0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (7,011 puan) tarafından
Kizlar persembe yola cikicaz da kapaliyim tunik pantolon mu daha rahat olur elbisemi hangisini agirlikli koyayim 4 gunluk tatil icin fazla esya goturmek istemiyorum ama yanima ne alsam bilemedim birde otellerde ütü sıkıntı oluyormus esarp ve şalları utuleyip koysam sizce kırısır mi   siz tatile cikarken neler aliyorsunuz yaniniza 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tunik pantolon:) daha rahat oluyor gezerken filan da 
(7,011 puan) tarafından
2 elbise 2 gomlek 2 tunik koydum ustum.batar lazim olur diye düsündüm
tarafından
Yeterli bence :)
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Ben elbise ile daha çok rahat ettim canım en incelerinden şal da kirismayan medine ipeği tarzı koyabilirsin eşarp bilmiyorum ben kullanmıyorum ama elbise tak çık oluyor efil efil
(7,011 puan) tarafından
Ince şal ve yazma esarplar oluyor utu istemeyen onlardan koydum 2 tunik 2 gömlek koydum birde
(94 puan) tarafından
Bence elbise de koy canım inanki rahatlık oluyor gid8nce daha iyi anlayacaksın güzel bi tatil geçir insAllah
(7,011 puan) tarafından
2 tanede ondan koydum canım plaj cantasi yerine ne kullanabilirim canım tesekkur ederim
(94 puan) tarafından
Hasır çanta kullandım ben ufak bir sırt çantası olabilir içine krem filan atmalık çocuk varsa yedek üst filan
0 oy
tarafından
Efil efil elbisen varsa onlardan koy daha rahat edersin 
(7,011 puan) tarafından
Koydum canim 2 elbise 2 tunik 2 de gomlek koydum oglum var ustumu.batirir belki diye 2 tanede yedek koydum
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Ben tunik pantolonla daha rahat ediyorum canım eşarp şal olarak da hiç ütü istemeyen birşeyij yok mu onlar çok iyi oluyo tak çık 4 gün için 4 tunik pantolon ya da eğer seviyorsan 2 tunik 2 elbise olabilir sıcak valla her gün gezerken üst değişiyor 
(7,011 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım ekstra 2 gömlek koydum birde cocuk olunca ustum batar belki diye risk almak istemedim
(7,274 puan) tarafından
Çocuk varsa iş değişiyor:D
(7,011 puan) tarafından
Kesinlikle kestiremiyorum o yuzden yemek yerken hem kendini batiriyor onun valizi hazir bile tüm kiyafetlerini koydum nerdeyse :)
(7,274 puan) tarafından
Öyle oluyo canım günü birlik bir yere giderken bile alıyoruz birşeyler birde küçükse daha çok almak gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 901 göst.
11 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deva. (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 525 göst.
12 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alp (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Tulinylmzz (128 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,657 cevap

332,243 kullanıcı

...