0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (6,827 puan) tarafından

image

image

Aldığıma pişman olmadığım aktivitelerden bayılıyoruz beraber boncuk yapmaya ♥️ hem hayal gücü hem el becerisi gelişiyor kesinlikle alın aldırın kız anneleri :kissing:

Hemde dışarda para vermiyorsunuz dünya boncuk oluyor içinde dışarda küçücük şeyler 30 50 lira yazık o paraya :D

masaAllah demeyi unutmayalim <3:kissing:

10 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
nerden aldın
(6,827 puan) tarafından
Trendyolda setler oluyor canım ben kışın almıştım 200 lira civarıydı dünya boncuk yaptık daha da var :) hem kendine hemde arkadaşlarına dünya yaptık düşün
tarafından
Link atabilir misiniz acaba? Ben baktim bulamadim bir suru boncuk var fotografta. Yegenim son zamanlarda boyle seyler yapiyodu ona hediye almak isterim
(6,827 puan) tarafından
Tek tek kutu mesela burda görünüyor ya şekilli boncuk o bı set. Buraya nasıl link atılıyor
tarafından
Mesela orda 5 tane kutu gorunuyo hepsi tek set halinde mi geliyo? Linki buraya atarsaniz epey gec gelir onaylanmasi gerekiyo ya . Ozelden atabilirseniz cok iyi olur
(6,827 puan) tarafından
Yok yani öyle setlerde var mesela şekilli yada düz renk olarak . Dur bulabilirsem trendyolda deneyeyim canm atmayı bilmiyorum burdan nasıl atılır ilk kez aticam
(1,113 puan) tarafından
altta biri link atmis
tarafından
Tamam ben buldum galiba fotografi indirip googledan arattim.  Tesekkur ederim fikir oldu bana
(6,827 puan) tarafından
Atamadım canım link :D davsan boncuk diye arat ordan aldım ben Trendyol çok güzel geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hediyelik bile olur  . İyi yapiyosunuz kizlar
(6,827 puan) tarafından
Evet canım çok yaptık kendine de dünya kadar ypti :) bı sürü boncuk var daha
tarafından
Okula giderse dağıtır kızlara:D
(6,827 puan) tarafından
Saklıyorum ben :D
0 oy
tarafından
Maşallah canim kızını böyle imkanlar sağlaman ne kadar güzel tebrik ediyorum seni ❤️
(6,827 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️ herşey onun için 1 yaşından beri etkinlik yapıyoruz herşeyi biliyor çok şükür :)
0 oy
(270 puan) tarafından
(6,827 puan) tarafından
Evet canım nasıl çıkıyor içinde çok az gibi görselde :)
(270 puan) tarafından
İyi büyük boy olanı 209 TL b n deneme amaçlı aldım büyük olanı alicam
(6,827 puan) tarafından
Evet canım çok güzel oluyor biz çok sevdik :)
0 oy
(15,986 puan) tarafından

Nereden aldınız :)

(6,827 puan) tarafından
Trendyoldan aldım canım:)
(15,986 puan) tarafından
Evet baktım
Şimdi favoriye aldım bile bir kaç tane :)
(6,827 puan) tarafından
Güle güle yap canım :)
0 oy
(3,098 puan) tarafından

Oh oh maşallah ne güzelde olmuş :)

(6,827 puan) tarafından
Kaç yaşında :)
(3,098 puan) tarafından
1 yaşında ☺️
(6,827 puan) tarafından
Oy minicik daha :) 1 yaş etkinliği oluyor internete bak da yap yavaştan başla çok seviyorlar topları falan ben 1 yaşında beri etkinlik yaptırıyorum ona :)
(3,098 puan) tarafından
Bakarım canım önereceğin sayfa var mı ☺️
(6,827 puan) tarafından
Valla şu an hatırlamıyorum ki canım :) internetten bakıp da yapıyordum ben yaşını girip azıcık da kendi hayalimi katıp da :)
0 oy
(6,412 puan) tarafından

Elinize emeğinize sağlık maşallah size <3

(6,827 puan) tarafından
Teşekkürler canım ♥️
0 oy
tarafından
Erkek çocuğu olanların gözü yaşlı 
(6,827 puan) tarafından
Ya :D siz ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz
tarafından
Kavga dövüş kafaya sopa birsey fırlatma koltuk tepelerinde gezme kapılardan tutunup maymun gibi uçmak:D
(6,827 puan) tarafından
Yarabbim :D neden bu oğlan bebeler böyle :D arkadaşımın oğlu var 2 yaşında koltuk tepesine bı çıkıp atlıyor görmen lazım :D
tarafından
Takla atıyor bu aralar çok korkutuyor beni boynunu kirccak diyeee
(6,827 puan) tarafından
Ayy Allah korusun benim kız da taktı bu aralar oda atıyor
0 oy
(69 puan) tarafından
Geçen gün bilekliğinin boncuğunu burnuna soktu 4 yaşındaki çocuğum öldüm öldüm dirildim nerde buldu bilmiyorum bu yasa kadar hiç böyle tehlikeli şeyler yapmazdı ama niye böyle yaptı bilmiyorum bir deliğe bastırdım öbürüyle fış yap dedim bir yandan eşimi arıyorum çabuk gel hastaneye götürelim diye neyseki çıkardı şükür ama çok korktum o olaydan önce olsaydı alırdım çok güzeller ama sağolsun kızım iyi korkuttu beni ya kardeşi de var iki aylık artık böyle şeylerden korkuyorum fobim oldu vala
(6,827 puan) tarafından
Aa bı yerden mi gördü neden yapmış Allah korusun canım
(69 puan) tarafından
İnan hiç bilmiyorum böyle şeyleri yoktu elindeydi uzanıyordu yanlışlikla mı sırt üstü uzanarak yaptı bilmiyorum ilk defa yani zaten öyle tehlikeli bir çocuk da değil küçükken n de tehlikeli şeyler hiç yapmadı
(6,827 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun rabbm tekrarını yaşatmasın
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Maşallah canım çok güzel fikir 
(6,827 puan) tarafından
Çok seviyoruz ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 323 göst.
4 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 831 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 1,597 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,601 soru

24,157,368 cevap

335,173 kullanıcı

...