0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar evlendik fındık var dediler 15 günlük evliyken 20 gün kayinvalidemlerde kaldik. Balayina bile gidemedik onlarin yüzünden. Ne zaman isleri olsa sitem ederek eşime yaptiriyorlar onun dışında esimi saymiyorlar azarlayarak konusuyorlar hep.esim alışmış bu duruma ama benim gücüme gidiyor. Bir senedir 0 dan ev yaptiriyoruz hic biseyimize sahip cikmadilar taşınırken bile arayip gelmemize gerek varmi dediler .ben ocak ayinda hamile oldugumu öğrendim. Gündüz çalıştık aksam insaattaydik.hamileligimden hiç bisey anlamadim.simdi son haftalarim eşim yine onlarin yaninda 3 haftadir findikta ben annemlerdeyim. Aradiginda yeni aradin diyolar günde 15 dk konusamiyoruz. Cok zoruma gidiyor tek kaldim.en güzel gecirmem gereken zamanlarda sürekli zoruma gidip agliyorum evde ailemden gizli.arabamiz yok ev icin sattik babasi laf etmis gidip geliyosun diye depoyu doldur diye.doldurmuş. yillik izin aldi findik diye birde üzerine rapor aldi benim yanimda olmasi gerekirken yok.cok ihtiyacim var ama ona cok özlüyorum 4 5 günde bi aksamlari 2 saat geliyor sadece . Hakkimi helal etmiyorum asla . Evin tek ogluda degil eşim 

8 Cevaplar

0 oy
(2,490 puan) tarafından
Eşin gözünü açsın 
(14 puan) tarafından
Eşim herseyin farkinda ama önceligi ben olamiyorum asla.
(4,874 puan) tarafından
İste hatayı bastan yapıyoruz. Gitmeyecektin yeni evliyken cicegi burnunda gelinin damadin ne isi var fındık fistikla. Başta hadi neyse diye yuttugumuz ne varsa ilerde kursağımizda kaliyo
(14 puan) tarafından
Farkindayim farkindayim ama tek benim elimde olsa gitmezdim. Yeni evlisin esin gidiyor sen kaliyosun adin hemen kötü gelin. Esim agirligini koyamadi . Balayi paramizi bile aylar sonra aldik . Esime takilan arkadaslarindan olan altinlari bile aldilar Esim sesini cikarmadi.simdi onlari ödüyoruz . Diyorum ya verdigim bi bardak suyu bile helal etmiyorum
(4,874 puan) tarafından
Oyle oluyo iste pisirik koca karisini da cocugunu da sürüklüyo benimki de oyle :(
(4,874 puan) tarafından
Ama eslerine gelince aslan kesilirler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hakkını helal etmediğini eşinin ve kaynananlarin yüzüne karşı da söyle vicdan varsa belki vicdan azabı çekerler 
(14 puan) tarafından
Ailesine demedim ama eşime defalarca dedim verdigim bi bardak suyu bile helal etmiyorum diye. Çünkü bizi kullaniyorlar . Esimde bilincinde ama önceligi hala ailesi.çunku gel gel git gite öyle bi alistirmislarki cikamiyor bu durumdan.
tarafından
Eşine desene memeden kesilmediyse dönsün ailesinin evine
(14 puan) tarafından
Dedim böyleydin koÿden evlenseydin.yada evlenmeseydin benimde basimi yakmasaydin diye . Sacmalama diyip kafayi yemisim gibi konusuyor daha cok kavga ediyoruz o zaman . Cok benciller cok fazla kültürsüzlermis böyle oldugunu bilsem asla evlenmezdim bunu bile dedim ama sonuc yine üzülen dertlenen benim
0 oy
(15,011 puan) tarafından
eee  esin birsey demiyo mu 
(14 puan) tarafından
Demiyor napayim diyor.ben yapmasam kim yapacak diyor. Esime sorsam sensin diyor ama asla önceligi ben yada evi olmadi hep ailesi oldu.hatta benim basimi neden yaktin dedim defalarca beni saymicaksan önceligin evin olmayacaksa ayrilmak onlardan zor geliyosa diye.tek dedigi sacmalama seni piskologa götüreyim diyor dalga gecer gibi
0 oy
tarafından
Esin bu duruma ses çıkaramadığı sürece sende ya kabullenmek zorundasın yada önüne bakmak zorundasin
(14 puan) tarafından
Önüme nasil bakabilirim peki. Esim ses cikarmiyor. Hatta seneye nin hesabini yapiyolar seneye burda olursun diye. Ya evde yemek yapacam yada ben findik toplicam onlar cocuga bakacak. Zihniyeti bencillikten olusan insanlar. Kocamida aralarinda mal etmisler gel gel git git. Böyle oldugunu bilsem asla evlenmezdim
tarafından
Bosanacaksin yani ailesiyle bosanamamis bi adam ne koca olur nede baba
(14 puan) tarafından
Keske dedigimiz yada düşündüğum kadar kolay olsa bu durum
tarafından
Eğer ailen arkandaysa hiçte zor Bi durum değil ama ailen arkanda değilse o zaman evlilik terapistini denemeni öneririm
(14 puan) tarafından
Bu mantikli aslinda canim dogru diyosun
0 oy
tarafından
Canım benim bunu eşine ve eşinin ailesine kesin bir dille analtip her şeyi değiştirebilirsin eşinde boş hareket yapmasın sen hamilesin senin yanında olması gerek ailesi de bu sene kendi başının çaresine baksın az agzini herkese  biri bir şey diyince kusura bakma canım hamileyim diye sıvış
(14 puan) tarafından
Eşime anlattim.  Hatta pazartesi izni bitiyor evimize geceriz dedim bana dedigi 2 gün calisiyor esim 3 gün izinli sayılıyor ee gidip gelmicekmiyim ben oraya . Daha benim hastane cantam bile hazir değil 36 haftaya gelmişim. Esim hala orayi düşünüyor.  Kardesinede yardim edecekmis.kardesi suan ortada yok onlarin islerinde. Düşünüyorum bazen okuyup üfledilermi diye . Hamileyim aklima sacma sapan seyler geliyor
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Hem fındıgını toplatıp hem de pay vermiyor mu oğluna hic bi sekılde. Allah iyi etsin ya bu ana babaları. Bu çocukları neye dogurmuslar acaba. Bizim bi tanıdık da gidiyo fındıga her agustos ayında evını goturmuyo onlar istemezse babası hem ona hem de kız kardeşine pay veriyor fındıktan 
(14 puan) tarafından
Yok bi teneke cerezlik verdiler benim gittigim sene bile elime harclik bile 100 tl vermediler .
0 oy
tarafından
Kocana açık açık ona ihtiyacının olduğunu söyle. Kendini yalnız hissettiğini söyle o yanında olmayınca. Somrasını da bi zahmet kocan düşünsün
(14 puan) tarafından
Esime diyorum napim bende kaldim diyor . Ben söylenincede az sacmalama sen kafayi yedin vs diye mobing uyguluyor bana. Çok şükür herseyin farkindayim ama elimden bisey gelmiyor.ailemede belli edemiyorum.o taraf ne kadar dusuncesizse bizimkiler o kadar inceler . Benim az yüzüm düşse dert ediniyorlar.biseyde diyemiyorum kendi icimde kaldim
tarafından
Halden anlamayan insanlarla bir arada olmak zorken evli olmak..
(14 puan) tarafından
Kesinlikle öyle rabbim yola getirsin
0 oy
(4,562 puan) tarafından
Sen eşine hakkını helal etme. Ben gelmiyorum dese ne diyebilecekler. 2-3 gün trip atarlar sonra unutulur gider. Eşinin düşünmediğini başkasının düşünmesini bekleme. Eşin  hayır diyecek ki onlar da bir daha cagiramasinlar. Eşin değişmediği sürece daha sizin huzurunuz çok bozulur .
(14 puan) tarafından
Öyle zaten ki esim demedigi sürece ben im huzurum yok. Evliligimin bir yilini onlar yüzünden huzursuz gecirdim 2 senemiz bitti bu senede insaatla gecirdik ne evliligimden bisey anladim ne bebegimden

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
34 cevap 1,265 göst.
17 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hzlll (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fffilizzz (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 558 göst.
25 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,027 soru

24,133,367 cevap

334,178 kullanıcı

...