0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Kizlar 17 ay bitcek 4 gün sonra herşeye ağlıyor sürekli TV telefon istiyor hızı tokatliyor vermedigim halde alo diye ağlıyor Niloya aç diyor arada TV aciyorum bunalamsn evde çok sıcak bakmıyor da istiyorsa anlamadım asla odaklanmaz ztn çok hiperaktif açsam bajar mesela kalkaym ayağa saniyesi peşimden gelir normalmi ya bu kadar ağlaması vurmasi 

1 cevap

0 oy
tarafından
18 ay krizi diye bir şey var canım ay geçiş dönemlerinde beni de rezil ediyor oğlum ama tv ve ya telefon istemez ben de tv açınca baby tv den başka bir şey izletmiyorum, zaten telefonun daha ne olduğunu bilmiyor 20 aylık oldu ama öyle bir şeyi aç diye de ağlamaz bilmiyorum bence uzak tut ağlaması vurması da normal sakin karşıla vurmaya çalıştığında ellerinden tut istemediğini belirt hayır yapma değil de işte vurman canımı acıtıyor vs şeklinde ağlamasına da ağlayacak yani valla ben sinir krizi geçiriyorum ama sakince bekliyorum 
(557 puan) tarafından
Vermiyorum canim bn telefon falan ama babamlar babannemler eline veriyor alo alo diye geziyor kulağında dinlemiyor beni alıp anliycagi bişey yok ama bagryor aç aç diye şimdi sinirim zıpladı sakin kalmaya caliisyoeum ama kafam yoruldu eşim ondan çok sinirleniyor kimle ugrasacagimi sasrdm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde ALMIR_AYSA (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,714 soru

24,089,526 cevap

331,683 kullanıcı

...