0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Günaydın herkese ben mutfak dolaplarımi boyamak istiyorum ama renkte karar veremedim. Tezgahı ve fayansali 1 ay kadar önce boyadım boyada her hangi bi sıkıntı yaşamadım memnunum, şimdide dolapları boyamak istiyorum sizce beyazmi olsun yoksa gri tonlarimi ? Tezgah fayans ve beyaz esyalarim beyaz olduğu için soğuk gri gibi açık bı tonda gri boyasam hoş olacağını düşünüyorum.ama çevremde de beyaza boyamam söyleyen çok kişi var .bu arada mutfağım biraz küçük o yüzden renkte kararsız kaldım geniş büyük bı mutfak olsaydı hiç düşünmeden gri ye boyardim.

11 Cevaplar

0 oy
(1,099 puan) tarafından
Benim tercihim kesinlikle beyaz, ama gri istiyorsan altları gri yapıp üst dolapları beyaza boyayabilirsin. Tonlarını tutturursan çok hoş olur. 
(1,099 puan) tarafından
O zaman kırık beyaz olabilir ya da grinin çok açık bir tonu. Madem gönlün griden yana, bembeyaz yapma. İçine sinsin
(148 puan) tarafından
Fotugraf bıraktım dolaplarıda beyaza boyasam güzel olurmu heryer beyaz oluncada sanki bı renk istermis gibime geliyor
(1,099 puan) tarafından
Kesinlikle ister. Beyazı çok severim ama tek başına olmuyor bence.  Eğer hoşuna giderse çağla yeşili mi küf yeşili miydi adı emin değilim, yeşil olabilir. Ama beyaz kadar aydınlık olmaz. Ya da dolapları beyaz yapıp tezgahı boyayabilirsin.
(148 puan) tarafından
İşte orda hata yaptım tezgahı ve fayanslari yeni boyadım keşke tezgah ve fayanslarda başka bo renk kullansaydim şimdi dolapları hiç düşünmeden beyaz yapardım.
(1,099 puan) tarafından
O zaman gri ya. Başka bir seçenek yoksa yani. Ama açık bir gri olmalı bence. Beyaz çok boğacak.
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Bende boyalari aldim duruyor beyaz aldim duvar fayanslara soguk gri. 

Alt baska ust baska renk yapabilirsiniz.
0 oy
tarafından
Benim tercihim kesinlikle beyaz
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bence beyaz 
0 oy
tarafından
Mutfağım küçük diyosun kesinlik beyaz olmalı daha geniş, ferah gösterir.
(148 puan) tarafından
Beyaz yapmam demiyorum ama her taraf beyaz olsada olmuyor gibi bende karatsizim
tarafından
Dolap kulpları ile renk verirsin. Gri ya da siyah alırsın.
0 oy
tarafından
Beyaz boyarsan pişman olabilirsin. Çünkü acayip leke belli edecek. Sonuçta kaygan orjinal kapak olmuycak.  Ama illa beyaz yapacam diyorsanda, tezgah arası gibi çiğ beyaz yapma. Farklı beyaz tonları var. Onuda boyarsan aradaki renk farkı hoş da olmayabilir. Ay bence beyaz yapma.  Gri olur, bilmiyorum ama belki siyah da olabilir.  İşte kiri belli etmeyecek birşey yapmalısın diye düşünüyorum 
(148 puan) tarafından
İşte bende böyle düşüncelerde kayboldum tezgah ve fayansi başka bir renge boyasaydim şimdi hiç düşünmeden beyaz yapardım kapakları ama tezgah beyaz fayanslar Beyaz fırın dolap beyaz yani yer beyaz da olsa sanki başka bı renk ister gidi, ey kırık beyaz falanda yapmak istemiyorum dediğin gibi iki Beyaz arasındaki ton farkı kesin hoş olmaz ey bende beyaz gibi modası geçmeyen bir renk olsun dedim o yüzden çok açık tonda bı gri olur gibi
(148 puan) tarafından
İşte bende böyle düşüncelerde kayboldum tezgah ve fayansi başka bir renge boyasaydim şimdi hiç düşünmeden beyaz yapardım kapakları ama şimdi kapaklarida beyaza boyasam sanki farklı bir renk ister gibi
0 oy
(14,562 puan) tarafından
Kesinlikle beyaz benim hayalimde bembeyaz bi mutfak car canım. 

Bide tezgahı nasıl ve hangi markayla yaptın anlatır mısın canım 
(14,562 puan) tarafından
Bende mutfak dolaplarimi boyadım fayans arasına yapışkanlı panel yaptım ama tezgah kaldı sırıtıyor
(148 puan) tarafından
Yani nerden baksan 1 hafta mutfağı kullanmadım en son sıvı cam uygulamasından sonra 3 gün su deydirmedim. Ben köyde oturuyorum balkonum var tüpü balkona bıraktım yemekleri orda yaptım bulaşıkları da balkonda yıkadım
(14,562 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım arastiricam bende köydeyim  :)
(148 puan) tarafından
Hangi şehrin köyünden sin
(14,562 puan) tarafından
Burdur canım
0 oy
(10,825 puan) tarafından
Benim mutfak dolabım beyaz bende beyazciyim ama gri de aklımi karıştırdı. Modası geçmeyen Beyaz bence beyaz olsun 
(148 puan) tarafından
Gri de sanki modası geçmeyen bı renk,ben illa ki gri yada beyaz olsun demiyorum hangi renk yakışır.
0 oy
(4,239 puan) tarafından
Eğer küçük demeseydin kesinlikle gri derdim ama küçük mutfağı ferahlatsın diye beyaz çok güzel olur olmazsa kulpları siyah takarsın fark olur yada tezgahına siyah mermer görünümü verirsin beyazlığı kırar 
(148 puan) tarafından
Mermeri yeni boyadım sıvı cam uyguladım üstün boya tutacağını sanmıyorum zımparayla baya uğraşmam gerekecek o kadar uğraşamam
0 oy
(21,644 puan) tarafından
Mutfak çok büyük değilse çok güneş almıyorsa kesinlikle beyaz olmalı
(148 puan) tarafından
Güneş alıyor çok çok küçük değil ama büyükte değil uzunluk 4 metre genişlik 2 metre 20 santim falan
0 oy
tarafından
Bunlar balon kapak dimi Canim soyman gerekiyor. Bende boyadım geçen sene. Göz alan beyaz değil bir tık kırık aldım ve çok güzel oldu. Kulplarimi da siyah kulpla değiştirdim renk katmış oldu ve çok ferah oldu
tarafından
Alt ve üst citalarini koyu griye boyayabilirsin ben öyle yapacaktım uğraşmadım düz beyaz oldu ama dediğim gibi bende kulplarla renk kattım
(148 puan) tarafından
Evet balon kapak soyacam çoğunluk beyaz diyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (464 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Beyzos34 (1,391 puan) tarafından soruldu