0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından
Bebeğim yarın 40 haftalık olacak dün ve bugün çok huzursuz gibi uyumak istemiyor yatağa koyuyorum 15 dakika sonra bazen koyarken gözünü açıyor ve uyumuyor ya ağlıyor yada etrafı izliyor emeğim boşa gidiyor. Zaten memede uyuyor zaten ya da kucağımda emzikle dolaşırken. Neden böyle oldu 5.nfi hafta atağı diyorlar doğru mu yaşayanlar neler yaptı. Uykusuzluktan ölecek gibiyim hiç yatamadim.

9 Cevaplar

0 oy
(1,059 puan) tarafından
Hoşgeldin annelıge canım

Altı temız

Karnı tok

Gazı yoksa 

Duş almıssa

Masaj yapılmıssa 

Keyfındendır emın ol 

atak sendrom vs çok inanmıyorum ben öyle dıye diye kendımı avuta avuta büyüdü çocugum :) 
(89 puan) tarafından
Doğrudur canm herseyine bakıyorum ama etrafı seyrediyor enerjim yok tabi bakmayinca yanına gitmeyince anlıyor mizirdaniyor
-Reklam-
0 oy
(1,393 puan) tarafından
Maalesef bi süre idare edeceksin şu an gece gündüz algısı oluşmadı. Aksam olunca  6 da yatır uyanınca besle asla ışık açma uyanık olsa bile karanlık olsun mümkün olduğunca beşikte uyut memede kucakta asla uyutma. Beslenme saatlerine dikkat et. 
(89 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
(89 puan) tarafından
Tez zamanda düzelir umarım
0 oy
(15,063 puan) tarafından
hadi seninki 40 gunluk de uyumuyor benimkine noluyo 17 gunluk bebe 
tarafından
Hahhhha O cay istiyor cayyyy
(15,063 puan) tarafından
bizimkileri begenmiyo teyzesi kacak cay yollasin da icsin bari :)))))
tarafından
Hahaah Hee ☺️☺️☺️teyzesi kurban olsun
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Umarım benim kızım gibi uyku sevmeyen bir bebek olmaz. 2 yaşına geldik hala öyle. Yeni doğduğu zamanlar 5_6 saat uyanık kaldığını bilirim düşün :) 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Daha çok küçük gazı olur yeni yasama alışma zamanı olur çocuk büyütmek her evrede zor canım benim büyük kızim 5 yaşında hala uyku sorunumuz var cok uyku sevmez 2 yaşında öğle uykusunu bıraktı maalesef alışıyor sun annesin annelik zor rabbim ayağına taş degdirmesin ben atak haftalarına filan da inanmıyorum açıcikcasi her çocuk bir olmuyor 
0 oy
(28,648 puan) tarafından
Rezene çayı iç canım uykusunu getirir gazını çıkarır sakinleştirir
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Bebeğim 50 günlük benimki de öyle canım, saatlerce uyumuyor 5 6 saat uyanık kalıyor şaka gibi. Geçecek inşallah ya
0 oy
(10,219 puan) tarafından
Benim çocuk hala aynı canım hiç durmuyo 
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Bebeğim dokuz aylik. Dogdugundan beri zor uyur memede gozunu dinlendirir sonra fal tasi gibi durur :) uyusa da gunduz ennnn fazla 15 dakika uyur. Yirmi dakika uyursa sukrederdim. Sonra uc bucuk aylikken dis cikardi hadiiii bi de onlarin sancisi sıkıntısı :))) memede uyur gece meme ağzında duracak dalıp çıksa uyanir nefesimi bile tuta tuta fazla kimildamadan bi koseye kivrilip uyumaya çalışirim :)) hala ayni bak arkamda yatiyo kipirdaniyo. Eeeee analık. Hosgeldin :)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
11 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Civcivik (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
14 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
6 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Melektir (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,493,222 soru

24,398,444 cevap

349,929 kullanıcı

...