0 oy
777 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (628 puan) tarafından
Merhabalar 2 buçuk yaşında bir kızım var ve biz eşimle kızımız okula başlayıp ikinci sınıfa gecene kadar çocuk düşünmüyorduk etrafımızda söylemler başladı düşünün diye bizde hep olumsuz cevap verdik fakat eşimle kızımızın çok yalnız olduğunu fark ettik  oyun dönemlerini okula baslamadan doyasıya tadamıyor bizle aynı keyfi almıyor dışarı sık cikaramiyoruz adana gibi bir memleket sıcak zaten evdede benimle sıkılıyor kısacası bebek düşünmeye karar verdik fakat ben emin olamıyorum kızıma yetememekten korkuyorum sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

24 Cevaplar

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim çocuklarımın arasında 28 ay var kızım 5 yaşına girdi dün keşke kardeşim daha büyük olsaydı dedi oğlum da 3 ay sonra 3 yaşına girecek inşallah.. yaşların yakın olması güzel bir şey şu an beraber aynı okula gidiyorlar oğlum kreşte ağlarsa ablası destek oluyor beni okula çağırmıyorlar.. eşim polis olduğu için tayin gitmeden çocuk olayını bitirmek istedim yoksa aralarını 5-6 yaş açmak isterdim evde bebek özleme olduğu zaman çocuk olmalı diye düşünüyorum çünkü ilk çocuk da sevgiye bakıma muhtaç
-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından
Çok istiyorum suan olsun oğlum 4.5 yaşında ve istediğim günden beridir olmuyor.
0 oy
tarafından
Kronik hastalığım olmasa şuan hamile kalmayı düşünürdüm ama en az 6 sene beklemem lazım oda en az o zaman da gözüm almaz ikinciyi muhtemelen böyle giderse tek çocukla devam olacak kaza olmazsa 
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Oyun gruplarına götürün derim. Kardeşi olunca da en az bir yaşına gelmeli ki oynasınlar. Siz ikinci sınıfa kadar istemiyorduk dediniz diye böyle diyorum, onun istemesinden ziyade sizin hazır olmanız önemli. Ama yok hazırız diyorsanız yaş farkı aşağı yukarı benim düşündüğüm yaş farkı, bence iyi. 

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 492 göst.
10 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 474 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 593 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepp60 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 495 göst.