0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (855 puan) tarafından

Burda da dedim bebeğimin kalp atışı düzensiz diye. Dün gece acile gittik tekrar baktırmaya böyle çıktı. Bi 130 larda Bi 180 i geçiyor. Doktor dikkat et falan dedi ama korkma en azından Bi seyirde gidiyor dedi. Ama anlamadım zaten ağlamaktan beter oldum alttan muayene sonrası. Bebeğin hareketlerine bağlıdır dediler. Bir de zaten iki hafta öndeydi. Mesela  33 haftalık bebek 35 haftalık ama kafası da 36 haftayla uyumluymuş. Cinsiyeti erkek. Genelde erkeklerde öyle oluyor diye biliyorum doktor kafaya takma dedi. Kilosu da 2500. Böyle giderse sezaryene mi alırlar acaba ya.? Dün akşam eşimle konuştuk o da aynı şeyi düşünmüş. Ayın 27 sine randevum var. O zaman 34.hafta bitiyor olacak. Bebek de 36 yla uyumlu olacak. Acaba o zaman alalım derler mi? Alırlarsa küveze girer mi, aklımda deli sorular var valla ya. Bazen diyorum sal gitsin ne olacaksa olsun ama olmuyor bebek daha küçük. Kızım da 37 de doğmuştu.

image

Nst ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama böyle kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Canım benim de seninki gibi biri onda biri geri deb geliyor dedi 37 haftalıkken planlı sezeryan oldum 2500 kilo doğdu ve kuveze girmedi bir sorun olmazsa girmez
(855 puan) tarafından
İnşallah bende de doğarsa girmez ya. Gerçekten korkuyorum. Bir de rahim ağzım çok yukarıdaymış alltan bakarken acayip canım acıdı bulamadılar. İlkinde de böyle olmuştu zor bir doğum oldu o yüzden sezaryen olsam rahat eder miyim bilmiyorum. Sen rahat ettin mi ne bileyim kendin bakabiliyor musun mesela bebeğe falan
(579 puan) tarafından
Canım vallahi her bünye farklı ben hep kendim baktım hiç zorluk cekmedim canım 2 kılı üstü oldumu sagliginda bir problem yokse kuveze girmiyormus inşallah sağ sağlık alırsın kucagina
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Ben bu yüzden aneden sezeryans alındım cnm kalp atışları bı dusuyor bir yükseliyordu sıkıntili çıkıyordu hareketleride hiç yoktu nerdeyse nts hemn ameliyata aldılar 33 haftalikti benimkide hiç kuvezde kalma ertesi gününde ciktik 
(855 puan) tarafından
Kilosu ne kadardı peki hatırlıyor musunuz
(230 puan) tarafından
Maşallah ciğer geliştirici fln olmusmuydnz
(859 puan) tarafından
2.600 kilosu 46 cm boyuydu canm
(859 puan) tarafından
Yok olmamistim
0 oy
(855 puan) tarafından
Kızlarrr kimse yok mu 
0 oy
(7,703 puan) tarafından
Benimde sancım yoktu bebeğimin hem kalp atışları düzensizdi hemde hareketleri iyi değildi. Suni sancı ile doğurttular evede göndermediler. Şükürbebeğim sağlıklı doğdu

Doktor kafası büyük haftası önde dedi yapılı bir bebeğim oldu sağlık sorunı yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
14 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
0 oy
20 cevap 1,399 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,625 cevap

329,987 kullanıcı

...