0 oy
124 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (711 puan) tarafından
Doldurup buzluga koyup kışın pişiren varmı bahçemden toplayıp buzluga doldurup atıcam egee güzel oluyorsa

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet annem içlerini temizleyip,poşete koyup atıyor buzluğa. Çıkardığında da çok fazla çözülmeden doldurup pişiriyor.
(711 puan) tarafından
Ben doldurup atmayı düşünüyorum canım iki çocugum var biri falan gelince hazır olur diye düşünüyorum
(1,059 puan) tarafından
Doldurunca iç harcındakı pirincler kırılıyor ve bence kokuyor
tarafından
Evet kokar ya olmaz bence de.
(1,059 puan) tarafından
Bir kere annem yapmıstı oda pısman oldu
(711 puan) tarafından
Pirinçleri pişirmezsek kırılıyor canım çig yapınca kavurulunca kırılmıyor yaprak sarmasını sarıp atarım çigden çıkarınca pişiririm donuyla hiç ne koku olur nede kırılır o yüzden merak ettim
-Reklam-
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Ben iki türlüde koyuyorum yarısını boş yarısını doldurup sadece doldurup koyduğunda çıkarıp pişirirken içindeki pirincler kırılıyor ama yinede koyuyorum evde kiymanin olmadığı zamanlarda veya ani misafir geldiğinde çıkarıp pişiriyorum çok iyi oluyor 
(711 puan) tarafından
Pirinçleri çig koyarsan kırılıyor canım kavurup biraz pişirirsen kırılmıyor yaprak sarmasını çig atarım hep
(1,269 puan) tarafından
Aaa o yüzden mi kırılıyormuş bunu bilmiyordum bu sene geçti artık koydum Allah nasip ederse gelecek yıla o şekilde yapayım
(711 puan) tarafından
Dolap işini çok sevmem aslında kokunolur ister istemez o yüzden sordum canım ama yaprak sarmasında asla koku olmuyor sarıp dolaba atıyorum çigden çözülmeden direk pişiriyorum kesinlikle kırılma falan olmuyor bahçem var dolma biberi çok dikmiştim onları degerlendirmek istedim gelenim gidenim de çok olur

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 432 göst.
26 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 575 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,823 soru

24,392,082 cevap

349,376 kullanıcı

...