0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (298 puan) tarafından
Geçenlerde yazmıştım buraya eşimin görev yaptığı yeri adamın biri içkili bir şekilde gelip millete saldırdı diye .Üvey babamın bir akrabası bayağı da yakından .Ve bu adam dün yine gelmiş tehditler savurmus eşime.Kafasi gidik belli ki .Aslında karısı filan da çok iyi tanıyorum.Sizce ben bu adamı sülaleye rezil ediyimmi napiyim ? Zaten savcılığa dilekçe yazdılar .Bir de bayramlarda denk geldik annemlere hep gelirler oturmaya da .Ama eşimi görmediler daha önce esimde o adamı görmedi .Babama söylemeyi düşünüyorum ya.Ona söylersem herkese yayar zaten

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani  boşver zaten gereken hukuki işlemler başlatılmış diyeceğim ama belki Baban bu konunun önüne geçebilir
(298 puan) tarafından
Bir de görsen nasil millete kendini mük göstermeye çalışıyo.Ne varsa bu yakınlarda var ztn .kendini öve öve bitirememisti bayramda .Küçük kızımı da sevmişti bayağı .Şuan düşününce ürkütücü geliyor kimseye güvenim kalmadı.en azından yakınları tarafından uyarılır diye düşündüm.Biraz daha bekleyim mi
tarafından
Yok bence olay bu derceyse babana anlat o bir hal caresini bulur elbet
(4,876 puan) tarafından
Hukuka guven mi kaldiki orda adama bisey yapsa hukuk anca işler o da yüzde kac isler belli olmaz. Rezil rusva edin boylelerini. B.k icesice ne istiyomus Allah'ın evinden. Camiye bayraga saldiri olmaz.
(298 puan) tarafından
içkili diye pek bişey yapılmaz sanırım kafası da yerinde olmayınca.Aklima da sadece babama danışmak geldi çünkü onun akrabası .Zaten aramış eşini kadın da ağlamış telefonda bıktım bu adamdan diye .Karısını biliyorum .Ve karısının tarafı gerçekten iyi insanlar bu damatta sıkıntı var .
-Reklam-
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Derdi neymiş? 
(298 puan) tarafından
Derdi filan yok işin gücü yok millete sarıyo
(1,113 puan) tarafından
Polise bildirin
0 oy
tarafından
Bu nasıl bir mantık acaba ya. Zaten adam camiyi basmış, tehtitler savurmus. Siz rezil ettikten sonra bunu öğrendiğinde, daha neler yapabileceğini düşünmüyor musunuz ?
(298 puan) tarafından
En azından biraz utanması olur ne biliyim aileleri yakınları hiç öyle değiller konusurlar ederler aklıma bişey gelmedi .Zaten bilmeyen mi kaldı kimse çocugunu bile dışarı çıkarmıyo cami etrafinda TOKİ konutları var bir tane bile çocuk ,kadın vs görmedim .Sanki sessiz kaldıkça daha da azıyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 589 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elif yalçın (1,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 662 göst.
26 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.