0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (1,116 puan) tarafından
Kızlar yeni doğan bebeklere belirli yaşa kadar yardim parası süt veriliyormuş nasıl oluyor bilgsi olan varmı bana dün bı arkdaş bash etii dedi bide kimlik çıkarmaya gitgimzde orda yazmışlardı 170 arayın die kadına sordum evet dedi bilerek yapıştırmışiz görenler arasin die  eşim aradı süt parası 500 verildi ptt ye yatırlcak dedi diğer yardım için sanrm demişti eşime sosyal hizmetlerine gidin ama dün değim arkadaş dün bahs edince dedi verilyor falan  genelde hiç bir yardımda faydalnmam bebek paketinde baş vuru yaptım çıkmadı süt parası çıktı sadce şaşırdım  digerlerinde faydalan varmı e devlte başvuru yapilyormu??genel olrak herkese verilen birseymi bebeğim 2 buçuk aylik

4 Cevaplar

0 oy
(1,029 puan) tarafından
Nerde oturuyorsunuz 
(1,116 puan) tarafından
İstanbul
(1,029 puan) tarafından
E-devlet'e gir sosyal yardım başvurusu yaz başvuruya tıkla bütün bilgilerini gir başvuruyu tamamla İnşallah olur
(1,116 puan) tarafından
Bakım bir sağol cnm
-Reklam-
0 oy
(7,407 puan) tarafından
Hangi şehirdesin ona göre bilgi verecem....eşin ne iş yapiyo artı kiracimisin
(1,116 puan) tarafından
İstanbul evet kiraciyim eşim aşci
(7,407 puan) tarafından
Süt parası 3yasinda veriyolar iki ayda bir şartlı yardım var sosyal yardıma gidip başvuru yapmanız lazım doğum parası var ilk çocuk 300 ikinci 400veriyolar Türkiye aile destek var
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Süt parası için nereye başvurdun acaba
(1,116 puan) tarafından
Onu işte hastnde yapiyon biz untmustuk sonra hastaneyi aradık neyse imeil le falan atillar bilgileri PTT ala bilesiniz dedi parayı 170 aramistik
(3,055 puan) tarafından
Bu süt parası değil doğum parasıdır süt parasi ayrıdır
Benm bildiğim doğum yaptığın gibi bir iki ay sonra ilk çocuk 300 diğer çocuk 400 veriliyor kesin bu odur
(1,116 puan) tarafından
He ola bilir ben karıştırmış ola bilirim ama konuşurken eşim süt parası diyince tamm dediler
0 oy
tarafından
Belediyeden belediyeye değişiyor, yaşadığın sehirde bu kampanya varsa yararlanırsin anca. Bizim burda 2 yaşından sonra süt veriliyor, geçen bir postta gördüm 3 yaşından sonra veriliyormuş.
(1,116 puan) tarafından
He ola bilir ama dün bı arkdaş herkes ala bilyor diyor 3 yaşına kadarmi 3 yasindami verilyor dedi  bide eğer ek gıdaya gectiysen sütte erkense ona göre ihtiyaç neyse verilyo mama bisküvisi falan bide yaridm parası

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 888 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Masal Su (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 307 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Masal Su (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 469 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gulcanhozan (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 481 göst.