0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
26 aylik oglum var herkez gece bi iki kere tuvalet goturuyorm diyor bugun iki hafta oldu cis geldi diyor artik geceleri hic goturmiyorm ustune yapmiyor altini baglamiyorm goturmalimiyim sabah kalkimca anne cis geldi diyor yoksa gececgoturmesem sorun olurmu goturmeliymiym

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes aynı olmuyor onlarınki götürmese sabaha kadar tutamıyordur belki. Bence sen istisnai bir durum olmadığı sürece kaldırma mesela akşam çok şey içer hastadır tutamaz diye düşünürsün falan götürürsün
(212 puan) tarafından
Normal ozaman bilmiyorum kimle konussam bana ben gotururyorm sen neden goturmiyorsn gibi degisik bakiyolar sanki mecbur gibi goruyolar sormak istedim oyuzdn okdar bekletmek sorun olurmu diye dusunduruyor
tarafından
Ay bu insanlar hadi öğretmeyene laf ediyorlar da güzel olana kıskançlıktan yapıyorlar bence kim gece sürekli uyanmak ister kesintisiz uyku varken
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Canım cocuk gece çişini tutuyorsa altına kacirmiyosa hiç uyandırma. Ben bezi bıraktığım günden sonra bir gün bile gece uyandirmadim kendi uyanirsa yaptırırım ancak. Sabaha kadar tutmasından bir sakınca yok hatta kendi uyanması daha iyi iyice alışır böylece 
(212 puan) tarafından
Ben bi haftadir denemek icin cikarttim bezi yatarken alistirma kilot takiyordm yapmiyordu geceleri onuda cikarttim hic birsey takmiyorm yapmiyor geceler cok sukur gunduzleri yapmamaya basladi herkez gece bir kere olsa gotur diyolar nekdar dogru uykusunu bolup goturmek bilemiyorm benim oglum uykusu bolunuce uymak istemiyor aglamaya basliyor bebeklikten beri bu sekilde
(261 puan) tarafından
Uyuyan çocuğu altına kaçırmayan çocuğu uyandırmak zaten çok saçma ben olsam ben de uyuyamam hiç uyandırma insanların da ne dedig8ni bosver . Artık mesafesini tutabildigi için gündüzleri süre sana uzun geliyor olabilir yediği ictigiyle orantılı çişini de mecburen yapar tuvalete gitmemek için inat etse bile altına kaçırır çişi zorla tutamaz yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,472 soru

24,099,511 cevap

332,321 kullanıcı

...