0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (721 puan) tarafından
Evinde yatılı çocuk için bakıcısı olanlar veya etrafında bu sistemle çalışan yada calistiran birileri??? 

İş tanımı tam anlamıyla ne oluyor nasıl oluyor? 

Bilenler yazarsa sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilenler yazsın demişsin bilmiyorum ama yatılı bakıcı tutmayın bence devir çok kötü kimseye güven olmaz 
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

okadar zengin olamadim yaaa cik isterdim yatili mustemilatta kalan bir bakici bir asci temiLikci sofor falan felan. neticede bir bihter ziyagil degilim malesef:)))) katyaaaaaa sutumu getir diye bagirmayi isterdim valla

(6,542 puan) tarafından
Bende cok isterdim Ziyagil koskunde yasamayi :D ne keyifli hayatlari varmis.
(3,549 puan) tarafından
Ya sonu ay Allah kimseye göstermesin
(9,080 puan) tarafından
yani :) sey gibi  pandemi zamani karantina zamani haci sabanci sahilde bisiklet suruyor post atmis resim instaya. millet yorum yazmis karantina var sokaga cikmayasagi var siz bisiklet keyfindesiniz falan. o da cvp yazmis sakin ol sampiyan evdeyim zaten diye:) evi denize sifir yali olunca bahcesi zaten sahil:)) o hesap ne hayatlar var boyle zevki sefaa icinde gece
(6,542 puan) tarafından
Tabi sonu kotuydu amin insallah.
Ama hayatlarinin bi bolumunu cok guzel yasamislar :D ben hic bi zaman yasayamicam :((
(721 puan) tarafından
Hahahhaa ay kız çok yaşa emi. Fakirlik okadar içimize islemiski sadece filmden gördüğümuz kadar var gerisi yok :)))
Bende ayaklarım gül yaprakli suyun içinde kırmızı ojelerimle elimde kolamla...  Katyaa çocuk altına sicmis bı değiştiri ver bacımm diyesim var
(2,617 puan) tarafından
Kız böyle bi hayatın olacak katyadan isteye isteye süt mü isticen olmadı bide bimin dost sütü olsun :))

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 1,324 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,326 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emine3507 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,119 soru

24,134,707 cevap

334,234 kullanıcı

...