0 oy
290 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

image

image

Kızlar biz bugün oğluşumlaa 37 haftalık olduk kafamda deli sorular 35 haftalık kontrolümde doktorum suyun az dedi ayrıntılı ultrason da normal çıktı cuma günüde mide bulantısı falan yaşadım aile hekimliğinde kan verdim ve enfeksiyon um yüksek çıktı kaşıntım var zaten neyse bebeğim çok assagiya düştü bu benim 2 hamileliğim kızımda normal oldu 

Kızımda çok ağrım vardı nisanım gelince hastaneye gittim ve 2 cm açıklık vardı suyumu orda patlattılar o gece doğdu zaten şimdi oğlumda nasıl olur bilmiyorum enfeksiyon erken doğuma yol açıyor Muş evde suyum gelse bunu anlar mıyım nasıl oluyor yani su gelmesi mesela banyoda yada lavaboda gelse anlaşılır mı 

En son bebeğim 35 haftada 2750 gramdır su an assa yukarı 3 kiloyu geçmiştir heralde kilosu iyimj sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
Kuzum tuvalette suyum geldi annem olmasa anlamazdım ben suyun gelince öyle bir rahatlama oluyor ki sanki hamile degilmissin gibi elini annem karnimla göğsümun arasına koydu hemen anladı karnım aşağıya düşmüştü. Enf için de sirkeli su yap o çok iyi geliyor 
tarafından
Bekle Canım atayım
(137 puan) tarafından
Elini dediğim gibi arasına koysana
tarafından
Bı kaç tane daha attım ama
(137 puan) tarafından
Yok kuzum dusmemıs gibi geldi bana
tarafından
İnşallah öyledir yaa vaktinde gelsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(619 puan) tarafından
Sadece ic çamaşırın degil pijaman da ıslanır su grlince anliyorsun bende anlamam sandim ama bambaska bi olay istesende tutamiyorsun benim ilkinde suyum gelmemisti ikincide gece sanciyla kalktim oturdum bacaklarımdan döküldü kalktim daha da hizlandi o kadar ki pijama degistim cikarken giyiyim diye ne giysem batti bir kere gelmeye baslayinca durmuyor zaten sanci geldikce de su artarak akiyor esimin pijama sini giydim gittim hastaneye 
tarafından
Demekki anlaşılmayacak gibi değil korkuyorum tuvalette falan gelir anlamam zaten suyu az dediler korkuyor insan ister istemez
(619 puan) tarafından
Yok yok farkediliyorr ben sizdigini bilr anlamistim normak camasir islanmasindan farkli akintidan falan farkli birde kendine ozgu bir kokusu var yani daha once almadigin bir koku o yuzden korkma farkedersin geldigini suyunun Allah zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin birde karnin bence henuz düşmemiş daha var
tarafından
Peki bu su sızıntısı halinde gelir mi
(619 puan) tarafından
Gelir eger camasirin cok cok islaksa normak akinti boyutunu bilirsin bu bildigin su kivamsiz dumduz su
tarafından
Sağol canım dikkat etmem enfeksiyon varmış yaa korkuyorum ister istemez
0 oy
(4,922 puan) tarafından
Bu karın düşük mü ya bence baya yukarda:)) Benim karnım hiç yukarı çıkmadı sanki 34 haftalık oldum. Korkuyorum biri karnın düşmüş diyecek dıye:D Bence korkutmamak için demiyorlar. Eltim sen yine de bikaç parça bişey hazır et deyip duruyor.

Bence kilosu da iyidir seninkinin. 
tarafından
Gören herkes çok düşmüş diyo normale göre de düşük geliyor bana 2 3 gündür rahat nefes alıp veriyor um
0 oy
(619 puan) tarafından
Karnin dusmemis henuz elini dort parmak yap birlestir midenin oldugu yere koy gogus ve mide arasina dort parmagiinda rahat dizildiginde karnın düşmüş oluyo ustelik karnin dusunce yani bebek kanala girince nefesin rahatliyor yükün hafifliyo
tarafından
2 3 gündür rahat nefes alıyorum bebeğimi bacaklarımda hissediyorum bilmiyorum
0 oy
(14,955 puan) tarafından
kilosu da iyi haftan da iyi dogsa erken dogum demezler korkma 
tarafından
Biliyorum canım 37 den sonra normal oluyor ama susuz kalır içerde Allah korusun diye çok korkuyorum
(14,955 puan) tarafından
Allah korusun havuc suyu cok iyi geliyormus susuzluga bir de her hafta gideceksin zatrn korkutma kendini
tarafından
35 de gittim 2 Ağustos da 15 gün sonra gel dedi randevu açılacak diye bekledim megersem doktorum izne ayrılmış başka doktora da 21 inde anca alabildim o yüzden korkuyorum
(14,955 puan) tarafından
hayir 38 de felan randevuya gerek yok direk kontrol diyip kayit actiriyorsun
tarafından
Bizim burası bı cins yaa hastaneye gittim randevum iptal olmuş o zaman 5 6 aylık hamileyim doktor doktor gezdim hiç biri kabul etmedi en son öğlen 2 ye biri iptal etmiş onu aldım öyle muayene oldum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 724 göst.
0 oy
8 cevap 487 göst.
0 oy
4 cevap 276 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,421 soru

23,958,093 cevap

325,513 kullanıcı

...