0 oy
349 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar başına gelen var mı ya. Bugün götürdüm kızımı muayenesi vardı prematüre olduğu için her ay kontrol var. Poposunun biraz üstü delik bildiğin yeni oldu.doktoru gamze var dedi. Yarın ultrason var o temiz çıksa bile beyin cerrahisine gidecekmisiz

6 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benim oğlumun da var bi sorunu yok şükür ultrason falan da yaptırmadım ama bu ara o kadar duyuyorum ki bunu çoğu bebek de var ya 
tarafından
Ben ilk defa duydum. Delik varmiydi bebeginde canım
(4,234 puan) tarafından
Evet canım tam kuyruk sokumunda benim de var hatta. Oğlum 3 ay sonra 3 yaşında olacak bi sorunumuz yok bacaklarında hareket varsa bişey olmaz inşallah
tarafından
İnşallah canım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Venüs gamzesi diye birsey var o olabilir mi 
tarafından
Sekral gamzeymis adı canım. Kuyruk sokumunda tam
tarafından
Onda sorun olmuyor diye biliyorum benim kuyruk sokumumun iki tarafinda da var
tarafından
İnşallah canım ultrason temiz ama beyin cerrahı bakacak birde o ne alaka bilmiyorum
0 oy
(52 puan) tarafından
Benim kızımda da var doktora sordum zamanla geçer dedi 2 yaşında hâlâ var ama belli belirsiz 
tarafından
Delik gibi mi canım
0 oy
(66 puan) tarafından
Sekral gamze diye geciyor benim kızımda da vardı delik açık değilse sıkıntı yok demişti ultrasondada temiz çıkmıştı baktır canım bir şey yoktur inşallah 
tarafından
İnşallah canım delik baya açık maalesef
0 oy
(527 puan) tarafından
Sekral gamze deniliyor eğer dediğiniz oysa delik olduğu için beyin cerrahisi nede gidin demiştir. Bizim delik yoktu sadece çukurluk vardı ultrason temiz çıkmıştı cerraha gidin demediler bize
tarafından
Evet canım delik var beyin cerrahı görecek ultrason temiz çıksa bile. Bugün ultrason cekilcek.
(527 puan) tarafından
Çok Geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
oğlumda da var ama delik değil bildiğimiz gamze. delik olayını ilk defa duydum
tarafından
Kızımdaki delik gibi ya büyümüş biraz. Keserek alabilirlermis cerrahiyle sanırım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 913 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 558 göst.

Kategoriler

1,470,921 soru

24,092,111 cevap

331,817 kullanıcı

...