0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Slm kızlar ben 10 gün önce okula gidip yedek kayıt yaptırmıştım şimdi aradılar yarın gidip form dolduracaz çok hecanlandım ama oğlum bensiz asla durmaz şimdi bile diyorum sana çanta alacam sülük alacam okula gidecez arkadaşların olucak sende gel sende gel diyip ağlıyor yarın okulda ne yapacaz kovmazsalar iyi 

Ve ayda bin beşyüz öğlen bir beş arası gidecek saat 2 de yemek var 130 ögrenci beş sınıfmış yarı devlet anaokulu 

Ben bunu nasıl alıstiracam sevdirecem fikir verirmisiniz sizinkiler baslayacakmi

11 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
Benm oğlumu almadılar seneye kaldi 
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Canım benim de oğlum 2019 lu ben geçen sene göndermeye başladım anaokuluna . İlk 15 gün gerçekten zordu ama öğretmenler yardımcı oluyor merak etme . Aynı bizim okulda saatleri de . Ama ben sabahçı verdim 8.30 -12.30 arası yarım gündü. Yani 15 gün ortalığı birbirine katıp ağladı her sınıf resminde kenarda durup ağlıyordu asla sınıfla bir etkinliğe katılmadı ama sonra yavaş yavaş alıştı.  Ben de dışarıda annelerle arkadaşlık kurdum böylece sınıfta ki arkadaslariyla dışarıda da görüşmeye başladı sınıfa alışması daha da kolaylaştı okulun bitmesine üzüldü bile. Bu sene de anaokuluna gidecek valla okulun açılmasını iple çekiyor. Bizim de okulun aidatı 1450 lira olmuş geçen sene 650 liraydı baya zam yapmışlar ama yapicak bisey yok cocuklsr için çok iyi oluyor gercekten
0 oy
(504 puan) tarafından
Kız 2020lwr anakoluna mi başa yo ozaman benimkide snewye gotcek daha minicikler ya
(566 puan) tarafından
Ben hıc kıyamam
0 oy
(610 puan) tarafından
Ben yazdırmadım çabuk sıkılıyorlar sonra okuldan
0 oy
(14,991 puan) tarafından
baslayacak canim kaydini yaptirdik ucretini odedik 2 eylulu bekliyoruz simdi 
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Benim oğlum da temmuz 2019 doğumlu benden asla ayrı durmaz ama okula kayıt yapmaya gidince çok heveslendi bende biraz heveslendirdim sana örümcek adamlı çanta alcaz rengarek boyalar alcaz bir sürğ arkadaşın olucak bak bende eskiden okula gidiyodum benimde çantam defterim boyalarım vardı gibi gibi heveslendirdim şuan baya istekli önceden ben sensiz okula gitmem beni okulda bırakıp gidecek misin diye ağlıyordu şimdi ne zaman okula gidecem diye gün sayıyor 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Almadilar şimdi geldim okuldan şubatta alalım dediler 
0 oy
(18,254 puan) tarafından
Okulda arkadaşlarını görünce ağlamaz bence alışır birde canta boya vs. Alınınca heveslenir benimkini de yazdırdım ama bilgi vermek için arayacaklar di daha aramamdilar az kaldi bakalım bizimki nals geçicek
0 oy
(3,265 puan) tarafından
2019 Aralık doğumlu oğlum yazdırdık ama geçen sene de gitti benimkisi tek sorunumuz kendisi gitmek istiyor ama bende geleyim istiyor sınıf kapısı kapanıncaya kadar kendini yerlere atıyor.
0 oy
(15,694 puan) tarafından
Yaptırdık Kızım geçen sene de diyanet kursuna gitmişti 
0 oy
(23,021 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/C9p4QZgKnEo/?igsh=MWU3MXNwOGQybmh1dA== 

Bu psikoloğun bu linkini paylaştığım ve sonraki videosunu izlemeni tavsiye ederim 
(23,021 puan) tarafından
Oğlum 2020 Haziran doğumlu. Diyanetin 4 6 yaş kuran kursuna gidecek. Çok heyecanlı ve sevincliyiz. Sen benden ayrılmaz deme hiç. Kendi okul anılarını anlat falan
tarafından
Canım bende İstanbul'da oturuyorum kızımı vermek istiyorum diyanetlerin 4 6 yaş kurşunu nasıl bulabilirim bide ücret istiolarmi saatleri nasıl bilgi veririmisin Riva etsem
(23,021 puan) tarafından
Ben antalyadayim. Sen yakınındaki camiye ya da müftülüğe sor. Muhakkak vardır. Ama ne kadar yakındır onu bilemiycem. Ücret geçen yıl 900 TL ymis bu yıl 2100 TL aylık dediler. Ben de şok oldum. Bu kadar yükselmesini beklemiyordum. Sabah ve öğleden sonra grupları var. Ben öğleden sonra grubuna yazdırdım. 13.30-18.00  saatleri arasında.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 615 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 439 göst.
0 oy
13 cevap 416 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,093 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler