Kızlar evlendik fındık var dediler 15 günlük evliyken 20 gün kayinvalidemlerde kaldik. Balayina bile gidemedik onlarin yüzünden. Ne zaman isleri olsa sitem ederek eşime yaptiriyorlar onun dışında esimi saymiyorlar azarlayarak konusuyorlar hep.esim alışmış bu duruma ama benim gücüme gidiyor. Bir senedir 0 dan ev yaptiriyoruz hic biseyimize sahip cikmadilar taşınırken bile arayip gelmemize gerek varmi dediler .ben ocak ayinda hamile oldugumu öğrendim. Gündüz çalıştık aksam insaattaydik.hamileligimden hiç bisey anlamadim.simdi son haftalarim eşim yine onlarin yaninda 3 haftadir findikta ben annemlerdeyim. Aradiginda yeni aradin diyolar günde 15 dk konusamiyoruz. Cok zoruma gidiyor tek kaldim.en güzel gecirmem gereken zamanlarda sürekli zoruma gidip agliyorum evde ailemden gizli.arabamiz yok ev icin sattik babasi laf etmis gidip geliyosun diye depoyu doldur diye.doldurmuş. yillik izin aldi findik diye birde üzerine rapor aldi benim yanimda olmasi gerekirken yok.cok ihtiyacim var ama ona cok özlüyorum 4 5 günde bi aksamlari 2 saat geliyor sadece . Hakkimi helal etmiyorum asla . Evin tek ogluda degil eşim