0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Kizlar oğlum 4 yaşında 1 buçuk yaşından sonra herşeyi seçmeye başladı ve hala meyve sebze et tavuk balık kıyma yemiyor gene ara ara dönemler tavuk köfte pilav makarna yiyordu ama son 2 haftadır yediği şeyleri bile yemiyor. Yumurta zeytin salatalık domates yemez yediği tek şey yemek suyu yulaf tost normal kaşarlı tost poğaça vs. Sadece bunları yiyor kafayı yemek üzereyim napcagimi şaşırdım artık sevdiği şeyleri bile yemez oldu abur cubur vs kesinlikle vermiuorum ama öyle inat ediyorki yese bile tükürüp çıkarıyor aşırı bir inat var böyle bişey görmedim aç kalsada asla yemiyor bu durumu yaşayan varmı nasıl bir yol izlediniz

7 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Benim 4 yaşındaki oğlum da daha zeytinjn tadını bilmez peynirin tadini bilmez bende çok zorlanıyorum ona yemek hazırlarken yediği sevdiği şeyler nadir
(17 puan) tarafından
Tostun içinde sucuk olsa yemez sadece kaşar varsa yer salam sucuk ağzına sürmez
(75 puan) tarafından
Patates hariç gerisini ağzına sürmez :((
(9 puan) tarafından
Bazen şaşıyorum bi çocuk aynı anda sebze meyve et tavuk balık nasıl sevmez yediği şeyler poğaça tost yulaf tostu yemek suyu sadcee bunlar
(9 puan) tarafından
Sevdiği yemek yokmu
(17 puan) tarafından
Yoğurt ve yoğurtlu şeyleri seviyo benim oğlum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aç bırakacaksın cnm başka yolu yok sen surekli aman yesin diye sevdiği şeyleri yaparsan tabiki yemez 
0 oy
(4,345 puan) tarafından
Bu çocuklar gerçekten fazla varlıktan bolluktan böyle oluyorlar. Evde yiyecek bir şey olmasa bak nasıl yiyecem diye tutturur. Simarikliktan resmen. Benim kız da öyle 25 aylık. Hazırlamadığım yapmadığım şey yok. Ağzına verdiğim an tukuruyor. 
0 oy
tarafından
Sürekli tabağına yediklerimizi koyuyorum bir çeşitte onun sevdiğini bi kaç haftadır ağzına sürmüyor pilav vb dışında üzülüyoruz ama buna şükür diyorum artık zorlamıyorum bence sizde öyle yapın zorladıkça inatlaşıyorlar
0 oy
tarafından
benim oğlum da yemezdi zeytin tavuk vs ama zamanla kendi kendine yemeye başladı hiçbir şey yapmadım zorlamadım da. zamana bırakmak gerekiyor sanırım
0 oy
(24,812 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ya 
0 oy
(2,275 puan) tarafından
4 yasinda ki kızımı anlatmışsın. Yapacak hiç hisey yok. . Denedim aç bıraktım.  Açlıktan kustu ama yine yemedi. 
(9 puan) tarafından
Aşırı inat anlamıyorum valla kafayı yicem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 173 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 285 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
9 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Azramirac (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,025 soru

24,093,259 cevap

331,893 kullanıcı

...