0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba kızlar 3 yaşında ki kızımın saclari hiç uzamiyor çokta cansız ne yapabilirim öneriniz var mı acaba tahlilleri yaptırmıştım bisey çıkmadı normal hepsi

7 Cevaplar

0 oy
(2,923 puan) tarafından
Bizimde öyle zar zor kuyruk yapiyorum o da yarım karış anca oluyor. Tel tel heryerden çikiyor. 
(8 puan) tarafından
Benim kız sac bağlatmama izin vermiyor yoluk yoluk geziyor :) uzasa barii daha toplu durur sanki
(2,923 puan) tarafından
Benimkide öyleydi. 2.5 yasında bağlattı ilk. Saçlar enseye değince oda sinir oldu öyle bağladık :)
(8 puan) tarafından
Ayy darısı benim kiza rahatsiz olurda baglatir:))
-Reklam-
0 oy
(2,576 puan) tarafından

Bnde bekliyim surda :)

(8 puan) tarafından
Bir alt yorumda agartanin şampuanı önermiş denemek lazım faydası olur belkii :)
(2,576 puan) tarafından
Ay evet gördüm cnm inşallah faydası olur bnm kizim in saci  kivircik bide:)
(8 puan) tarafından
İnşallah kuzum faydası olur :))
0 oy
(14,124 puan) tarafından
Benım kızımın öyleydi agartanın sampuanını kullandım çok ıyı geldi gürleşti uzadı postuma paylaşmıştım
(14,124 puan) tarafından
Aynen canım herşeyi doğal bitkisel
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederiiim canim çok sagoll
(14,124 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺
(2,576 puan) tarafından
Merha cnm bnde simdi baktımda ürünlere kizim icin sampuana 400 ml olan galba demi
(8 puan) tarafından
Evet 400 ml olan dün sipariş verdim bugün geldi hemen
0 oy
tarafından
Benim kızımda öyleydi 1 yaşına girince tıraş ettim şimdi çok güzel çıktı saçları 
(8 puan) tarafından
Bi kestirdim ama biraz çoğaldı o anlık daha da gelişme olmadı ya da ben farkedemedim bilemedim
0 oy
(23 puan) tarafından
Surekli uçlardan da olsa kestirin. Kestirdikce uzar. Ama saç kesim günlerine dikkat edin. İnternete bakın yazıyor. Saç kesimi günü ne zaman diye. Çoğalacaktir
(8 puan) tarafından
Yaa öyle bisey mi varmış bakayım bi hemen bi kestirdim de şimdi kıyamıyorum zaten uzamiyor diye cesaret edipte kesemiyorun
(23 puan) tarafından
Hayır ucundan mercimek kadar saç kesim günlerinde yapin
0 oy
(671 puan) tarafından
Benim kızımda öyle zeytinyağıyla bir tık uzadı gibi birde ayın bekurli günleri üsten kesiyordun
(8 puan) tarafından
Zeytinyağı geri çıkaramıyorum sacindan kızım banyo yapmayı çok sevmiyor hızlıca gir çık yapıyorum oda zeytinyağını çıkaracak kadar su dokemiyorum kafasina
0 oy
(445 puan) tarafından
acaba benim kizimdami oldu bilmiyorum ama saclari pek yoktu ince telliydi sonra sifira vurdurdum 1 sene gecti omuzlarinin altina geliyor ve masallah cok gür
(8 puan) tarafından
Maşallah canimm kızım tövbe kestirtmez kuaföre gitsem durmaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 299 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
9 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyaa0 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 208 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 222 göst.
12 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,899 cevap

329,217 kullanıcı

...