0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar Yasmin hap bittikten kaç gün sonra tekrar basliyorduk uzun süredir kullanmamıştım unuttum. 5 gün diye hatırlıyorum ama emin olamadım dün bitti ilaç kaç gün içinde tekrar kullanmaya başlayayım 

3 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Kızlar kullanan yokmu
-Reklam-
0 oy
(3,243 puan) tarafından
Kutu bitince 7 gün ara veriyorsun, 8'inci gün yeni kutuya başlıyorsun. İçindeki prospektüste de yazıyor zaten detaylı bir şekilde
(75 puan) tarafından
Kutuyu attım o yüzden emin olamadım :))
(3,243 puan) tarafından
Her ay aynısını yapacaksınız zaten. Kutu bitince 7 gün bekle 8'inci gün yeni kutuya başla.
0 oy
(721 puan) tarafından
Bittikten sonra adeti bekliyorsun adet oluyorsun adetin 2. Günü başlıyorsun ben böyle biliyorum doktor bana bu şekilde kullan demişti 
(3,243 puan) tarafından
3. YASMIN nasıl kullanılır?
Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar:
YASMIN paketinde 21 tablet veya 3x21 tablet bulunur. Paketteki her tablet alınması gereken
haftanın günü ile işaretlenir. Tabletlerinizi her gün aynı saatte, gerekirse bir miktar suyla
almanız önerilir. 21 tabletin tamamı alınana kadar okları takip ediniz. Sonraki 7 gün boyunca
hiçbir tablet almayınız. Periyodunuz bu 7 gün içinde başlamalıdır (çekilme kanaması).
Genellikle son YASMIN tableti alındıktan sonra 2. veya 3. günde başlayacaktır. Periyodunuz
devam ediyor olsa bile (tableti kullanmadığınız 7 günlük süre bittikten sonraki gün) sonraki
paketi 8. günde almaya başlayınız. Bunun anlamı, yeni pakete her zaman aynı günde
başlayacağınız ve aynı zamanda çekilme kanamasını da her ay aynı günde yaşayacağınızdır.
Doğru bir şekilde alındığında kombine oral kontraseptiflerin yılda yaklaşık %1 başarısızlık
oranı vardır. Başarısızlık oranı haplar atlandığında veya yanlış bir şekilde alındığında artar.
(3,252 puan) tarafından
Bacım bu benim ilaç kutumda da var. Prespektüsden haberim var yani. Ama doktorum Karadeniz in en iyi profesörlerinden ve kullanım şeklini bu şekilde söyledi bana
(3,243 puan) tarafından
Ne halin varsa gör. İlaçların net bir kullanım şekli vardır. Doğum kontrol haplarıda bunlardan. Siz o doktora gitmeyin
(3,252 puan) tarafından
Hacettepeyi ikincilikle bitiren profu dinlemem,seni dinlerim tmm (!)
(721 puan) tarafından
Kahkaha attım yaa he nur ya bı sen biliyorsun tamam bacım sen prspekts. Oku biz doktordan devam iki kişi ayni şeyi söylüyor kadın hala prs. Diyor. Tamam sensin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 90 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kedimekimm (632 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,533 soru

24,046,044 cevap

329,393 kullanıcı

...