+1 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sizin eşiniz demi böyle ne söylesem kötüyüm ne bı sevgi ne şefkat ne bir duygusal bişey hayal bile kursam ona bile karışıyor şu gencecik yaşıma daha ne zmn gelecem gün görmedikden sonra şimdiki aklım olsaydı 30 a kadar evlenmez hayatımı yaşardım yoldan geçen bir çift görsem gözlerim doluyor diyorum acaba nasıl mutlu olabiliyorlar ama biz ot gibi yaşıyoruz 

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından

evde hergün bakara süresi açın. şeytanın yardımcıları olan cinler hergün şeytana gelir ve falanca karı kocanın arasını bozdum der şeytan da o gün ona tacını giydirir. bu amel şeytanların ve cinlerin en sevdiği amel yani karı ile kocanın arasını bozmak. ellerinden geleni yapıyorlar siz de elinizden geleni yapın ve zikir-kuran ile onları zayıflatın. o yüzden bakara süresi açım hergün diyorum çünkü Allahın Rasulü sallallahu aleyhi ve sellem bakara süresi açılan eve şeytan girmez diyor. 

bu yorumu yaptım çünkü eşim daha önce böyle değildi demişsiniz. o zaman değişebilir, iyi olabilir. 
(3,405 puan) tarafından
Çok doğru
tarafından
kesinlikle✨
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay siz hala herkesi 4 4 luk mu saniyorsunuz. O dışarda gördüğün, insatada, orda burda gördüklerjnin hiçbiri gerçek değil. Herkesin farklı farklı sıkıntıları var.
tarafından
Tabikide öyle canım çok haklısın çok doğru söylüyorum ama işte insan olur olmaz özeniyor mesela biz bı parka çıkarız ** köpek gibi kavga ederiz durduk yere herseye bir bahane bulur
tarafından
Sürekli eşinin kötü yanlarını düşünürsen daha kötü olursun. Aklına iyi yönlerini de getir.
tarafından
Çok mantıklı canım yoksa hayat geçmez teşekkür ederim
(4,460 puan) tarafından
Aynen öyle. Insta da bur aile vardı takip etmiyorum arada videolari denk geliyordu. Ben onlarla parkta karşılaştım. Sanalda hep gülüyorlar sakalisyorlar çocuklarıyla hep ilgililer filan. Ama parkta hiç öyle değillerdi. Ikisinde suratları asik sigara içiyorlardı çocuk da kendi kendine oynuyordu. Bir süre sonra salıncağa bindiler video çekmeye başladılar yüzlerinde güller açıyordu o zaman çocukla ilgilenmeler filan. Hepsi numara yani. Sırf para kazanmak için
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Hep mi böyleydi yoksa sen de evlenince duzelir ben onu yola getiririm diyenlerden misin canim? Gençlikte herşey kolay geliyor ama evlilik bambaşka bisey. Yanlış anlama ben de 21 yasinda sozlendim tum karşı çıkanlara inat ama bı sene sonra ayrıldım cunku değişmeye başlamıştı.ben de bu evlenine daha beter olur dedim. Bı tur da e hani kararlıydın diye aldim ailemi karsima ama kurtuldum
(730 puan) tarafından
Bende evlendim ve ayrıldım evlenmeden önce aşırı iyiydi ama aynı eve girdik bambaşka biri geldi şizofren ruh hastası çıktı üç yıl evli kalıp ayrıldım , şimdi ikinci evliliğim Allah'a şükür iyi
tarafından
Çok şükür canım rabbim daha iyi etsin inşallah Allah'ım doğru yola koysun ne yapalım evlilik zor gerçekten
(730 puan) tarafından
Öyle sabırlı olmak dua etmek lazım , eşinle de isteklerini konuş canım illa bir gün anlar erkekler odun oluyor
(4,874 puan) tarafından
Evet gercekten bi evin icine girince hepsi odun . Sadece miktarları değişiyor bence az odun cok odun gibi. Herkesin ilişkisinde kendine göre sorunları var. Ve evlilik gerçekten bi kumar .
(730 puan) tarafından
Evet tam anlamıyla kumar şans meselesi çok iyi olan biri evlenince kötü olabiliyor kötü olan iyi olabiliyor anlamak zor
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Dışarıdan bakan ne kadar iyi sıcakkanlı insan der. Ama bana karşı iyice mallastı. Bir şey isterim tamam der iş başa düşünce vazgeçer bi de üste çıkar ısrar ediyorum diye. Yarin havuza gidicez ben napicam havuzda diyor gelmek istemiyor hiç bir şeyin tadına varamaz. Ne kitap okur ne kendini geliştirmeye çalışır işi gücü yok yazin tatilde oyle telefon elinde  yoksa da dışarıyı izler. Cocuk azcık öksürsün  soğuk su içirdin yok dondurma yedirdin. Aşık olup evlendiğim adam bu değil resmen bir kaynana oldu basima
tarafından
Aynı benimki aynısı yeminle dün parka gitmisz diyo ben burda ne yapacam başka babalara bakıyorum çocuklarınla ilgileniyor benimki bana laf sokuyor her fırsatta ne olacak bunların halı böyle rabbim senin de yardımcın olsun canım gerçekten zor mesele işte kimse kimsenin içini bilmiyor
(3,158 puan) tarafından
Kesinlikle öyle buyuk sorunlarımız yok ama bu tarz şeyler beni bitiriyor. Bir yandan da diyorum hep mi böyleler ben mi abartiyorum
0 oy
(730 puan) tarafından
Benle eşime de herkes özenir Allah'a şükür eşim çok iyi bir insan , ama evde Bizim de sorunlar kavgalar küslükler oluyor anlaşamadıgimiz yerler oluyor kimse öyle gördüğün gibi değil, ben ve eşim asla dışarı yansıtmıyoruz ve başkaları ile evlilik sorunlarımızı asla konuşmayız , ama gidip bizim çevremize sorsan bunlar asla kavga etmiyor derler , her evlilikte sorun var inşallah sende çok mutlu olursun 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım bu güzel yorumun için Rabbim hepimizi iyi etsin inşallah hayat arkadaşı işte insan ne yapsanda bazen bazı şeyler eksik kimse kimsenin icinide bilmiyor ne güzel bak dışarı yansitmaman Allah razı olsun canım inşallah seninde evliliğin mutlu huzurlu geçer ömrünce
(730 puan) tarafından
Amin Allah kimsenin evinin huzurunu bozmasin
0 oy
tarafından
Ah canım aynı bizi anlatmışsın herseyimiz kavga eşim bı bana uysa gönlümü etse bı tatlı söz herşey hallolucak ama işte saniyorki iyi bişey yapiyor.inan bizde parka gidiyoruz kavgaylan dönüyoruz.ben orda çocukla ilgileniyorum o elinde telefon face'de takilyo bahçemizde e oturyorz o ya telefonda konuşur yada dövüş filmleri izler telefonda. hep böyleedisari çocuğu parka goturyorum Hrşeyin bı yeri var şuan disardayiz bizme ilgilen diyorum iki saniye ilgilenir sonra trkrar ayni.birgun demiyorki karicim gel seni bı yemeğe götüreyim boryere bı kahve içelim yada değişiklik olur sana ama yok.diyorum ona e neyin eksik diyor ya ben babamın evinden aç velmefimki sen beni doyirasin diyorasin diyorum hanzo gibi  işte  bende nefret ediyorum bunaliyorum artık gözümde bütün c yakışıklılığı gitmiş adamın. insanı yakisikli ve güzel gösteren sevgisiymis meyer..valla bana bı güzel söz söylese gözümde buyulen yo adeta ama yok işte sifir
tarafından
Aynı mantikdayiz demekki canım yaaa akşama kadar o telefonda ne var bende anlamıyorum benimki oyunda oynuyor sosyal medya delisi bişey anlatıyorum ciddi önemli diyormu bı dur onemli bişey var bakıyorum habere diyor adam tınlamiyor bahtmi tahtmi bilemedim niye böyleyiz halbuki hoşluk olsa inan görünüş önemli değilmiş biliyormusun kalp güzelliği önemli herşey boş ne para ne variyet nede başka bişey huzurun tadı çok başka rabbim kimseye muhtaç etmiycek kadar bize yetsin yeter boş dünya işte ömrümüz böyle geldi böyle geçti benimkide hanzo inan erkekleri anlamıyorum yazık bize
tarafından
Geçen yolda gidiyoruz bı arabaya yorum yaptım gördüğüm göze hitap eden dedimki hayalimdeki araba adam yolun ortasında çekti gitti dedi hayalinse git çalış al begenmiyorsan bide bana nasıl saydiriyor kız dedim ne olmuş bı hayaldemi kurmayalim
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Sen bakma herkesin güllük gülistanlık durduna annem 30 yıllık evli halasorunları bitmiyo bende 4 yılllik evliyim eşimin enerjiimi patoz gibi cekiceni hissettim an vurdum duymazlıgima veriyorum o kadar  yanıp anlatır anlatır susar AA ölemiydi derim sonradan blöf yaparım
0 oy
(26,312 puan) tarafından
Hayır eşim böyle değil. Olduğu kavga ettiğimiz zamanlar oluyo ama hayattan soğutmayız birbirimizi Allah aranıza muhabbet hzur versin konuş eşinle üzüldüğün kırıldığın herşeyi söyle etkisi olur kendine çeki düzen verir inşallah
0 oy
(5,450 puan) tarafından
Valla bende cildiracam artık bizde öyleyiz sokağa çıkıyoruz adam da negatif enerji var ne soylesem ne konussan suç ya cevap vermez ya tersler 

Bi yere girelim hadi hadi diye cikarir

Hayal kurarım şunu yapacağım bunu yapacağım diye içine eder 

Biseye heves ederim tamam hallederiz acele etme der bende bıktım artık ne bi yaşama hevesim ne bi hayalim ne de pozitif enerjim hiç biseyim kalmadi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 315 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,253 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Umutsuzanne (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 412 göst.