0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından
Kızlar ara ara gece yatarken görüyorum. Ya kapıdan yada odamın bir köşesinden gri sigara dumanı gibi duman çıktığını görüyorum. Uyanığım bu arada. Sonra birazdan kaybolur diyorum. Arkamı dönüp uyumaya çalışıyorum.. Nedendir acaba? Yada yaşayan var mı böyle?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç başıma gelmedi ama bende merak ettim surda bekleyim.
(652 puan) tarafından
Bekle bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız nasıl arkanı dönüp uyuyorsun ben olsam m.anyak olurum korkudan :D 
(652 puan) tarafından
Yok ya duaya ve Allahın gücüne inandığın zaman korkmuyosun.
tarafından
Elbette inanıyorum ama ben endişelenirim öyle şeylerden
(652 puan) tarafından
Zamanla aşıyor insan.
0 oy
(50 puan) tarafından
Ay bende bu şekilde aynen örümcek sarktığını görüyorum uyanığım ama kaybolucak gerçek değil diye yatıyorum bazen irkiliyorum kayboluyor acaba ne anlama geliyor büyük siyah örümcek yıllardır böyle tek benim zannediyordum sizde böyle yazınca benzer geldi psikolojide de herhalde anlamı vardır ama bilemiyorum
(394 puan) tarafından
Bende tavanda görüyorum örümcek böcek türü şeyler ama gerçek olmadığını da biliyorum özellikle hamileyken başıma çok gelirdi şimdi arada oluyor
(50 puan) tarafından
Bende bekarlığımdan beri yani çok uzun zamandır var bu ara ara olur bazen tam uykuya dalacakken olur boşluğuma gelip irkilip kalktığımda kayboluyor korktuğum çok oluyor bu anlatılamayan bi şey bide kimse anlamıyor söylediğim de
(220 puan) tarafından
Ay inanmiyorum tek bana oluyor saniyordum kiz. Ben uyku halindeyken bir anda uyaniyorum gozum tavana dikiliyo ve ustten kocaman simsiyah sekilde orumcegin bana indigini goruyorum tabi alistigim icin o an bitarafima bile takmiyorum birazdan gider kaybolur diyorum oylede oluyor ama ilk oldugu zamanlar beni hoplatiyordu yerimden korkudaan aklim cikiyordu ya uzun zamandir olmuyor bende hep merak ediyodum niye hep aynisi olur acaba diye
(394 puan) tarafından
Evet ya bnde kime anlatsam saçma buluyor vallah değişik psikolojik de olabilir
(220 puan) tarafından
Evet tarif edilmesi zor bisey ben öyle olunca eşim uyaniyordu busefer oda korkuyodu ben garipten biseyler goruyom diye :D
(50 puan) tarafından
Ay valla şoktayım şu an tek ben sanıyordum bende kimse anlamıyor çünkü aynen anlattığınız gibi oluyor neden örümcek yani diye çokta düşündüm ben bunu araştırdım falan ama bi şey de bulamadım Allah Allah gerçekten çok ilginç
(50 puan) tarafından
Of gerçekten anlatılmaz yaşanır yaşayan abi tek biliyor :D
(394 puan) tarafından
Çok bahsettik bu gece tekrarlanmazsa iyi :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(50 puan) tarafından
Aman aman okuyup yatalım Allah korusun :D
(220 puan) tarafından
Bence başka bir manasi vardir yaa baksana ayni seyden bahsediyoruz resmen ama ney
(50 puan) tarafından
Evet bende kesinlikle bi anlamı olduğunu düşünüyorum ama bulamadım mutlaka vardır
(220 puan) tarafından
:D gece basina gelen yarin yazsin hahaha
(394 puan) tarafından
Hamileyken her gün hergun oluyor du çoğu zaman çığlık atıyordum gelme gelme diye uykuda azaldı ama tekrarlanmaz inşallah
(394 puan) tarafından
Aynen kimin başına gelirse yazsın ben bunu bir hocaya da sorucam bakalım o ne diyor
(220 puan) tarafından
İnşallah canim yaa insanin  uyku huzurunu kaciriyor resmen
(220 puan) tarafından
Valla sorsan neguzel olur yaa benim etrafima sorabilecegim bi hoca yok cok merak ettm simdi benden baskasininda basina geldigi icin
(394 puan) tarafından
Sorucam inşallah canım sanada yazarım unutmazsam❤️
(50 puan) tarafından
Valla bende çok merak ettim aynı şeyi yaşadığımız için bize de haber verirsen çok iyi olur çok merak ediyorm
(220 puan) tarafından
Tamam canım inşallah
(394 puan) tarafından
@Bsr0103. Tamam canım sorucam inşallah
(652 puan) tarafından
Banada haber verin kızlar merak ettim
(394 puan) tarafından
Sende mi canım(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(1,288 puan) tarafından
Kız hocaya falan gidin paikolojik falan değil bu he bilginiz olsun
0 oy
(205 puan) tarafından
Bacım oku etrafına üfle sen bol bol
(652 puan) tarafından
Devamlı evimde kuran okurum. Namazımı aksatmamaya çalışırım. O yüzden cin falan olduğunu düşünmüyorum. Ki çok öyle korkumda yok. Evde oğlumla tek kalıyorum zaten
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Korunma dualarını okuyup evde Defne yaprağı tütsüsü yakın Allah'ın izniyle bir daha olmaz
(652 puan) tarafından
Devamlı okuyan evde kuran namaz zikir eksik olmaz. Korkmuyorumda. İlk gördüğümde ürperiyorum ama geçeceğini biliyorum.. o yüzden telaş yapmıyorum
(1,464 puan) tarafından
Maşaaallah
0 oy
(3,663 puan) tarafından
Kız nasıl rahat ediyon ben geçen bir rüya gördüm onun etkisi ile uyuyamadım sabaha kadar vesvese oluyor arada bir demekki 
(652 puan) tarafından
Devamlı dua ediyorum. Kuran okuyorum. Namaz ve zikir çekiyorum. Kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. Ama ne olduğunu da bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melis... (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 701 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 411 göst.