0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (905 puan) tarafından
Kızlar sezeryandan sonra kaç gun yatağınız açık kaldı ?

Bugün 6. Gundeyim yatarken kalkınca biraz ağrım oluyor biraz fazla yürürsen de oluyor birde bebek kuvozde sabahları bir defa akşam iki defa gidiyorum emzirmeye ve süt götürmeye. Genel olarak ayağa bile kalkamayacak durumda değilim ama hala zorlanıyorum. Annem dün evine gitti seni iyi görüyorum diye ;( iki tane çocuğum var kendi başıma onların yemeğini bakımlarını yapabilirmiyim artık yoksa durumum kötüleşir mi diğerleri normaldi bu ilk sezeryanim süreci bilmiyorum tam 

3 Cevaplar

0 oy
(6,695 puan) tarafından
Ben de açık miyom ameliyatı oldum aynı sezeryan gibi 15 gün yatırdı annem beni dikişlerin zarar görmesin diye çok dikkat etmen gerekiyor 
(905 puan) tarafından
Normal dogumlarim da bile 10 gün bakan kadın bunda böyle yaptı nedenini bile bilmiyorum çok zoruma gitti ama biseyde diyemedim Eşim akşamları yemek yapma ben hallederim dedi ama çalışıyor adam gün boyu tek olacağım elimden geldiğince dikkat ederim ama 3 cocukla da zor gibi gorunuyor
(6,695 puan) tarafından
Ben tek çocukla mahvoldum kuzum bı haftadır yalnızım bide dün kız üstüme düştü ölüyorum ağrıdan
(905 puan) tarafından
Rabbim yardmcim olur inşallah:(
(6,695 puan) tarafından
Dikkat et canım çok yorma kendini
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bebeğin niye kuvezde 
(905 puan) tarafından
İlk doğduğunda solunum sıkıntısı çekti şimdi iyi ama kanında mikropta varmış birde kalbi delik dedi doktor ama o kapanır 2. Aya kadar doktor gozetimde tutacak şuan solunumu iyi ama katındaki enfeksiyon henüz bitmedi
(230 puan) tarafından
Anladım rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda kavuşursunz
(905 puan) tarafından
Aminn saolasin canm
0 oy
tarafından
dikişiniz nasıl normal dikiş mi yoksa estetik dikiş mi? normal dikiş hakkında bir fikrim yok ama estetik dikiş 1 haftaya iyileşiyor yani 1. haftadan sonra yavaş yavaş kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız. yürürseniz daha çabuk iyileşirsiniz. 
(905 puan) tarafından
Estetik dikiş bence sormadm doktora ama sadece çizgi gibi duruyor ip falan yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 170 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Robin (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 260 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 353 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweet rainbow (203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...