0 oy
339 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (168 puan) tarafından
Ergenlikten beri sivilce sorunu yaşıyorum. Şimdi iki çocuğum var bi ara düzelmişti cildim şimdi tekrar mayın tarlası gibi oldu herkes yüzüne ne oldu diyor karma bir cildim var özellkle çenemde çok var sürekli birde küçük ve birsürü karaciğer değerlerim de normal ne geçirir ne yapmalı ne kullanmalıyım. Sabun krem vs önerir misiniz benimde yüzüm pürüzsüz bebek gibi olsun istiyorum insan içine giremiyorum nolur yardım:((((

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

benim de ilaçlardan dolayı çok sivilcem vardı bunun sayesinde geçti 
-Reklam-
0 oy
(5,414 puan) tarafından
roaccutane tek çare
tarafından
Aynen öyle. Kaç sene cebelleştim de kurtulamadım, en son ilaçla geçti.
(24 puan) tarafından
O ne? Azerbaycanliyam deye tam anlamadim ilacmi? Menimde uzumde hep sivilce cixir
tarafından
Dermatoloq tərəfindən təyin olunan ilaç, dərman.
Bayılıyorum şu dile ya...
(168 puan) tarafından
Emziriyorum kullanamam li
(24 puan) tarafından
Alaska tesekkurler canim
0 oy
tarafından
Biraz tuhaf gelebilir ama tükürük siviceyi kurutan bi sıvı. Avucuna bi yığın tükürük biriktirip yüzünü tükürükle yıka demiyorum ama parmağını  tükürükle ıslatıp sivilcenin üstüne sürersen günde 2 3 kere 2 3 gün boyunca sivilcenin kuruduğunu göreceksin 
(9,079 puan) tarafından
alah allah ciddimisin :) sazan gibi atladim hemen bilgiye ama dogrumuki acep cok entresan . bende hep tukurukten kacinirim cocuklar islak islak opunce zaten cildimi sivilce basio hepten mikroplandirmayin derim:)
tarafından
Herkes için aynı şey geçerli midir bilemiyorum ama ben biçok kez yapıp etkisini gördüm :) hani çekirdek gibi ürünleri çok tüketmediğim sürece aşırı sivilce üretimi olan biri değilim çok şükür (ergenlikte çekirdeğe sardığım bi dönem yüzümün tamamı butur butur sivilceylr kaplıydı orası ayrı) denemeden bilemezsin. Sivilcenin sadece birinde dene bi gün. İşe yaramazsa bişey kaybetmrzsin ama yararsa beleş sivilce kremi var demektir elinde :D anneme de denettirmiştim onda da işe yaramıştı bu arada. Tükürükte asit var, o asit yakıyo diye tahmin ediyorum sivilceyi
0 oy
tarafından
Once karaciger meselenin halletmen gerekiyor cnm dünyanın en pahalı kreminide kullansan icerden tedavi etmediğin sürece maalesef hicbisey ise yaramayacak detaylı baktir karaciğerine
0 oy
(918 puan) tarafından
Bende öyleydim 2 çocuğum var büyük büyük çıkardı hatta cildiye sivex losyon yazdı kaç aydır kullanıyorum yok çok şükür siyah noktalarıda götürüyor çıkmıyor 
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Beslenmenizi duzenlemelisiniz
0 oy
(25 puan) tarafından
Akne trent hap başkada düzelmez benmde öyle vunku
(168 puan) tarafından
Emziriyorum ama :(
0 oy
tarafından
Adet olduğum andan beri tüm beden sivilceliydim ve kullanmadığım şey kalmamıştı. Sonra cildiyeye gittim, 11 ay Acnegen kullandım. Bebek poposu gibi oldu. 2 sene bebek yapmaman lazım ama.

Sonra da lekeler için bakım rutini oluşturduk doktorla, 26 yaşındayım ve maşallah hiç sivilcem çıkmadı.
0 oy
(68 puan) tarafından
Yapma kımsenın tavsıye ettıgını kullanma her tavsıye edılenı yaptım harcadım paranın haddı hesabı yok  aylarca aynaya bakmadım doktora gittim ilaç bıle fayda etmedı eşim dedi ne kullandıydan cıldını dağa çok maf ettin bırak artık kendı halıne yüzümü sureklı temız tutmaya calıstım sıvılcelere dokunmadım  evde sadece maya maskesi yaptım yaş mayayla pirinç unuyla da maske yaptım onlar harıcı hıcbırsey kullanma dım zamanla düzelmeye basladı pirinç unu cildın rengini de acıyo  baya duzeldım yuzum bildıgın sıvılcelerden görünmüyor du ama benim sivilce nedenım ağda yapmıs olmaktı yanaklarımda yer bıle kalmamıstı sıvılceden zamanla geçti ama tamamen pürüzsüz olmasını bekleme onun ıcın guzellık salonlarına gıtmen lazım ama o bıle net çözüm degıl akrabam gottı ondan bılıyorum
(68 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum, kı sana bunları, yasamıs biri olarak söylüyorum kımseye inanma yok tamamen gecıyor pürüzsüz oluyor hepsı yalan,  bak, şuan, hamıleyım sımdıde çenem sivilce, yapmaya başladı onlarla, savaş verıyorum en guzelı yüzünü temiz tut maya  ve pirinç unu  maskelerı yap  ve yüzünü ortak kullanılan havluya sılme kagıt havlu kullanmanı tavsiye ederım
0 oy
(168 puan) tarafından
Ruşur taşı kullanın, benimde yeni evliyken çok çıkmıştı ruşur taşı aldım hergun sabah düzenli şekilde yaptım geçti 
0 oy
tarafından
Pirinç suyu der susarım net!
0 oy
tarafından
roaccutane diye bir ilaç var kuzenimin yüzü de mayın tarlası gibiydi ve berbattı gerçekten. 6 ay bunu kullandı yıllardır maşaAllah yüzü tertemiz birtane bile sivilce çıkmaz. sadece biraz cildinizde kuruma problemleri olacak cebinizde nemlendirici ile dolaşacaksınız ama geçecek. hemen başlayın
0 oy
tarafından
Dermotolojiye bir gitsen canım o sana en uygununu yazar 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 685 göst.
0 oy
4 cevap 477 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu