0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
cis saysini etkiler mi sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayir tabiki 
tarafından
cis kapasitesi cok olur dolu bez saysisi az olur bunu demek istemistim etkiler mi derken
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Çiş sayısını etkilemez ama doluluk olarak fark eder.birde fazla büyük olursa sizinti yapar.
tarafından
iste onu demek istedim zaten doluluk olarak daha az bez elde etmez myiz
(4,311 puan) tarafından
Evet edersin kapasitesi büyük oluyor büyük bedenin ama unutmaman gereken cisli besi çok da bekletmemen.Enfeksiyon pişik ve üşütme ihtimalini unutma
tarafından
mesela gece degistirmeyin uykusu bolunmesin diyorlar ya ben de degistrmiyorum uzun suredir biraz korkuyorum acikcasi degistirsem uyku duzeni bozulacak napcaz
(4,311 puan) tarafından
Bebek kaç aylık bu önemli bir detay daha küçükken sık değişim önemli. Popis hasas :)

Ben gece degsitiridim loş ışıkta yavaşça. Rüya beslemesi yapar uyandırmadan emzirir kucağımda dik tutar yavaş yavaş 20-25 dk gaz çıkarır sonrada bez degistirirdim uyanmazdi ben bu sekilde deneyimledim.Gece uykuları şimdi 40 aylik hala duzenlidir.Ama bende çok kurallı ilerledim açıkçası.Ama aynı rutin koşullar ile yaklasirdim bebisler rutin sever ister beslenme ister bez degisimi ister banyo olsun sanada tavsiye ederim
tarafından
90 gunluk bugun tam
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Onu ben de düşünmüştüm. Çizgi bile uzuyor sanki beden büyüdükçe, o yüzden etkili olabilir. Ama anlamlı bir bez sayısı değişikliği yapmaz. Yani 3 numarada 6 bezse 4 numarada 4 bez yapmaz bence. Sayıları salladım da tabi, anlamışsınızdır ne demek istediğimi 
tarafından
ay allah korusun oyle bisey yoktur insallah cok gecmis olsun size de . tabi canim yazarim mutlaka :)
(1,083 puan) tarafından
Amin amin ama korkulacak birşey değil merak etme :) tamam teşekkürler
tarafından
merhaba haber vermemi istemistiniz bebegim 1 ayda 1 kusur kilo almis kilo alimi guzel ama cisli beze bi cevap hala bulamadim bu arad bugun sayiyi tutturduk sanirim her zaman ayni olmuyor o yuzden dusunmeyi birakip akisina birakiyorum :D
(1,083 puan) tarafından
Oy maşallah maşallah :) kilo alımı bu kadar güzelken bence de boş verin :D iyi hadi sevindim :)
tarafından
tesekkurler canim cok sagol :D
0 oy
(513 puan) tarafından
Tabiki etkiler 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alphavva (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sera1717 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 290 göst.
26 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,851 soru

24,160,587 cevap

335,344 kullanıcı

...