0 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
Sorum yukarda

18 Cevaplar

+1 oy
(600 puan) tarafından
Kendi odasında yatıyor 2 yaşından beri
-Reklam-
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Kendi odasında yatıyor canım
0 oy
(6,872 puan) tarafından
27.5 aylik kendi odasinda uyuyor 1.5 aydir falan 
0 oy
tarafından
19 aylık. 1 yaştan beri kendi odasında uyuyor
0 oy
(13,437 puan) tarafından
4 yasindaki 9ayliktan beri kendi odasinda yatiyor. 2.de simdi 18 aylik onuda memeden kestim eve donunce oda odasina gececek :)
(13,437 puan) tarafından
Niye uzakta kiz yerini degistir yandaki odaya koy. Brnim diger evde hemen kapilarimiz yanyanaydi ama simdi biraz uzak mecburen yatak odasinin yani mutfak cunku. Baska sansim yok. Ama senin sansin varsa yandaki odaya gecir. Gece kalkiyomu
tarafından
Mümkün degl onun odası küçük odamın bitişiğinde olan oda büyük oturma odası
Anca kocam gelince bir odayı satıp onu oraya alicam bir ton eşya var
(13,437 puan) tarafından
Kiz ne varki o kadar. Benim oturma odam zaten yoktu. 2 koltuk birak o odaya koy gerisini at sqt neyse. Oglani alistir biran onc3 akillari iyice erince hic yatmak istemiyolar
tarafından
Zaten benimle benim yatakta yat diyor bazen yalvariyom yok diyor sjjs
(13,437 puan) tarafından
Oturma odasinda yatir dene yatacakmi bak bakalim
0 oy
(8,280 puan) tarafından
2,5 yaşından beri ayrı yatıyor. 
0 oy
(2,453 puan) tarafından
Beş buçuk yaşında aynı oda değil ikimizin ortasında yatıyor. :/ bir türlü odasını ayıramadım. Tam alışıyordu deprem oldu. Şimdi deprem olunca beni odamdan nasıl alacaksınız diyip duruyor. Şuan da hava aşırı sıcak soğutucu bizim odamız da diye odasına gönderemiyorum.
(498 puan) tarafından
Ay kıyamam Allahım korusun bütün bebek çocukları hiç birini annesinden babasından ayırmasın. Tramva kalmış
0 oy
(2,012 puan) tarafından
Oğlumu tuvalete alıstırdıktan sonra yatagınıda ayırdım babası olmadıgı zamanlarda beraber yatıyoruz kızım 3 yasında beşiği benim odada onuda tuvalete alıstırabilirsem ayırcam ama cok zor alıscak gibi değil hiç
0 oy
(5,675 puan) tarafından
2 yasindan beri kendi odasinda uyuyo, yanimda yatmak isterse de reddetmem birlikte yatariz. Suan 6 yasinda bazi geceler birlikte uyuruz.
0 oy
tarafından
İki kizimnda kendi odaları var aynı odada uyuyorlar bizden ayrdik alstrma asamasndayz tabi bakiyrz gece yanımıza geri gelmsler
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Biri 4.5 biri 3 yaşında kendi odalarında yatıyorlar 3 olanı 2 hafta oldu gecireli diğeri 2 yaşından beri Kendi odasında 
0 oy
(41 puan) tarafından
2 yaşından beri ayrı uyuyor 3 yaşında 
0 oy
tarafından
Kaç aylıkken hatirlamiyorum ama baya küçüklükten beri ayrı yatıyor şuan 3,5 yasında oglum 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
biri 5 biri 2yasinda  beraber uyuyoruz.ikinci memeden kesilince ikisini birden odalarina postaliycam buyuk oglum biraz deli uyaniyor uykusundan yalniz yatiramiyorumkendi basina kalkip cam.pencere acmasin diye
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Trakya bölgesindeyim ama depremden sonra korku oluştu artık bizim odamızda uyuyolar
0 oy
(14,957 puan) tarafından
1 yasindan beri kendi odasinda 
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Çocuk odamız yok maalesef ama büyük oğlum 3 yaşından beri kendi yatağında yatıyor 2 yaşında ki oğlumu da memeden keserken onu da kendi yatağında yatıracağım inşallah 

(Bizim odamızda ranza var orada yatıyor oğlum)
0 oy
(1,003 puan) tarafından
İki buçuk yaşından beri odası ayrı ama ben özlüyorum yanında yatıyorum gece 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 269 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 910 göst.
0 oy
45 cevap 2,497 göst.
0 oy
7 cevap 217 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,096 soru

24,039,621 cevap

329,059 kullanıcı

...