0 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,053 puan) tarafından
Ilk defa eşimle ilgili bir post açıyorum ben mi yanlış düşünüyorum bu konu hakkında? 

Benim ablamla eşi gayet medeni bir şekilde konuşarak anlaşmalı boşanma kararı almışlar. Ablam bunu bana perşembe günü söyledi. Annem babam ben ve bir de erkek kardeşim biliyor. Kimseye söylemedik. Çünkü daha resmî bir işlem baslatmadilar. Eşim bunu öğrenmiş enişteyi aramış o söylemiş. Bana trip atıyor ben diş kapının dış mandalı miyim niye benden saklıyorsun diye. Ben de dedim daha net bir şey yok her şey netlessin söyleyecektim bir de sen ne duysan hemen annene söyleyen bir adamsın, kıçımıza don alsak anana söyleyen adamsın bu ablamın özel hayatı kimsenin bilmesine gerek yok dedim. Söylenerek gitti. Geçen gün alışverişe gittik kızıma ayakkabı aldık kendimize de iç çamaşırı filan. Onu bile anasına anlatmış. Haksızmıyım ben şimdi böyle düşünmekte. 

14 Cevaplar

+1 oy
(14,758 puan) tarafından
Her şeyi anasına yetiştiriyor diyene kadar kocana hak vermiştim ama saga sola duyuruyorsa elbetteki soylememen daha doğrusu olmuş 
(4,053 puan) tarafından
Giderken de tembihledim sakin kimseye söyleme diye. Çünkü ağzı durmaz biliyorum. Ama bunu anlayamıyor bir türlü. Daha önce de bu konu hakkında kaç kez konuştuk. Kimseye hicbir şeyimizi anlatma diye. Ama yok çenesini tutamıyor. Bende aksine çok ketum biriyim.
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
İyyy o ne be g.tundeki dona kadar anlatiyosa kim bilir daha neleri kimleri cekistiriyolardir. Esin güven vermemiski soylememissin. Yoksa evet o da aileden ve bilmesi gerekirdi bana gore
(4,053 puan) tarafından
Her huyu iyidir ama çenesini tutamama huyu beni sinirlendiriyor.
(4,876 puan) tarafından
Napacan bacim. Her köyün delisi ayri.senin koye de gevezesi denk gelmiş :)))
(4,053 puan) tarafından
Bir de don aldığımızı söylemedim sadece alışverişe gittik dedim diyor.
(4,876 puan) tarafından
He canım he minicik akillariyla bize yutturacaklarini sanıyorlar ya ona sinir oluyorum. Benim koca da ailesiyle veya onlarla yapilacak biseyle ilgili ne zaman bisey derse bunun kendi dusuncesi olmadigini anliyorum. Cunku aynisini ablalari annesi ya da babasi soyluyo diyorum hee bu burdan ogrenip bana dayatmaya calsiiyo üzümlü kekim benim:)
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Haklısınız bence :) 
(4,053 puan) tarafından
Use giderken söylenerek gitti
(1,113 puan) tarafından
Hiç umursamayın bile. Gerekenleri söylemişsiniz belki mesajı alır.
0 oy
tarafından
Kıçınıza aldığınız donu dahi annesine söylediğini okuyana kadar kocana hak veriyodum
(4,053 puan) tarafından
Ben söyleyecektim hatta dilimin ucuna kadar geldi saklamayım diye ama bu huyu yüzünden söylemedim.
0 oy
(12,040 puan) tarafından
Benim ablamlar da boşanma aşamasına geldiler bende söylemedim çünkü annesine söyler. Annesine söyleyince zaten herkes duyar. O yüzden “ablan naptı barıştılar mı, ayrıldılar mı” sorularını duymamak için gizli tuttum 
(4,053 puan) tarafından
Bir de ablam kimsenin duymasını istemiyor çok hassas bu konuda bize de saygı göstermek düşüyor
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Annesıne söylüyorsa tabiiki söyleme. 
(4,053 puan) tarafından
Işe giderken söylenerek gitti
(5,419 puan) tarafından
Söylensin dursun. Ben de kocamı tembıh ettm kardeşm boşanalı bı kaç ay oluyor daha haberi yok annesının olması da gerekmez .
0 oy
tarafından
Böyle herşeyi anlatan kocaya da bişey anlatılmaz be haklısın bacım..

İlk başta eşin sonuçta diyecektim de sonuna kadar hakliymissin..
(4,053 puan) tarafından
Benim de dilimin ucuna geldi soyleyim diye. Bak ablam arasa durumu eşime anlatsa gel işte benim şu konuda yardıma ihtiyacım var dese bir gün bile beklemez hemen gider. Her işini halleder gelir ama şu çenesini tutamama huyu sinir ediyor beni
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Herşeyi duruyurdugu için iyi yapmışsın bende eşime birşey demem anasına herşeyi yetiştirdiği için 
(4,053 puan) tarafından
Çok iyi bir insandır ama çenesini tutamıyor. Bunu da kötü niyetle yapmıyor biliyorum ama bu onu haklı göstermez
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Benim eşimde bazen konuşur ama sohbet niyetine böyle bi durumu eşimden saklamam ama tembihlerim kimsenin haberi yok lütfen dikkat et bi yerde söyleme diye. Bence annesine anlattığı şey de anormal değil naptınız diye sorduysa çarşıya çıktık alışveriş yaptık iç çamaşırı aldık demiştir ben olsam bende söylerim bunda bişey yok ki
(4,053 puan) tarafından
Canım ben kendi aileme anlatmam mesela iç çamaşırı aldık diye
(4,232 puan) tarafından
Sen şimdi ona sinir olmuşsun da öyle düşünüyosun canım yada eşine anlatmadığın için biraz üzüldün onu haklamaya çalışıyosun. Aslında haklısın bu senin özelin değil ablanın özeli bilmese de olur ama böyle ailevi kararlar da insan kendini dışlanmış hissedebilir özellikle de senin ailenle arası iyise bence ona da hak ver. Akşam gelince kendini güzelce ifade et gönlünü al üç günlük dünyada değmez böyle şeyler için kırgın olmaya
(4,053 puan) tarafından
Zaten işe giderken tembihledim kimseye söyleme diye. Buna rağmen birinin ağzından duyarsam o Zaman kıyamet kopar. Gözüme gözükmesin
(4,232 puan) tarafından
Söylemez bence basit bi konu değil çünkü sıkma canını zor bi dönem hayırlısıyla anlatırsınız inşallah da kimse için kendi huzurunuzu bozmayın
(4,053 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(261 puan) tarafından
Valla başta dedim adam haklı dedim onu ailenin içinden saymiyolar mi şahsen benim gorumcem boşansa bana söylemeseler aileden gormeseler üzülürdüm ama her şeyi annesine anlatıyorsa haketmis anlatılmamayi.  Annene soyleme aranızda kalsın kimse duymasın deseydin de anlatır miydi ?
(4,053 puan) tarafından
Güvenemiyorum belli olmaz sagi solu. Işe giderken tembihledim kimseye söyleme diye inşallah anlatmaz
(261 puan) tarafından
İnşallah söylemez ya. Bu erkeklerin analarindan bisey saklayamamasi ne olacak ya :)
0 oy
(825 puan) tarafından
İlk başta okurken eşi cok haklı diyodum kiii don mevzusuna gelene kadar. Öyle adamlara sır verilmez bence en iyisini yapmışsın
(4,053 puan) tarafından
Çok iyi bir insandır ama çenesini tutamıyor. Bunu da kötü niyetle yapmıyor biliyorum ama bu onu haklı göstermez
0 oy
tarafından
Kesinlikle haklısın 
(4,053 puan) tarafından
Onu da kırmak istemiyorum. Kaç defa dilimin ucuna geldi soyleyim diye vazgeçtim bu huyu yüzünden
0 oy
(2,000 puan) tarafından
Bosansa bile söyleme anasına anlatiyorsa ....!!!!!!
(4,053 puan) tarafından
Öğrenmiş artık. Birde davada duruşmasına gidicem yalnız bırakmam ablamı eşimde gelecek mecbur
0 oy
tarafından
Ne biçim erkekmiş bide erkekler dedikodu yapmaz derler onu diyen haltetmis demekki 

Unutur birkaç güne canını sıkma. 
(4,053 puan) tarafından
Onun için sıkmıyorum ki. Inşallah kimseye söylemez orada takılı kaldım ben
tarafından
Ya bosanirsa herkes duyar ztaen

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 382 göst.
18 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaaaa23 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 277 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu