0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
2 buçuk yaşında gerçekten çok fazla yaramaz olmuş herşeyi tutup fırlatıyor dağıtıyor oyuncaklarıyla oynamıyor yapma dediğim herşeyi yapıyor özellikle çok fazla tükürüyor artık nereden ogrendiyse. Bide çok vuruyor çocuklara saç çekiyor önceden hiç öyle değildi şuan yapma dediğim herşeyi yapıyor nasl bir yol izlemeliyim? Kızıp dovsem boş anlamıyor yine yapıyor uyarıyorum boş bana akıl verin lütfen çünkü kafayı yemek üzereyim 

1 cevap

0 oy
(5,760 puan) tarafından
Hayatında değişen bir şey oldu mu? Muhtemelen bir şeyler anlatmak istiyor size. İçinde yaşadığı bir şeyler olabilir.

Diğer bir ihtimal çok fazla telefon TV maruziyeti vardır. Farkında değilsiniz ama izledikleri şeyler çok agresif yapıyor çocukları.
(218 puan) tarafından
TV açarım genelde Niloya izler sadece gerisi ilgisini çekmiyor. Tlfon vermiyorum genelde ama kaynanama gidince orada hiç durmadigi için mecbur veriyorum bazen. Ama galiba hamile olduğum için ona sürekli bebekten bahsettim alışsın diye yarın obursu gün zorluk cekmim diye ona bahsettim karnimda olduğunu söyledim gidip gelip anne bebe diyo bana karnıma vuruyor hatta bir iki parça bebek kıyafeti aldım sürekli anne bu bebenin mi diye soruyor bana acaba ondan mı öyle oldu ya hata mi yaptım acaba
(5,760 puan) tarafından
Evet bu çok önemli bir konu, tepkisi buna gibi görünüyor. İsterseniz bir uzmana sorun, nasıl yönetmek gerektiğini. En azından doğumdan önce çözersiniz. Doğumdan sonra daha da artıyor çünkü dozu. Kıyamam kim bilir neler düşünüyor minicik aklıyla
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
0 oy
5 cevap 176 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Herseyguzelolacak (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 366 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Benim_yuvam_1509 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
7 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,693 soru

24,102,123 cevap

332,481 kullanıcı

...