0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün Mamak devlet Hastanesi'ne gittim.  Hastane yeni ama çok küçük bir hastane. Çoğu bölüm de yok orda. Neyse bugn hastaneye gittim. Doktor haftan henüz erken dedi. Fakat bildigm kadariyla erken drgil. Tem ümidim şuanda cihazlarının çoksa kaliteli olmadığı . 

26 günde bir regl oluyorum. Son reglim 25 Haziran dı. Doktor baktı kese var dedi. Henüz kalp atışı yok dedi. 10 gün sonra yine gel duyarız haftan erken dedi. Gönderdi. Ne folik asit verdi(hoş ben zaten kullanıyorum) ne dedi kanına B12 ne şuna buna bakalım. Hiç kan almadı bile . İlk çocuğumda şehir Hastanesi'ne gidiyordum sürekli kan alıp kontrol ediyorlardı her ay. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Demmekki kalp atışı yok diye bakmak istemedi. Garanti olsun diye 
tarafından
Boş gebelikte kese oluyor bebek olmuyor bende yaşadım. Suan kac haftalik
tarafından
Bilgilerimi yazdım yukarıya. Son regl tarihimi falan. Sanki sitelerde farklı çıkıyor. Siz bakın diye yardım istedim. Umarım sgalikli bir gebeliktir
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
Ben de 18 Mayıs'ta adet oldum . sonra tam bir ay 12 gün geçti yani bir sonraki adet tarihinden 12 geçti kalp atışları yoktu sonra 17 gün sonra tekrar gittim şükür kalp atışları vardı. merak etme geç döllenme olunca bebek geç oluşuyor olabilir 
tarafından
düzenlendi
2 defa ilişki oldu. Biri tam yumurtlama tarihiydi. Biri bir hafta sonraydı.  Sence ikincisi demi olmuştur. Çünkü haftanın erken olmadığını düşünüyorum
(422 puan) tarafından
Benim de öyle olmuştu ben bir hafta sonra olmuştur

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 189 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 244 göst.
0 oy