0 oy
147 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (82 puan) tarafından
Kizlar 8 seanstr gidiyorum lazere bacak haric öbür yerlerde azalma oldu.  8 aydır kapri boy bile giyemiyorum utanıyorum esim bile bacak kıllarını görmesini istemem.  Yarin yine seans gidecem hemen eve dönüp ağda yapmayı düşünüyorum hic yapan oldumu zararı varmi ki

7 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından

Bilgim yok ama bende bekleyeyim bana da lazim bu bilgi :) 

(7,364 puan) tarafından
kiz sacmalamayin . basa sarar agda ilurmu hi:))c ben 17 yildir lazerliyim heryerim bitti sukur. lazer yaptigim surecte ve sonrasinda asla agda vurmadim. evlenirken bile minik minik tutler gtsin diye agdayi tercih etmedim. jilet yap onda sorun yok. ama agda cimbiz gibi seylerle kili kokten alip tazelemeyin. lazer hic yapilmamis ilk hali gibi olur yani lazer basa sarar .hic yapilmammis gbi vikar tekrar killar
-Reklam-
0 oy
(185 puan) tarafından
Lazer yapılırken çıkan kılların kökten alınmaması koparılmaması gerekiyormuş  lazer kıl köklerine etki ettiği için uygun değil almak ama 8 seans da az değil azalma olması lazımdi kuru kese yapın bacaklarınızı dökülmeye yardımcı oluyor çok bastırmadan banyoda da yapabilirsiniz kese lazaere çok faydası oluyor 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Valla bnde aynj dertten muzdaribim senin yine bck haric benim hic bi yerimde azalma olmadı giden paramami yansam zamanimami yansam bilemiyorum cok üzgünüm yani
0 oy
(204 puan) tarafından
Bende 8. Seansimda hamile kaldığım için bırakmak zorunda kalmıştım ama azalma olmuştu sende niye olmadı ki acaba gittiğin yerle bı konuşsana bunu ..

Ben tabi hamile kalınca lazeri dondurup sire gitmek zorunda kaldim normalde lazerden önce 3 hafta da bir sir zamanım gelirdi hızlı uzuyor tüylerim belirgin birde . Lazerden sonra hamilelikten dolayı sire başladım 1 buçuk ay oluyo anca killarim belirgin hale geliyor ve sire gidiyorum 28 yıllık hayatımda tüylerim konusunda en rahat dönemimi yaşadım.

sire başladım tuylerim eskisi gibi gurlesir mi diye tereddüt etmiştim aksine azalma oldu .

Şu sürekli bacakları pürüzsüz olanlara ozenirdim ben bı sire gideyim hepi topu 1 hafta tüysüz olurdum sonra çıkmaya başlardi tüylerim ama artık öyle değil . 1 ay tuysuzum sonra.cikmaya başlıyor sen bence bı sor neden azalmadı 8 seans oldu de.
0 oy
(102 puan) tarafından
Eger lazere devam edecekseniz ya makine ile yada jilet ile almalısınız agda olmaz
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Lazerden sonra ağda yaparsınız kıl köklerini uyandırmış olursunuz çoğalarak çıkar
0 oy
tarafından
lazere gitmenin ne anlamı var ki o zaman? işe yaramıyorsa gitmeyin şimdiye kadar azalma olması gerekirdi. her yerin cihazları aynı değil demek ki cihazları kötü. 
(82 puan) tarafından
Aynen oyle pisman oldum sirf param boşa gitmesin diye seanslarıma gidiyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 98 göst.
16 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Deniz-133 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
6 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
15 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzedmrci (6 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,448,946 soru

23,798,031 cevap

317,214 kullanıcı

...