0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,274 puan) tarafından
Bu durumdan gerçekten çok bunaldım sürekli karın ağrısı her diskilamada yaşıyoruz kaka ne zaman yaptığı belli olmuyor bazı sabahlar yapamıyor yapamadığı için uyumuyo mama diye ağlıyor mamayla kaka yapıyor bazı sabahlar 6 buçukta uyaniyo kaka yapıyor kabizda değil ne zaman düzelecek doktora gidiyoruz alerjik bebek dediler kanda deridede çıkmadı zamanla duzelecekmi doktorada sürekli gidiyoruz bana bir yol gösterin tecrübeli anneler artık şehir dışına götürücem kızımı burda doktor bizde anlamadık diyo madem yatır beni 1 2 gün bir izleyin kızımı sapittim artık 

5 Cevaplar

0 oy
(1,274 puan) tarafından
15 aylık bu arada 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Demir ilacı öyle yapar siz kullanıyor musunuz 

Yoksa 
(1,274 puan) tarafından
Hayır kullanmıyoruz canım kanı iyiydi kesin dedi doktor
0 oy
tarafından
2 yaşında mamayı bıraktık kabız ve kanlı geliyor zorladığında aynı derde benzer dertte bizim ki
(1,274 puan) tarafından
Çok zor gerçekten mamayı birakincami oldu mamayla kaka yapan kızım var bizde yasamayiz inşallah
tarafından
Evet canım mamayı bırakınca oluyor
0 oy
tarafından
mama mı tüketiyor?
(1,274 puan) tarafından
Evet canım alerji maması tüketiyor ondanmi kaynaklı ek gıdada güzel yiyo maşallah rahatsız etmesin diye ek gıda hep ölçülü veriyorum
tarafından
aslında yaşı da iyi artık mamayı bıraksanız olmaz mı. mamanın her türlüsü nedense bebeklerde hep bağırsak problemleri yaratıyor
(1,274 puan) tarafından
Hala kızım diyette mamadan kalsiyum alıyor doktor kesmeyelin dedi
tarafından
bişey diyemiyorum Allah şifa versin bir an önce
(1,274 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim:(
0 oy
(4,396 puan) tarafından
Canım öncelikle kızını bir araştırma Hastanesi'ne götür eğer ortada bir şey çıkmazsa kızını yavaş yavaş mamadan kesmeyi dene yani tam kesme ama en azından sadece geceleri ver veya sabah uyandığı zaman maksat boğazı ıslansın diye ver. Kızım alerjik bir bebek değilse neden alerji maması veriyorsun kanda ve deride çıkmadı diyorsun? 

Seninle eşinin çocukla ilgilenmesi nasıl acaba psikolojik olarak yapıyor olabilir mi ilgi çekmek için karnım ağrıyor gibisinden. Gerçi 15 aylık anlar mı böyle şeylerden bilmiyorum ama şimdiki çocuklar her şeyi biliyor dikkatleri üzerine çekmek için yapıyor da olabilir. Gözlemliyor musun onu çok zorlanıyor mu gerçekten yaparken ve kabız bir şekilde mi oluyor kakası
(4,396 puan) tarafından
O zaman psikolojik değildir, hangi alerji mamasını kullanıyorsun peki? Doktorun özellikle önerdiği bir markayı mı yoksa kendin mi bulup aldın. Ne kadar çok sıvı tüketirse mamayı o kadar çabuk ve kolay sindirir. Eğer ki bu zamana kadar hep anne sütüyle beslenip sonradan mamaya geçtiyse çocuk da ister istemez bir kabızlık zorlanma olur. Keçi sütlü çocuk mamaları var Golden Goat onların sindirimi kolay ben de kızım da kullandım. İstersen bir paket alıp bir hafta da onu dene belki işe yarar
(1,274 puan) tarafından
Doktorun oneriysiyle Aptamil kullanıyoruz canım pregemo mu ne tam hatırlamıyorum su da guzel iciyo ama yetersiz geliyor demekki doktora bir danisacagim mamayı çok teşekkür ederim
(1,274 puan) tarafından
Anne sütü 5 aya kadar daha sonra anne sütü mama ilerledik bende diyet yaptığım için sütüm kesildi 1 yaşında ama doğdu doğali hep gaz kaka problemi var canım
(4,396 puan) tarafından
Aynı sıkıntı bende de vardı o yüzden keçi sütlü mamayı sen bir doktoruna Danış emin ol çocuğunu çok rahatlatır benim kızımda da çünkü vardı aynı sıkıntı
(1,274 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 372 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde baharr33 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 413 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,464 soru

24,111,507 cevap

332,982 kullanıcı

...