0 oy
49 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar 20aylik bir bebem var asiri meme düşkünü ek gıdayı yiyor 5ogun guzel de yiyor çok şükür ama heryerde bana yapışıyor market çarşı sahil demeden meme krizi tutunca asla durmuyor sakinlesmiyor 24aylik olunca da ben ise basliycam nasıl başlayabilirim nerden başlamam gerek bana yardımcı olur musunuz daha önce mememe tuz sürdüm kriz geçirdi meme bitti dedim vermedim yine olmadi

1 cevap

0 oy
(5,604 puan) tarafından
Muhtemelen düzenli bir emzirme süreciniz olmadı ve meme bir süre sonra stres topu işlevi görmeye başladı bebeğinizde. Emzirme sonlanmadan bir süre önce bunun biteceğini tatlı tatlı anlatmak gerekiyor bir kere bebeğe. Bir gün büyüyüp abi abla olacaksın ve artık memeden değil bardaktan (ya da biberondan) süt içeceksin çok heyecanlı falan gibi hikaye şeklinde alıştırmak lazım. Siz bebek olsanız, rastgele emzirilmişsiniz ve en sevdiğiniz oyuncak yerine koyduğunuz meme bir gün küt diye bitse ve yetmezmiş gibi tuz biber sirke gibi saçma sapan şeyler sürülse ne hissedersiniz? Huysuz huzursuz ve daha düşkün mü olursunuz yoksa ay hemen akıllı uslu olayım bırakayım şu memeyi mi dersiniz... 
(872 puan) tarafından
Merhaba öncelikle düzensiz bir emzirme sürecimiz olmadi. Önce ek gıda daha sonra meme şeklinde gittik . Bunun yanında 3.5ay meme reddi ile savaştık. Asla biberon emzik bardak kullanmadı. Memeyi hiç bir zaman stres topu olarak kullanmadik ağladığı zaman direk memeyi sokusturmadim agzina. Oğlum ile yaklasik6 aydır konuşuyorum meme de süt bitebilir az kaldı ben ise giricem çalışıcam diyerek ona süreci anlatıyorum. Daha 4 ayım var küt diye bıraksın istesem zaten buraya yazmam 4ay içinde yavaş yavaş onu kırmadan üzmeden ona zarar vermeden bu süreci sonlandırmak istiyorum. Ki başaramazsak işe de başlamam her şeyden önce bebeğimin huzuru önemlidir benim icin. Meme düşkünlüğümuz de bir hastalık geçirdim hastane de yattım 4gun oradan geldikten sonra başladı. Lütfen yorum yaparken Elestirmek yerine yardımcı olmayı secin. İyi günler dilerim.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,076 soru

24,067,488 cevap

330,455 kullanıcı

...