0 oy
212 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (262 puan) tarafından
Merhaba kızlar günaydın şimdi size bir sorum olcak kayınpederim bize geliyor bugünlük tek kalcak evimiz  daha yakın olduğu için otogara bizde kalcak  sabahına sanırım otobüs saatini bilmiyorum tam gidicek diyorum ki güzel bir akşam yemeği yapıyım sabaha da gitmezse kahvaltı yapiyim ama öneriniz neler kararsız kaldım yardımcı olur musunuz 3 kişi olcaz toplamda ve benim dünden kalan az bişey pilav ve karnıyarık yapmıştım onlardan var bilemiyorum napsam çok kararsız kaldım öyle çok sık gelmezler çünkü eve eşim tarafı geldiklerindede güzel ağırlamak istiyorum

7 Cevaplar

0 oy
(2,603 puan) tarafından
Yoğurtlu çorba, köfte/et/tavuk patates herhangi biri fırında, yanına pilav,salata,cacık yeter. Karpuz kavun olur. 

Kahvaltıya da gözleme olabilir,bazlama olabilir. Pişi. 

Börek.

Patates kızartması ya da karışık kızartma onun dışında kahvaltılıklar
-Reklam-
0 oy
(22,622 puan) tarafından
1 çorba 1 ana yemek 1 pilav salata yeter 

Benim kendi Kayinbabam olsa evde ne varsa onu yapardım. Herşeyi yer. Ama seninki nasıl bilemem. Bu durumda 

et tavuk sote 

Pilav 

Mercimek çorbası 

Olabilir 
(262 puan) tarafından
Yani onlar 1 gün geç yense de bişey olmaz sıkıntı değil yeni napsam bilemedim yani
tarafından
Köfte ya da tavuk kızartıp yanına pilav yapıp bir de mantar çorbası yapabilirsin. Ortaya da yaprak sarması salata yoğurtlu meze falan güzel olur. Bir de tatlı yaparsın yeterli bence. Bak ana yemek olarak Belen tava da yapabilirsin. Yapımı çok basit ama ağır bir yemek bence.
(262 puan) tarafından
Canım çok şükür karar verdim evdeki malzemelere bakarak çok teşekkür ederim etli taze fasulye yapcam yanına da pilav yaparım az bişey kalmasın mercimek çorbası sebzeli patates havuç soğan falan sonra blender o şekilde düşündüm birde karpuz keserim yanına tamamdır
tarafından
Gayet güzel :) kolay gelsin
(262 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Fırında tavuk pilav cacık salata . Tatlı birde . 
0 oy
tarafından
Vaybe nihayet söyle postlar görüyoruz.  Eşinin ailesine saygı duyan güzel ağırlayan gelinlerin olduğunu bilmek mutluluk verici . 
(262 puan) tarafından
Öyle tabiki ben haklarını yiyemem oğlum doğduğunda kayınvalidem geceleri yardım etmedi kayınpederim yardım ediyodu salliyodu ben lavaboya gidince veya uyurken ben uyanana kadar çocuk yeri geliyo önüme kadar yemek getiriyordu çocuktan kalkamıyorum diye ondan ben unutmam yapılanı tabiki el üstünde tutucam onlarda aile ama herkes herkese bakmak zorunda değil hani araları nasıl davranış nasıl bilemezsin ki herkesin aile sorunu başka ama şükür bizde yok
tarafından
Bakmasa bile saygı duyması lazım ne bileyim. Emanet edilmiş sonucta .
Bizde birlikte yaşıyoruz ayrı eve cikma durumum yok . Köye gidiyorlar kalmaya bazen . İdare ediyoruz.
(262 puan) tarafından
Tabi o konularda idare edilmesi gerekir emanet edilmişse bölmüş 2 3 gün kalsa oda aile ben hep bakmaktan bahsettim ben olsam bende hep bakar miyim bilemiyorum ama bir yardıma ihtiyaçları olsun koşarım tabiki çünkü hep birlikte olunca illaki sorunlar çıkıyor
tarafından
İyi yonleride var birlikte durmanın.  Hastalik bisi oldumu kolaylık oluyor. Kayinbabm mesela büyük oglumu çarşıya gezmeye götürüyordu bende evde başımı dinliyordum hergun mesela
(262 puan) tarafından
Evet evet canım
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Kaynanamgil bana yakın arada bende çağırırım yemek secmezler ama 

tavuklu pilav salata hoşaf karpuz turşu

Fırında etli türlü yapmıştım bi ara bayilmislardi yanına yine hoşaf pilav salata 

Fırında tavuk yapıyorum bazen  :))
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Sevdiği yemekleri öğren eşinden onları yapmaya çalış. Ona özel sofra kurduğunu bilsin. Şöyle postlar görünce mutlu oluyorum ya. 

Kalan yemekler olmaz bu arada, onları sayma bile. Ertesi günü siz yersiniz. 
0 oy
tarafından
Fırına at tavuğu sosla patatesli biberli domatesli 

Pirinç pilavı 

Salata 

Ortaya karpuz

Bide çorba çeşidi yap

Sulu yemek de yap 

Bizimkiler anca doyuyor çünkü sizinkiler nasıl bilemem tabi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 286 göst.
9 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Yigidinannesi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
17 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 222 göst.
17 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,260 soru

24,028,463 cevap

328,561 kullanıcı

...