0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün acile gittim kadın doğuma git dedi. Gittm dediki gerek yok kağıda falaj ben ne yazayım riskli gebelik değil yaptırabilirsin. Zaten 23+4 olmuşum. 24 den sonra hifbir işlem yapılmayacak. Neyse sabah gittim dişçiye randevu alıp kanal yapalim ama kadın doğum izni gerekli dedi bende kadın dogum doktorunun söylediklerini söyledim bu kez kağıt yazıp verdi bana bunu imzalasn altına onay verilmiş diye. Yahu 2 buçuk yaşında çocuğum var bırakıp gidemiyorum Allah aşkına evde en azondan kadın doğuma gidip izin alana kadar disimi geçirecek bir şey var mı ne olur? Karanfil, tuzlu sirkeli gargara yaptım parol içtim hepsi Max 20 dakika kesti ağrıyı 

10 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Kiriksa sarımsak içine koy
tarafından
Sarımsak kaldı denemediğim zaten bir tek onu da yapicam birazdan inşallah canm sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yesil nane iyi diyorlar taze nane yani
tarafından
Onuda denerim canm sağol
0 oy
(872 puan) tarafından
Bol süt iç yoğurt ye bebek dislerdeki vitamini çekiyor kendine yer içersen eğer böyle olmaz canım ilerki zamanlarda da. Bol bol fırçala dişlerini dışardan buz koy. Gargara yapma anlık kesiyor daha sonra daha fazla acıyor. Ağrı kesici dış için spreyler var ondan alabilirsin. Dış macunu koy ağrıyan yere çok geçmiş olsun Rabbim kurtarsın seni bu ağrıdan 
tarafından
Amin amin denycm Allah razı olsun canım
0 oy
(47 puan) tarafından
Canım eczanede hamilelerin kullandığı spreyler var onlar işe yarıyo doktor antibiyotik verdiyse onu da kullan iltihap varsa kurutur ağrına iyi gelir. Aynı şeyleri bende yaşadım kafamı duvara vura vura ağlıyodum ağrıdan
tarafından
Antibiyotik verdi ama korkuylrum içmeye recetede gebelikte kullanılmaz yaziyo :(
(47 puan) tarafından
Yok canım onların dozu düşük oluyo hamilesin ona göre yazmıştır doktor eczaneye sorabilirsin için rahat eder
tarafından
Sef 1000 mg yazmış valla ben onu geçen yıl gripken kullandm
0 oy
(721 puan) tarafından
Canım umarım görürsün OROHEKS PLUS  var ağız gargarası eczaneden aliniyor. Ben bunun sayesinde hamilelik boyunca disciden kurtuldum. Muadili başka bişey verirlerse alma en iyisi bu.

İlk yapinca ağzına kezzap dokmusler gibi bı yanma oluyor ama tukurunce 5 dk sonra bile agrsii geciyor. Kim uretmisse Allah bin kere razı olsun.
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Arveles ağrı kesici çok iyi kesiyor hemen
tarafından
Kadın hamile ne qrcelesi
(3,405 puan) tarafından
Arveles kesinlikle içilmez hamileyken. Farketmediniz sanırım
tarafından
Hamile olduğunu bilmiyordum dikat etmedim .arveles içme canım.
tarafından
Dogrudur içilmez zaten kuzu hamile olduğunu dikat etmedim
0 oy
(222 puan) tarafından
Canım karanfil cigne iyi geliyormuş bı dene istersen 
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Karanfil çigne ağrıyan tarafa koy geçiriyor ağrısını 
0 oy
(676 puan) tarafından
Cnm ağrıyan dişin üstüne bir oarca pamuğa kolonya dök oraya koy.. Az hata bir damla damlatabikiyirsan damlat o dişe dilin dikkat et al hızda kötü tat bırakıyor çünkü ama insallh çok faydası oluyor uyuşturur.rabbim şifa versin insallh 
0 oy
(707 puan) tarafından
İmkanın varsa özele git lütfen o acıyı çekme devletekiler insanı surunduruyor resmen bizzat yasadim ben

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 461 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 2,362 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,501 soru

24,112,014 cevap

333,008 kullanıcı

...