0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (580 puan) tarafından
2 çocukla evden çıkamıyorum sabah çok fazla güneş gırıyor odaya  acaba odaya karartan bı perde vs var mıdır     bıde normal tül lazım bu yenı evımızde yenı tül de lazım  her ıkısınıde trend yoldan  alayım dıyorum hıc aldınız mı memnun kaldınız bir ürün var mı lütfen bılgı  artık güneş yüzünden sabah 6 da bebeler uyanıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından
Ben bütün odaların bütün camına karartma perde kullanıyorum koyu antrasit renkte. Evim çok fazla güneş alıyor çünkü. Yatak odam full karanlık bu sayede bebeğim erkenden kalkmıyor bence çok faydası var
(580 puan) tarafından
Hmm onerınız var mı nerden aldnz
(124 puan) tarafından
Ben burdan bir perdeciden yaptırdım aynı güneşlik gibi zaten çok kullanışlı. Bulunduğunuz yerdeki perdeci veya mobilyacılara giderseniz vardır
-Reklam-
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Ben siyah perde almistim trendyoldan 2 sene oluyo. Benim cocugumda 5 te kalkiyodu. Sonra 7 de kalkmaya basladi. Baya etkili gunduz uykularinda falanda kullaniyodum. Markasini falan hatirlamiyorum tabi.
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Perdecilerden ya da evde kendin ölçü alıp internetten Black out perde diye arayarak sipariş verebilirsin ama bu perdelerden tam anlamıyla verim almak istersen pencere boyuna göre değil duvardan duvara komple yaptırman lazım, ya da en azından uyuduğunuz oda için öyle yaptırabilirsin yoksa pencere kenarlarından ışık sızar iceri
(580 puan) tarafından
Pekı sence 2 kanat mı yaptırayım yoksa tek parça mı
(580 puan) tarafından
Duvar uzun cunku
(1,986 puan) tarafından
Ben olsam iki yaparım kanat gibi dursun perdeleri açınca diye, zaten kapatınca biraz üst üste çekersin tek parça gibi olur bence

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 239 göst.
0 oy
10 cevap 236 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,473,637 soru