0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

image

image

image

iki gündür bu isaretledigim bu sitede dolasiyorum bayagi bi ucuz kiyafetler buldum güvenilirmiki siparis etsem kutudan salatalik cikarmi ki 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilemem cikada bilir ahhdhshs ben nerdeyse 500 TL link alışveriş yaptım oradan aşırı kaliteli ve güzel mallar lakin 60 derecede yıkadım yanlışlıkla ***** gibi ve hepsi pramature bebeklere bile olmicak hale gelmisti alırsan yıkama derecesine çok dikkat et
(2,765 puan) tarafından
Ben civilimden hastane cikislarimi besigimi falan aldim ama bana az gibi geldi civil zam koymus herseye bu site muthis uygun geldi deniycem bakalim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canim bircok yakınım aldi benimki daha erken 18 haftalik ama alanlar hep memnun kaldılar salatalik çıkacağını pek sanmam :D

(2,765 puan) tarafından
Benimde erken 25 haftadayim ama aliyim dedim 23 haftada erkenden gelmeye kalkti eger gelseydi ciplak kalirdi
0 oy
tarafından
Yok kız ben burdan alışveriş yaptım yarısını burdan aldım güvenilir site yani sorunsuz geldi herseyim :)
(2,765 puan) tarafından
Defolu falan degil demi kargosu nasil
tarafından
Yok cainim defolu falan değil korgosuda güzel dedikleri zaman elimize ulaştı sorun yaşamadım
0 oy
tarafından
Kıyafetleri falan he rşeyi gizle ve güvenilir Bir site 
(2,765 puan) tarafından
Yikayinca cekme falan yapiyormus kiyafetleri oyle duydum ben
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben aldım çok güzel ürünleri 
(2,765 puan) tarafından
Yikadinmi canim renkte solma yaptimi yada cekme
(25,181 puan) tarafından
Yok daha yıkamaya çok var 30 derecede yıkayın uyarıda öyle yazıyor
(2,765 puan) tarafından
Ya bazenleri cok adi mallar oluyor bilionmu istersen soguk suda yika gene cekiyo rengi gidiyor falan ondan biraz fiyatada bakinca oyle bir durum olabilir dusuncesi geldi kafama
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bende baktım bir kaç parça sipariş edeyim dedim ama kartla ödeme de sorun olur mu acaba diye düşündüm.  Var mi kartla ödeme yapan. Yada kapıda ödeme seçeneği mevcut onunla mi alsam .
(2,765 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ben civilden memnun kaldim ama su siralar cok zam gelmis civilde 99 liraydi 11 li hastane cikislari simdi 150 lira olmus ayni takim
tarafından
Antalyada mağazası var bu yerin
(2,765 puan) tarafından
Himm ben eskisehirdeyim burdada varmi ki
0 oy
(161 puan) tarafından
Bence fazla ucuz ve bu supheli bir durum ☺️ :) : ) 
(161 puan) tarafından
Tm da bunlar fazla uygun ☺️ bide bu devirde  ne blim ben olsam güvenmem herhlde..kız kalk git alışverişini elden yap daha güvenli
(2,765 puan) tarafından
Ayy marketi varmidirki bu sitenin olsa giderdim valla yalan yok bi saniye durmam ama bu siteden alisveris yapan cok olmus yorumlara baktimda herkes guveniyor bu siteye
(161 puan) tarafından
Anladım canm ..o zaman alışveriş yaptığın zaman at buraya gvenilirse bizde  faydalanalim
(2,765 puan) tarafından
Olur tamam aticam canim eger uygunsa guvendigim gibi gelirse o zman sizlede paylasim yaparim
tarafından
Ben iki tane pijama takımı aldım bu siteden biri altlı üstlü diğeri üçlü takımdı
0 oy
tarafından
Ben hep buradan aldım mavi 10 lu takımın sarısını aldım hatta o 5 parça ayıcıklınında aynısını aldım
(2,765 puan) tarafından
Hep olumlu yorum aldim deniycem bu siteyi tesekkur ederim
tarafından
Battaniyesini falan herşryini buradan almıştım
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Netten kiyafet almak pek mantijli degl kumasa dokunmak bi baska

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
27 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde D3fne (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler