0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,932 puan) tarafından
Midesinde sorun olanlar nasil çözüm  buluyorsunuz 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gaviskon  şurup:D

(6,932 puan) tarafından
şurup kullanma taraftarı değilim daha çok  zarar veriyor  vücuda cnm
tarafından
Ben öyle düşünmüyorum en zararsizlari onlar benim doktorum prafasördu hamileyken o öneriyordu yanmalarim da yani ondan iyi bilemeyis bir de eczacı kuzenim var oda en uygunun bu olduğunu düşünüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelik kaynaklı değilse mideye dokunan belli başlı şeyler vardır, atıyorum yağlı yemekler kızartmalar baharatlı şeyler gibi, midene nelerin dokunduğunu öğrenip o şeyleri yemekten kaçınabilirsin. Açıkçası en basit yöntem bu. Ama gel gör ki bazı zamanlarda ne yersen ye dokunuyo, o zamanlarda ilaçtan başka seçenek bulamıyorum ben. Leblebinin işe yaradığını söyleyenler de var bu arada 
(6,932 puan) tarafından
yok cnm dur   resim  atayım
(6,932 puan) tarafından
resmini koydum  cnm araştır
tarafından
Köyde yaşadığım zamanlar hayvanların yanında canım sıkıldıkça tek tek koparır çıtır çıtır kırardım elimin içnde bu otu biliyorum bunu :)
tarafından
Teşekkür ederim bu arada
(6,932 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
bir resim  paylastim bu adam nasil yiyelecegini  anlatıyor  cnm  youtubede
0 oy
(12,958 puan) tarafından
İngiliz karbonatı. Şiddetle tavsiye ederim 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Mide ağrısından ölecem bı sabah acilde serum taktılar 

Bugün ayrıca dahiliyeye gittim genel cerraha sevk etti  muayene oldum 

Mide ilaçları verdi kan idrar ultrason istedi 

Ultrasona gün verdi sonrasında gidip sonuçları gostecem 
0 oy
(213 puan) tarafından
Kesinlikle kakule,onu al aktardan cigne cigne ye 3-4 tane.

Arkadaşım da midesinden çok fena rahatsızdı elhamdülillah bu şekilde midesi tamamiyle iyileşti 
(6,932 puan) tarafından
benim mikrop vardı cnm tedavi oldum cik şükür şimdi iyi ama tekrarlarsa  diye korkuyorum
(6,932 puan) tarafından
ne kadar sürede yemiş cnm arkadaşına sorabilirmisin
0 oy
(927 puan) tarafından
Sıcak suyun içine kekik atıyorum hepsi dibe çökünce içiyorum yudum yudum iyi geliyor
0 oy
(722 puan) tarafından
Hamileyim ve ölüm derecesine geliyorum inan ki 
(6,932 puan) tarafından
çok şükür hamile iken bir kez  mide ağrısı çekmedim
0 oy
tarafından
Gastroenteroloji ye gittim hep ağrım olurdu çeşme suyu bile dokunurdu balon testi yaptırdık mide mikrobu çıktı ilaçlarla duzeldim. Şimdi sirdim soğuk alınca ağrıyor sadece o da şiddetli degil
(6,932 puan) tarafından
benimde midem mikrobu vardı tedavi oldum cnm 2 senedir   birşey yok ama bazen ağrı oluyor
0 oy
tarafından
8 yıldır reflüm var artık ilaçlar da yaramıyor en çok önerilen düzenli aç karnına kantaron yağı içmek hassasiyetin olmazsa iyi gelir eminim bir çok şeye iyi geldiğini gördüm 
tarafından
Sağ ol canım deniycem valla duacın olurum salmıştım artık geçmiyor diye
(6,932 puan) tarafından
bazı kişiler blendarden geçirip içine bal limon sıkıp  yiyor  ac karna  sabahları 1 ay boyunca  iyice araştır canım  sende sinir  otu faydaları yaz önüne  çıkar video  nasil yeyışi
(6,932 puan) tarafından
resmini koydum bak bu ot arastir
tarafından
Evet çıktı karşıma çok faydalıymış bakim hangi şekil iyi gelirse öyle demerim
(6,932 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
resim paylaştım adam nasil iyileştiğini  anlatıyor bide nasil yediğini  şifa olsun
0 oy
(2,886 puan) tarafından
Çekiyorum ağrıyı kıvrana kıvrana şurupta pek çözüm olmadı
(6,932 puan) tarafından
ben simir otu  yiyorum  mideye  birebir
(2,886 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun bir bakayım ona ♥️
(6,932 puan) tarafından
senden de olsun resmini attim araştır cnm alerjik  durum yoksa ye olsa birakirsin  alttaki  adam nasil yediğini araştırdı kayinpederim bu otu yiye yiye adam midesini iyi etti şimdi her sey yiyor kime sorsam  bu otu yiyor ben de arastirdim  gerçekten mideye iyi geliyir  bende topladım yarın ac karna başlayacam
(2,886 puan) tarafından
Hadi şifa olsun inşallah canım
(6,932 puan) tarafından
amin inş
0 oy
(6,932 puan) tarafından

image

bu ot araştırın ben  bir poşet  topladim

tarafından
Tamam işte bahsettiğim o mor tomurcuklu ottan
(6,932 puan) tarafından
olgunlaşınca  galiba o sekil oluyor  ben de yeni fark ettim kayinpederim  bu otu  yiye  yiye adamın midesi iyileşti darısı bize olsun bende başladım  1 ay yiycem  kayinpederim  zararı  yok diyor ama cevremde mide sıkıntısı  yasayan herkes bu otu yeyip midesi iyi her yaz  eşim diyor babam bahçede otlanir  gibi yiyor bu otu ama dokunsa  size bırakın  otu alerjik  durum olsa
tarafından
Bi keresinde bikaç yaprağı ağzıma atmıştım ama yutup yutmadığımı hatırlamıyorum can sıkıntısından tadına bakmak istemiştim
0 oy
(6,932 puan) tarafından

image

bu adam anlatmış nasil yapılacağını 
(2,886 puan) tarafından
YouTube a ne yazınca çıkıyor canım bu video
(6,932 puan) tarafından
sinir otunun faydalari yazdim  bu cıktı araştırınca cnm  direk cikar ya da almayandaki  gencer bey sınır otu yaz bu sekil çıkar cnm göz  agrisina  bire birmis
(2,886 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bakıcam hemen ♥️
(6,932 puan) tarafından
senden de olsun cnm
0 oy
(934 puan) tarafından
6.haftadan beridir resmen ağlıyodum kusmakdan miden yanmasından ama çoook şükür 2 gündür iyiyim reflüm varmış gaviskon verdi prilam verdi 2side işe yaramadı 2 gündür geceleri neredeyse oturup pozisyonda kafamı dik tutacak şekilde uyuyorum yemeklerimin esnasında su tüketmiyorum herhangi bir sıvı dahi çok az ama sık sık besleniyorum Bu sayfada birisi ballı su önermişti ballı su içiyorum geceleri yatmadan önce gün içerisinde de midemi bulandığını hissettiğim an süt ekmek yiyorum ama süt bir çay bardağı kadar Hatta daha da az yağlı baharatlı kızartma tarzı şeyler yemiyorum iki gündür çok ama çok rahat ettim gerçekten sadece enerji yok İlk haftalardaki gibi hala enerjim Bu arada şu an 10 haftadayız
(6,932 puan) tarafından
senin hamilelikten  dolayı  miden yanıyor  cnm benim normal günlerde bile yanardı ama ne hikmetse  hamile iken  bir kez bile midem yanmadı çok şükür tek korkum oydu mide sorunun vardı diye  yemekle beraber  asla şu içmem cnm bide gece saat 7 den sonra asla birşey yemem rahat uyumak için her zaman 2 yastik  kullanıyorum  1 senedir   mide  sıkıntısı  yaşıyorum eşimin köyüne gittim orda  çeşme suyu  içe içe  midem de mikrop oluştu  oda  mideme zarar vermis
(934 puan) tarafından
yaa çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 311 göst.
7 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 104 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde Shirelizade (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuzmutsuz (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,468 soru

24,031,197 cevap

328,701 kullanıcı

...