0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından

image

Kızlar magnezyum hap içiyordum doktorum başka birşey yazmış sağlık ocağındaki,kadın doğum doktorum başka şehirde ulaşamadım kendisine. Hamilelik bitimine kadar magnezyum kullanmam gerekiyor mu siz kullandınız mı şuan 32+4 deyim. Bir de magnezyum farklı bu sefer ama mg aynı bir sıkıntı olur mu acaba . Görsele atıyorum doktorun yazdığını bunu. Kullanan var mı aramızda

6 Cevaplar

0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ben hiç kullanmadım ilk hamileligimde kramplar mahvediyodu beni ona rağmen midem almadi ikinciye hamileyken de kramp o kadar çok olmadı dayanabilecegimi düşündüm hiç kullanmadim
(768 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(4,342 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(619 puan) tarafından
Bana magnorm vermişti ama ben gebelikte cok ilac kullanma taraftari olmadigim için cok zorda kalmadikca basvurmak istemedim gunde bir iki midem aldikca maden suyu tukettim beypazarinin kramplarjm bacak agrilarim bir haftadabitmisti
0 oy
(6,368 puan) tarafından

image

26 haftaligim bugin banada yazdı bak dedi bunlarain bebeğe hiç bir zarari yok bugün içmeye basaladim 
(768 puan) tarafından
Aa aynısı :)
(6,368 puan) tarafından
Bugün yazdı evet seninde mi krampların oluyor benim karnımda oluyor
(768 puan) tarafından
Bacağımda çok oluyor venim
(6,368 puan) tarafından
İlk gebeligimde çok oluyordu bacaklarim agryordu bide topal gbi yuruyordum maf oluyordum bu gebelgimde karnım bı anda damarları çekiliyor
0 oy
tarafından
Ben hiç kullanmadım 
0 oy
tarafından
Evet doğuma kadar kullanman gerekiyor. Ben ocean kullanıyordum magnezyum olarak digerleri işe yaramıyordu. Birde ek imkajın varsa çiğ badem tüket oda iyi geliyor
0 oy
tarafından
gerek duymadım. iyi de gelmiyordu zaten

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
+1 oy
2 cevap 117 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,376 soru

24,123,946 cevap

333,631 kullanıcı

...