0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

Kızlar reglıme 15 gün var 30 veya 32 günde bır oluyorum dünden beri içimde bir hıs var bende dayanamayıp test  yaptım sizce doğru olabilir mı takvime göre yumurtlama dönemim bu hafta ben değerlendirme yapıyordum acaba adetten sonra mı hemen tuttu

image

7 Cevaplar

0 oy
(7,876 puan) tarafından
5 ay önce cinsiyet postu açmışsın nasıl yeniden hamilesin
(98 puan) tarafından
Erken doğum yaptım 3 ay önce bebeğimi kaybettim
(7,876 puan) tarafından
Anladım Rabb im hakkında hayırlısını nasip etsin testte var sanırım
(98 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah
tarafından
Erken doğumdan kaynaklı, hala gebelik hormonu vücudunda olabilir. Osebeple pozitif görünüyor olabilir
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Ümit vermek istemiyorum ama bence doğrudur eğer 5 dk içinde çıktıysa. Yarın kan ver daha net olsun 
0 oy
(644 puan) tarafından
Gebelik var görünuyor ama yinede kan verip emin olur çıkar kanda
0 oy
tarafından
Gebelik var gözüküyor canım yine de bir kan testi var hayırlı olsun şimdi den
0 oy
(429 puan) tarafından
Cok garip daha yumurtlama donemindesin bu zamanda test göstermez. Eminmisin bunun gebelik testi oldugna. Ovulasyon testiyle karıştırmış ola bilirmisin. Eger kesin hamilelik testiyse vardir
(1,622 puan) tarafından
Canm bu ovulasyon testi nedir bilmiyorum da
(140 puan) tarafından
Hilay brnde aynısıını merak ettim adetine 15 gün var eee diğer adeti biteli 15 gün oldu ne ara bittide yumurtlama oldu da ilişki yaşandıda gebelik cıktı üstelik ilişkiden hemen sonra aa testte çıkmaz diye biliyorum 7 veya 10 gün sonra oluşur gebelik enterasan
(98 puan) tarafından
Evet gebelik testi yıne yaptım yıne çıktı bende anlamadım çok erken daha 3 defa yaptım hepsinde de çıktı
(429 puan) tarafından
O zaman kan var kesinlestir cikiyorsa vardir
(429 puan) tarafından
Bercestebiyuva herhalde yumurtlamasi adetden once falan olmusta o zaman tutmus testdede 15 gun sonrasinda gosteriyor. Baska turlu olamaz bence
(429 puan) tarafından
Cupcake hamilelik testleri gibi test. Adet bitiminden sonra heegun yapiyorsun her iki cizgide kip kirmizi olana kadar devam ediyorsun kirmizi gorduyun gun yumurtlama gunu oluyor
(1,622 puan) tarafından
Adetin 13 14. Günü değil mi zaten
(140 puan) tarafından
Meral ettm kan testi verdimi haber et bize de bacım
0 oy
tarafından
Galiba var gibi . Bekle biraz daha adete kadar 
0 oy
tarafından
adetine 15 gün varsa yumurtlama dönemindesin, gebelik olamaz. bu ovulasyon testi olmasın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 222 göst.
11 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,662 soru

24,113,960 cevap

333,127 kullanıcı

...