0 oy
339 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından

Çocuğumun eli vücudu sivilce gibi yaralar doluydu tam 1 yıl olacak 1 2 ay sonra 3 aydirda ayağına ve elime vurdu ve sulu kabarciklar şeklinde 

20 tane doktora götürdüm ilk bast **** dediler hep **** ilaçları daha kötü yaptı en son 1 ay önceki egzama dedi kuruluktan dolayı dedi eli ayağı böyle sulu kabarciklar dolu verdiği kremleri kullandım geçiyor geçtiği gibi yenileri çıkıyor sonra bilmem kaçıncı doktora götürdüm enfeksiyon kalmış dedi antibiyotik verdi 1 haftalık o da bitti yaralar bitmedi yani hiç abartmıyorum en az 15-20 doktor gördü hala kesin çözüm bulunamadı başkan gelen var mı bu ne olabilirdi çözüm ne olabilir ve yine götüreceğim bu sefer kan tahlili isteyeceğim sadece 1 kere yarayı patlatıp baktılar oda enfeksiyon dendi diğerleri yapmadı.

"Yurtdışındayim Türkiye'nin sağlık sistemi gibi deil ona göre yorum yapın bu zamana kadar niye kan tahlili vs istemedin demeyin istedim boş yorumları onelmek için dip not!"

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım bilgim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kasiniyormu surekli
0 oy
(4,535 puan) tarafından
1 yıl olmuş canım. Türkiye ye gelebilme imkanın yok mu? 
(88 puan) tarafından
Türkiye'de **** dendi canm
(88 puan) tarafından
U.yuz
0 oy
(2,691 puan) tarafından
Canım bu uy uza benziyor 
(88 puan) tarafından
Malesef değil canm
0 oy
(957 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun 1 sene çok uzun bir süre Allah size de yavrunuza da yardım etsin. Bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem nedir anlamadım ama sarı kantaron yağı denediniz mi acaba. Ben egzamama sürerim çok iyi geliyor
(88 puan) tarafından
Denemedim denerim ama kökten geçiren birşey varmı aceba
0 oy
(702 puan) tarafından
El ayak hastaligi gibi duruyor ama 1 yil gecmemesi imkansiz 1 hafta 10 gunde ilacsiz bile iyilesen bisey o hastalik ama bu demekki farklı  bisey canim ya
(88 puan) tarafından
Onun testini aldı i değil canm
0 oy
(4,334 puan) tarafından
Canım seni en iyi ben anlarım. Benim böyle su dolu kabarcık oluyordu tam 1 sene geçmedi Turkiyede 6 doktora gittim hiçbiri ise yaramadı. Hatta 1 2 kere de ayağım davul gibi şişti basamadım üzerine gidip iğne oldum ağrıdan ödem attırıcı. Bana iltihaplı mantar enfeksiyonu demişti. Amerikaya taşındım bir doktor egzama kremi verdi geçmedi sonra mantar kremi verdi geçti. Yaradan. Su dolu kabarcıktan geçmeyen ayağım geçti gerçekten kremi bulursam atayım ismini hala arada 1 2 tane çıkıyor ama geçiyor şükür. Önce 1 ayağımın kenarında çıktı su dolu kabarcık ve etrafı hafif iltihapti patlattım o günden sonra 2 ayağım doldu ondan diğerine geçti 
(88 puan) tarafından
Lütfen ismini öğrenirseniz bana yazin
0 oy
tarafından

Tam diyecektim ki üniversiteye git son yazını okudum :)

Allah şifa versin inşallah 

0 oy
(71 puan) tarafından
Bendede var aynı seymi bilemem ama görüntü olarak böyle bendeki egzama deterjan sabun sampuan veya domates soğan patlıcan gibi asitli şeyler bile arttrip kaşıntı yapıyor aynı zamanda streslenncede çıkıyor nerdeyse hiç geçmiyor alistm bu şekilde. Çocuğunuzun sampuanini degstrebilrsnz bide ben bir krem kllanmistim bı kaç sene önce kasintsni cogalmasni azalttı dönem dönem fazla kasinyor
(88 puan) tarafından
Kökten çözümü yokmu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,751 soru

24,129,086 cevap

333,942 kullanıcı

...