0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (484 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 88 kilo ile basldim diyete 82.950 grm düşüyorum ama devamı gelmiyor bir türlü bende en son diyetisyene gitme kararı aldim sizede sormak istedim giden varmi aranızda nasıl bir izlemi oluyor acaba nekdr sürede kilolar gitmeye başlıyor bide kizlar bana dahliye sira al ordan diyetisyene dediler bugun saat2.30 dahliye sira aldm.acaba bugun diyetisyene de gorunurmuyom

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arkadaşım özel diyetisyene gitti baya zayıfladı ama yavaş yavaş.  Sabir lazım 
(484 puan) tarafından
Anldm cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
eşim gitti 8 ay, 25 kilo verdi
(484 puan) tarafından
Cok iyi peki cnm.nasil bir yol izlemleniyor bu surecte acaba ben ilk gidecem
tarafından
2 haftada 1 gitti. bazen haftada 1 duruma göre hafta hafta listesi değişti. bitki çayları önermişti, ödem çayları ama onlar eşime yaramadı, karaciğeri yordu, bu sebeple başka yöntemler denediler. arada kan tahlili yaptırdı
0 oy
(6,012 puan) tarafından
Bugun gorunebilirmisin bilemem. Ben diyetisyene gidiyorum 1,5 ayda 5,5 kilo verdim. Ben dogum kilolarimi atmak icin gittim ama kilolu biri degilim. 64,5 ile basladim suan 59 kiloyum. Eger listene uyarsan cok guzel kilo veriyosun ben arada kacamak yaptigim icin 2 haftadir az kilo verdim ama totelde iyi kilo verdim. Tartidan cok vucudumda 6 7 kiloya yakin yag gitti kasa donustu. Ic organ yaglanmamdan metebolik yasima kadar iyilesme oldu. O yuzden bi diyetisyen esliginde saglikli vermek en dogrusu.
(484 puan) tarafından
Haklisin canm oeki nasil bir liste veriyor acaba yani ne gibi onerilierde bulunuyor
(6,012 puan) tarafından
Herkese farkli mesela ben oglen yemegi sevmem dedm diye 3 ara 2 ana ogun hakkim var, kardesim aralikli oruc gbi yapiyo kayinvalidem 3 ana ogun 2 ara ogun seklinde. Ilk hafta haric hic ekmek, pilav, bulgur, makarna vs yok. Ekmegi verirse de 1 dilim bugday ekmegi veriyo. Genelde sebze ve et agirlikli aksam yemeklerim. Sabah kahvaltimda aslinda normal olmasi gereken sadece olculu.
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Ben gittim 2 yıl önce 2 haftada 4 kg verdim uygularsan gerçekten işe yarıyor ama bende şuan 3 erkek çocuk var nasıl bi koşturmaca içinde olduğumu sen düşün diyetisyene gitmeme gerek kalmıyo :D
(484 puan) tarafından
Bnmde var 1 tane 4.5 aylik erkek bebek cnm
0 oy
(11,342 puan) tarafından
Ben gidiyorum 1bucuk ayda 9gitti çok şükür çok ta memnunum asla beni zorlamadi 
tarafından
İsmi ne diyetisyeninin
(484 puan) tarafından
Aaaa cok iyi cnm nasil bir yol izleminde bulundu dokdorun merk ettim bidr diyet listen oaylasrmsn merk ettim
(11,342 puan) tarafından
Okmeydaninda cnm diyetisyenim
Devlete de gittim ama liste değişikliği falan hiç yapmadı kilom durmuştu
(11,342 puan) tarafından
Diyet listemi her hafta değiştiriyor cnm hiç zorlamadi mesela evde ne varsa alabilir misin diye sorup öyle yazıyor çok motive edici en başta
;)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurtopum (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 507 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,945 cevap

336,426 kullanıcı

...