0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (4,362 puan) tarafından

Kızlar ben uzanınca nefes alıyorum ya mesela, tam boğazımla göğüs kafesimin arkasında bi boşluk oluyor sanki böyle hıııhhh oluyorum bazen nefes verince de oluyor ama doktora gitsem nasıl anlatırım bilmiyorum. Ama anormal bir durum var biliyorum yani 2 gündür oluyor. Nefes verirken yavaş yavaş vermek istiyorum ya birden hııh olup çıkıyor gögüs kafesin birden bi boşluğa düşüyor sanki. Hala tam anlatamadım. Anlayan varsa başına gelen var mı acaba

Yani sanki göğüs kafesimin ve boğazım arasında birden bi damar atıyor birkaç saniyeliğine 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bacım biz anlamadık doktor nasıl anlasın :angel:

(4,362 puan) tarafından
Ay bilemedim ki
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
Aynısını bende yaşıyorum canım, belki sende yoktur ama panik atak olabilir. Stres de etki yapıyor. Nefes darlığı ve solunumda sorun yaşatıyor bu durum. Temiz hava al, yavaş yavaş nefes al ver rahatla odan hep hava alsın kafana bişey takma ve dini açıdan da inşirah suresi çok rahatlatıyor tavsiye ederim. İlerlerse doktora görün ama.
(4,362 puan) tarafından
Ya bu kaç gündür sağlıklı nefes de alamıyorum yani mesela tam derin nefes almak istiyorum derin değil yarım alıyorum bazen,, sonra panik yapıyorum bikaç defa deniyorum bakıyorum aynı şekilde dern alamıyorum sonra esniyoruum esneyince rahatlama geliyor
(4 puan) tarafından
Bu tür şeylere bakış açın nedir bilmiyorum ama psikolojik bir durumda olabilir bu, ben çok yaşadım dua okuyunca geçiyordu rahatlıyordum. Yazarken yine oldu yangı da oluyor bende. İlerlerse doktora git ama şuan için yapman gereken olacağı zaman direkt hava alman yoksa o panik boğabilir seni, dua da oku Allah şifa versin
(4,362 puan) tarafından
Allah razı olsun canım denicem. Ama dediğin gibi panik atak bende yok ama o anda nefes alamayınca bi panik yapıyorum ve bu sefer nefes alış verişi mi kontrol edemiyorum
0 oy
(3,634 puan) tarafından
Bende anlamadım valla doktor nasıl anlayacak bilmiyorum. Göğüs kafesimde bir sorun var de film felan çekerler bişeyler yaparlar nefes alırken zorlanıyorum de mesela 
(4,362 puan) tarafından
Kız bende aynı şekil tam derin nefes alamıyorum bu 2 gündür bi anormallik var bende
0 oy
(2,604 puan) tarafından
Bu akşam bende de oldu cnm bnde korkmaya başladım 
(4,362 puan) tarafından
Senin tam olarak nasıl oldu peki, anlatabilirsen tabii
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Bendede nefes alırken oluyor bazen aldığım nefes ciğerime yetmiyormuş gibi hissediyorum
(4,362 puan) tarafından
Evet benim de öyle ne yapsam nefes alamıyorum ve panik oluyorum
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Canım kardeşim ben senin sanki bi kaç postuna denk gelmişti m biraz kafaya yakıyor sun herhalde bazı şeyleri aleminde çok mu büyütüyorsun buda senin vücudunda tepkiye neden oluyor gibi stres ve panik atak kaynaklı olabilir sen dahiliyeye git hepsini anlat bakalım ne diyecek 
(4,362 puan) tarafından
Kafaya takacak kadar bir sıkıntım yok çok şükür ama bilmiyorum neden böyle oluyor

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 1,661 göst.
22 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 612 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 479 göst.
0 oy
25 cevap 895 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,881 cevap

331,241 kullanıcı

...