0 oy
449 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (186 puan) tarafından
Kizlarr benim kıza bugün büyüme hormonu testi yapıldı sonuca göre iğne tedavisine başlanacak baktım sonuç 10 çıkmış doktora haftaya gidecez sonuçlar için bu iğneden olup güzel sonuçlar alan var mı acaba bugün test yapılırken gelen kızlar oldu sonuc almislar dedekilerine göre kızım çok istiyor olmak doktor ne der bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(614 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım birebir kendim yaptırdım. 13 yaşındayken elbette işe yariyodu. Ama anne baba kısa olunca belli yere kdr uzadim. Genetik yani ama sorarsan ise yariyomu evvet
(186 puan) tarafından
Büyüme dışında bı yan etkisi felan oldu mu acaba size bana da yapsalardi yaa helee kucukken :)) rahmetli anam ne bilsin böyle şeyleri ben yeni öğrendim valla
(9,080 puan) tarafından
anaaa bende yeni suan ogrendum boy muzatiomus. bilsem bi 20 yil 25 yil once kendim olurdum:)) basligi okuyunca bende sey sandim kuck yasta adet oluyor artik kizlar gogusler hemen buyuyor vs ergenlige cok erken giriyor cocuklar. bazisi daha da erken . 2. sinifta adet olmamasi icin hormon tedavisi goren kiz tanidiklarim var. oyle bisey sandim. 8 9 yas ergenlige gecmemek duraklatmak icin hormonlari baskilayan tedavi oluyorlar. da boy uzatma ignesi ilk duydum
(186 puan) tarafından
Bu hormonal tedavileri yeni duydum bende valla boy uzatilabiliyorsa neden insanlar kısa kalıyor :)) doktor neden dile getirmiyor ki bu uzun zamandır olan bişey demekki biz bilmiyoruz İstanbul gibi bı yerde bile 13 senedir duymadım bu yaşım da yeni öğrendim Allah dan kızım da geç olmadan öğrendim bari çocuklarım faydalanır ben faydalanamasam da :))
(614 puan) tarafından
Ya bende ztn daha 24 yaşındayım. 11 sene önce oldum. Büyüme hızımız yavaştı kemik yaşı geriden geliyodu. Uzumak derken yine kalkıp selvi boylu olmuyorsun 158 flnim yani. Ama buyumene destek oluyo hiçbir yan etkisi de olmadı bende
(186 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tovbeeee oda ne kız büyüme hormonu iğnesi kızın kaç yaşındaki istiyor
(186 puan) tarafından
11 buck yaşında canm boy uzaması için yapılıyor
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Benim kızıma da elinden film çekildi ama iğne vs demedi Dr minyon olacak dedi bilmediğim iğneyi yaptıramazdım
(186 puan) tarafından
Hatta doktora dedim benim boyum 150 bana da yapın bundan buyuklere de oluyor mu dedim :)) kemik yerleri açıksa büyüyor orası kapandiktan sonra malesef işe yaramaz dedi :))
(186 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️❤️
(1,339 puan) tarafından
Ya ben iğnelerden korkarım Allâh korusun ya ters birşey olursa diye fobim yani ama inşallah siz faydasını görürsünüz
(186 puan) tarafından
İnsülin iğnesi gördunuzmu hiç ona benzer bişey şırınga li ignerden değil alıyorsunuz evde size nasıl yapacağınızı anlatıyor doktor siz kendiniz yapıyorsunuz yapamazsaniz gelip hastane ye yaptırıyorsunuz öyle bugün cokk dikkat ettim :))) teşekkür ederim ♥️❤️
(1,339 puan) tarafından
Hmm anladım canım Rabbim hepsinin kaderini güzel etsin inşallah
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim teyzemin kızı için yapıldı ama yaşıtlarından önde olduğu için test vs yapılmış tüylenme gibi şeyler de olunca iğne yapıldı boyu da vaya uzamıştı 9 yaşında 160 ı geçmişti simdi normale döndü 
(186 puan) tarafından
Maşallahh baya uzamış
0 oy
(186 puan) tarafından
Kimse yok mu annelerrr 
0 oy
(1,709 puan) tarafından
14 yasinda kiz kardesim.1.88 boy 43 bucuk ayakkabı giyiyor hormon ignesi yapildi lakin durdurmak için yaptırdık biz bu yıl uzaması durdu şükür benim.boyum şu an 1.86 kız kardeşimin yaşlarındayken 1.60 anca vardım bekleyelim.dedi doktor ama bekleyemedik özgüveni çok etkilendi arkadaslari cok dalga gecti zorbalik gordu beklemeden yaptirdik uzama icin kemik uasi orantiliysa bekleyin canim degilse yaptirin 
(186 puan) tarafından
Allah'ım kısa oluyor zorbalık uzun oluyor zorbalık benm kızım 5 ci sınıf çok zorbalık yaptılar sınıfında 13 yaşlarında olanlar var haliyle bunlardan uzunlar dalga geçip durdular beden derslerinde almadılar çok üzülüyor diğer yaşıtları ile 5 6 cm var aralarında ama anlamıyor kızım doktor gerek yok derse diye ağlıyor şimdide
(186 puan) tarafından
Kemik yaşı yasyla aynı çıktı 11 çıktı bakalım büyüme hormon testi sonucuna ne diyecek doktor sizin boylariniz maşallah manken ne güzel teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa386 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa386 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Longperi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Merve 27 (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,021 soru

24,148,180 cevap

334,764 kullanıcı

...