0 oy
627 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Hamilelikte eşleriniz nasıl? 

İkimizde çalısıyoruz ev işi yemek herşeye yardım ediyor. Ama sanki bebeğimiz olucagı için heyecanlı değil. Riskli bir gebeliğim var doktor arastırması olsun ne biliyim bebeğe ilgili değil. Sordugumda da daha dogmadı korkuyorum kaybetmekten oyüzden diyor. 

Çogu kişide eşler hamilelikte çok hissetmez diye normal dedi. Umarım anlatabilmişimdir :D

26 Cevaplar

0 oy
(215 puan) tarafından
Biz bile bazen anne olarak bebeği bı benimseyememe gibi bir duruma giriyoruz normaldir sıkıntı etme 
-Reklam-
0 oy
(2,650 puan) tarafından
Ben eşimin elini karnima koyardım bir şey hissetmiyorum ki doğunca hissederim dedi. Bebek bir doğdu nasıl üzerine titriyor. Oğlum da tam babacı
0 oy
tarafından
Babalar anneler gibi olamıyor. Biz onu ilk saniyede icimizde hissettiğimiz için bu kadar hevesliyiz.. baba ise tam tersi doğduktan sonra oluyor heyecan..
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Babalar bence stresli oluyorlar ve bu yüzden biraz sessizleşiyorlar. Onlarda da kaybetme korkusu oluyor. 
0 oy
(6,983 puan) tarafından
kurban olayım eşime çok  yardımcı oluyordu   yemek ev işi  olsun çok yaptı corabimi  bile esim giydirirdi  bırakmaz yerimde  kalkayim  kızım doğdu  bende çok  o bakıyor 
0 oy
tarafından
Inanki bı çoğu böyle malesef 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 537 göst.
0 oy
1 cevap 219 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 513 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 788 göst.

Kategoriler

1,469,697 soru

24,076,076 cevap

330,930 kullanıcı

...