0 oy
625 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (295 puan) tarafından
Kahvaltı için pratik lezzetli bildiğiniz şeyler var mı kızlar her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım :)

8 Cevaplar

+2 oy
(748 puan) tarafından
Ufak börekler yap degişşk şekilde aklıma çok şey geliyorda miiletin canı çeker diye yazamıyorum 
(295 puan) tarafından
+1
Börek görmek istemiyorum :(
(748 puan) tarafından
+1
Meyveden tatlı yap
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Patates köftesi canim ve on numara oluyor patatesi hasla içine kaşar rendele 1 tane sarimsak istersen maydanoz 1 kaşık  salça 1 su bardağı galeta unu bahratlaeini at yumurtaya batir direk kizarinca al hem pratik hem vitamin hem süper afiyet olsun :P

(295 puan) tarafından
+1
Çiğ salça kokmaz dimi öyle bide mısır unu olur mu galeta yerine :)
tarafından
Hayır kokmiyor valla ben mısır unlu yapmadım hiç dene ama canim :)
(295 puan) tarafından
Tamam canım sağol :)
+1 oy
(2,342 puan) tarafından
Yumurtalı patates, yumurta kapama, bayat ekmeklerin varsa onları dilimleyip yumurtayla peynire bulayıp üzerine domates biber istersen sucuk falan koyup fırına atabilirsin.  Aklıma bunlar geldi şimdilik :)
(295 puan) tarafından
Yumurta kapama ne kız ilk defa duydum :)
(2,342 puan) tarafından
Yumurtaları haşlayıp ikiye bölüp bi tavada biraz tereyağı koyup içine sevdiğin baharatlardan atıp yumurtaları tavanın içine koyuyosun o yağdan yumurtaların üzerine dökünce yumurta kapama oluyo :) anlatabilmişimdir inşallah :)
(295 puan) tarafından
Değişik biseymis denicem bunu :)
(2,342 puan) tarafından
Dene canım güzel oluyo :)
tarafından
Yumurta kapama güzel oluyor mu canım merak ettim damak tadıma çok uygun geldi normalde de haşlanmış yumurtaya pulbiber karabiber filan serpiştirmeyi severim. Tereyağı ile düşünemedim sadece
(2,342 puan) tarafından
Ben denedim hoşuma gitti canım tavsiye ederim. Hatta alta instagramın varsa linkini bırakayım bak istersen.
https://www.instagram.com/p/Bs2WO8eBrs4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=h545aiug3fbn
tarafından
Teşekkürler canım bi deneyeyim
+1 oy
(1,145 puan) tarafından

Bayat ekmekleri dilimle üstüne kaşar sucuk domates biber koy fırına at sonrası miss :P

(295 puan) tarafından
Kız domatesi kim kaybetmis ki biz bulalım :D
(1,145 puan) tarafından
Nie sende koyma  ozmaan =D
+1 oy
(3,146 puan) tarafından
Yumurtali ekmek, pankek, krep, mini pizza pratik ve guzel aklima bunlar geldi su an :)
(295 puan) tarafından
Sağol canım :)
(3,146 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
tarafından
Ben domatesi halka halka dilimleyip tavaya diziyorum. Bikaç diş sarımsak dilimleyip saplıyorum domateslere. Kekik ve tuz serpiştirip zeytinyağı da koyuyorum tavaya. Önlü arkalı bikaç dakika pişiriyorum. En son kaşar rendeleyiyorum her domates diliminin üstüne koyuyorum kapak kapatıyorum kaşar eriyince ocaktan alıyorum. Muntazam bir lezzet tavsiye ederim :) 
0 oy
(107 puan) tarafından
Pan kek yap cnm annem yapar tatli hem guzrl oluyo minik minik yap arasina krem santi sık ikiye katla guzel oluyo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 412 göst.
29 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 571 göst.
0 oy
4 cevap 267 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
15 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,297 soru

24,096,883 cevap

332,137 kullanıcı

...