Kocaamm 12 senedir hayatımda
7. sınıfta arkadaşımın kuzeniyle birbirimize aşık olmuştuk Ben 8. sınıfa geçtim o 7'ydi. Fen Lisesi kazanma şartıyla çıkma teklifine evet demiştim Ben kazandım ama ailem şehir dışı yatılı göndermediği için gidemedim. O da hiç çalışmadı, zorla soru çözerdi 3-5, işi gücü aşk meşk öpüşme falandı, tabii ki kazanamadı meslek lisesine gitti. Ayrıldık bitti. Şu an tır şoförü
Benimki
Babammmmmmm
Lise 1 yada 8. Sınıftı emin değilim kız arkadaşımın bi arkadaşına aşık olmuştum çocuk ilçede oturuyo ama ne aşk Facebook profiline bakıp ağlamalar falan sonra açıldım kabul etmedi başkasını seviyomuş günlerce ağlamıştım ahahaha oğlan kara kuru kıllı biseydi çocukluk işte o zamanlar yakışıklı geliyodu gözüme
Valla ben kimseyle aşk yaşadığımı düşünmüyorum açıkçası . İlk aşkım kendimim galiba hdhhdhs.
Evet aşk değil de beğenme diyelim. Ben de babamın ennn yakın arkadaşına öyleydim. Ne bileyim çekici geliyordu ama ben senden de küçüktüm. Bir keresinde annem Mısır patlatmıştı. Masalara gütürürken ona bakıcam diye hep dökmüştüm. Çocukluk işte ama hâlâ yakın görüyorum onu kendime. Tabii eskisi gibi değil babamın yarısı gibi görüyorum.
Evliyim o yüzden anlatmaya gerek yok
Uçan kuşa aşık olan ben en son eşime aşık oldum ve benim oldu
1,493,000 soru
24,394,669 cevap
349,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın