0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (1,380 puan) tarafından
Gurbetteyiz esim öğretmen her tatilinde ailesine gelip kalıyoruz .Benim ailemde kalma gibi bi durumum yok maalesef.Çok bunalıyorum annesi her seyi herkesi yönetiyor şunu yapın bunu yapalım buraya gidelim strese giriyorum iyice ki ben baskasınin evinde kalabilen biri degilken bile geldim kaldm haftalarca en fazla 4 5 gün idare edebiliyorum.Daha esim olack insana kalsa yaz tatilini komple burada gecirelim derdinde.Ya Allah icin buna nasıl bi çözüm bulacagm çocuklarımı göndersem babasıyla gönderemem kendim gelince de asırı derecede stres oluyrm ne yapacagimi saşırttm bi yol söyleyin bana..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitme zorlayan mj var seni otur oturduğun yerde
tarafından
Bakabilecek mi peki
(1,380 puan) tarafından
Kisisel ihtiyaclarıni karsıyalamaz babaannelerine güvenir
tarafından
Babaanneleride fazla dayanamaz aslında 3 5 gün gonderseydin yasli kadın ikisine birden bakamazdi zaten söylenir dururdu esinde bu yüzden darlanip daha fazla kalmazdı bazen böyle yola getirmek gerekiyor
(1,380 puan) tarafından
Oyle de canım biri 4 yadında daha kücük digeri de cok büyük degil bir de o kadar yol nasıl gönderebilirim ki
tarafından
Götürmesini biliyorsa yoldada bakacak bakmak zorunda zaten biraz sorumluluğu üzerinden at madem kaşınıyor bırak kasinsin görür o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin suçu birazcikta. Tatile cikin başka yerlere gidin . Annesine gidiyorsa bile kısa sureligine gitsin
0 oy
(331 puan) tarafından
Ee memlekete gidince sizde gezin çıkın akrabalara arkadaş dostlara gidin sadece uyku vaktinde karsilasirsiniz
(1,380 puan) tarafından
Yok ki maalesef benim tarafımda görüsebilecgm kimse yok zaten bir gün geziyoruz ikinci gün goze batıyor ve zaten hep bi palan yaptigi icin kayınvalidem ona sıra gelmiyor.
0 oy
tarafından
Yani eşin okumus etmiş biri aklı basnda biri olmalı ya eşini de anlayan valla böyle insanlara şaşırıyorum 
(1,380 puan) tarafından
Yok canm bu mesele okumusluk meselei degil kendini gelitirmis olması gerek bende şaşırıyrm valla ailesine bu kadar düskün oldugunu zart zurt gelecegini hic bilmiyordum
tarafından
Valla canm artık ailesi sen ve cocuklarn başkası degl onlar artk ikinci planda yaa bunu anlaması lazm senin istediklerinde onemlii
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Ayy benim icimi baydi burda. Nasil rahat eder koca yaz. 

En bastan tavrini koyacaktin canim daha cocuk falan olmadan. 

Yorumlarda gordum cocuklari alir gider demissin cocuklar sensiz gider mi mesela benim ki bensiz asla gitmez gitse de ortaligi ayaga kaldirir 1-2 gune.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 154 göst.
10 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asyaam1. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
0 oy
9 cevap 225 göst.

Kategoriler