0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Ayy sükür ilk defa kundaksiz uyuttum kızımı evet ayakta salladım ama bunda sükür salavat eşliğinde daldı kızım ya çok sıcak ve kundakszi uyumuyor mahvoluyoruz oda bende zorla uyutuyorum inşallah devamı gelir emzigede bir kaç ay sonra yavaş yavaş elveda demeliyiz :))

3 Cevaplar

0 oy
(22,946 puan) tarafından
Hayırlı olsun ⭐ arasını biraz aç da Cok etkilenmesin. Kundağı iyice unutsun. Birkaç ay sonra emzik 
(557 puan) tarafından
İnşallah canim bnde oyle istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 bucuk yasina kadar kundak mi yaptin 
(557 puan) tarafından
Valla bacım yapmam dediğim herşeyi yaptım ya kundak ya uyumuyor onla bile zorla
tarafından
Ayyy Allah  iyi sabir vermis bacim bende kundak yapmicam dedim yaptim uyumuyodu cunku de 2 3 aylik olunca birakmistim ayakta sallayarak uyutuyodum ama 2 yasina yakindi sallamayi biraktigimda benim oglanla yasit komsunun oglu var cocuk hala ayakta sallanarak uyuyo emzikle uyuyo memeyi bile yeni kesti kadin yazik bilincsiz biraz 2 bucuk yasta ben tavsiye verdim oyle kesti
(557 puan) tarafından
Gerçekten zor ya keskin konusmuyorum artık insan ne istemese yaptırıyorlar valla çocuklar Allah annelerimize hepsine yardım etsin evlat yetiştirmek zor onlar bizi büyütüyor Sabri herşeyi öğretiyor işte tam o zmnlarda gazliydi canim bitmeyen çığlıklar bizde agliyeoduk kızımla artk eşimle sonra kaynanam gelirdi devamlı uyutmaya geceleri gaz zor kundak mecbur yaptk sonra alışkanlığa dönüyor bak kocaman oldu ikinci deneysim yeni uyutuyorum kundaksz
tarafından
Bende asla cocuguma bagirmicam yemek icin heleki dedim bugun cileden cikardi beni bu ara uyku saati geliyo nen nen yok diyo banyo zamani geliyo bici bici yok diyo yemek zamani geliyo mama yok diyo ben goturunce agliyo cileden ciktim artik bagirdim kolunu falan sıktım  sonra oturduk birlikte agladik kac saattir icime buyudu yemezse yemeseydi napiyim diye cocuga eziyet ediyosun ne bicim annesin diye hala uzgunum uyurken seviyorum sonra sarildik baristik optuk anlattim ama yok icimde yars kaldi
(557 puan) tarafından
Yaa :(( canim annelik okadar zorki bilerek yapmak istemzsnki ama günde kaç işle ugrasiyoeuz eş ev çocuk insan yıpranıyor bazen hayatın neresindeym diyorum yiprandimi hissediyorum yemine derm seni cokk iyi anlıyorum  bırak yemesin bnmkide aynı havalarda sıcak biraz oda yapıyor sağlığı iyse zorlama etrafada bakma sidik yarışıyorlar en nefret ettiğim şey inan bırak her anne evaldinun en iysidir öyle düşün ve biz anneler gerçekten çok gücluyuz canim :))
tarafından
Ah o kadar iyi geldiki seninle konusmak o kadar haklisin ki yaz basinda nisanda oglumu 2 yas kontrolune goturdum boyu kilosu cok guzeldi tum gelisimleri 15500du kilosu 2 ay sonra tarttim cocugu 15 kiloya dusmus zayiflamis o kadar uzuldum ki o surecte havalar isindi bizim canimiz bisey istemiyo varsin ne kadar istiyosa o kadar yesin dedigim icin zayifladi demekki benim israrim sayesinde gelisiyomus sonra yine israrla yedirdim toparladi sukur eski kilosuna gelmisti aslinda zaten oglum yasitlarini solluyo persentil tablosunun ust sinirinda hep gectigi bile oluyo ama gelde insanlara anlat iste kayinbabamla bi kere bunun yuzunden tartistik neymis tavugu eline alip yememis benim oglum herseyi yer sukur sadece et ve tavukta ne kadar cignerse cignesin yutamiyo korkuyo o yuzden agzinda tutuyo ords ds yemeyince kayinbabam alistir sen yemiyo diye birakmissin alismamis yasitlari onu gecer bu zayif kalir okulda doverler askere gidecek guclu olmasi lazim yok felismiyo bu cocuk annen (kayinvalidemden bahsediyo ) bi yere giderken cantasinda tasirdi cocuklarin yiyeceklerini muz gezdirirdi ben hiv muz yedigini gormedim dedi bende gep susuyodum o gunde susmadim artik ne dediyse kendimi savundum esimde agzini acip tek kelime etmedi eve geldik esime dedim yetti artik bosanmak istiyorum ben sizinle bas edemiyorum dedim ve cok ciddiydim esim cok zor ikna etti veni savaha kadar ugrasti eryesi gun annesini arayıp anlatmis yani onlarin korkusundan cocugu sikistiriyorum kayinbabamin derdi de benim ben minyonum 153 boy 44 kiloyum evlenirkende zayiftim bana bile sende yemiyodun diye kizdi o gun cok etkilendim artik yoruldum kendimi asiri ezik cirkin hissediyorum ne yalan soyleyim o zamana kadad tek kelime soylememistim ki bu olay ilk degildi dayanamadım artik sonra kaynim evlendi eltim masallah boylu posluydu iriydi brn evlendigim gun hamile kaldim o 6 ay evli kaldi olmadi cocugu hadi o nasip isi de kaynimi perisan etmis surekli bagirip xagirip tabak canak kirmis arkasindan is cevirmis kaynanamlars da 6 ayda 6 kere gelmemis evlerine de sokmamis beni begenmediler ama benden gordukleri saygi sevgiyi o begendikleri gelinlerinden goremediler eltim simdi sgizlarina etti onlarin ne iftiralar atmis neler cikartti bi gorsen akli olana iyi bi ders de iste anlayan lazim
(557 puan) tarafından
İnanki duyma boş yapiyeolar ortaya salarak çocuk buyutmusler gelip ahkam kesiyorlar aslında diycezde terbiye el vermiyor sizin dogurudklarinizda olmamis diye sinir bozuyorlar hava sıcak bak biz bile yiyemiyeouz onlar nabsn zayiflasn bişey olmaz çocuklar bizim genetigimz yapacak bişey yok ne oluyor boy olunca ya bnde 1.72yim 50 kilo ile evlendm aşırı zayiftm neler dediler yüzüme yüzüme emin ol boyda olsa elelstryorlar kiloda olsada olmasada duyma bile ve cekemdiklerinsen bunu geç anladm  2 eltim var buyuguyle iyyiz duymuyor pata pat konuşmasını arada doluyorum ggercide neyse yeni gelen ağızlarına etmedgi kaldı ama laf yok sütüne bana dediki sen kusur ariyorsn şok oldum kız bana neler dedi bn çok sabrettim ondan oldu kız hepsinden nefret ediyor evine bile zorla aldı yemin ederm ağzıyla dedi bana ama çok iyi oldu biz kıymetsiz ztn eşime değer yok bana diyor senden öncede boyleydi küçük eltim bana sırf laf sokmaya yazar kaynanm ona oya yapmış büyük eltimle banada yapacakti ay size yapacaksa bn çöpe atarım özellikle belirttm benmki özel olacak diye dedi şok oldm bn desem ağzına ederler bnm ama ona gelince o cahil aynı yaşta evlendik ve çocuk diyor cocuksa ne diye evlenms inan çok hakszlj ediliyor bana neler dedi en son mesafe koydum yazmıyorum cnku kıskanç asiie derecede ya kaynanm kizimi arasın sorsn ayy annem benm en çok bizi ozlemis falan dedi bn sok o çocuk yani kızım Önal yarışıyor sidik yarısında ayy sen esyani nedne parça parça aldın bn magzanin. En pahalı sini iysini aldm kayinbabamda dediki hayatimzda böyle eşya görmedik yemine dermki yalan inanmdm haytta pahalı olunca sevinmezler arkasında dövdüler neler dediler şimdi o iyi oldu hatta bizim gibi oldu ağzına eden kiymetli
tarafından
O kadar haklisin ki ama soyle dusun bak o olay oldugunda biz 1 bucuk bilemedin 2 saat oturduk kaynabamlarda 2 saat icinde pes pese sofrada vasladi yok yemiyo yok elalrm bizd guler dedi sofrayi kaldirdim tarli getirdim 15 dk olmadan cocuga tatldan verme dedim o zaman kucuktu bi dd mama saatiydi ben verme dedim diye kayinbabam utanmadi koskoca adam ayaga kalkti ver bakyim sunu dedi kendisi soktu cocugun agzina sonra bana basladi srn cocugu cok sakiniyosun hic bisry yedirmiyosun yarin okula gider askere gider zayif kalir gucsuz olur annen boyle miydi nasil bakiyodu bu sefer bana dondu sen niye yemiyosun sende ye guclen annen sizin icin yapiyo yemiyodun ayip ediyosun benim boyle oldugumu biliyodunuz almasaydiniz o zaman dedim o konustu ben cevap verdim yemin ederim  tek saygisiz kelimem olmadi sadece dedigine cevap verdim kendimi savundum en don cen cen cevap veriyon dedi bende sende herseye karisiyon dedim valla pisman da degilim 2 saatin icinde bu kadar sey ust uste gelince tutamadim kendimi insan takiliyo iste napiyim hay Allah razı olsun sende cok iyi geldi kiz icimi doktum
(557 puan) tarafından
Sendende razı olsun canım böyle insanları anlamıyorum ya bnmklerde aynı ufacık çocuğa şeker verdi şimdi kızım ağlıyor şeker diye abna diyoeki dışını curutceksinz ulan alistran sensn bişey desem ben kötüyüm ama diyeceğim her türlü kotuyuz ztn bidahakine deki baba ben elimden geleni yapıyorum ama genetik ne işe o olucak gayette bakiyorum el kadar çocuğun askerliginimi hesapliyor dengesizler bunlar ya bunu çocukluğu var ergenligi var elbet buyuycek geliscek kiloda iyi değil ayrıca sanki ne oluyor benm babannem hala der cevap vermiyorum böyle kalcak işte yemiyo bizimkler böyle degildi biz fanusta büyütüyoruz dedim siz gibi salamiuoeuz ekmek eline verip etraf kötü az TV izletsen diyorlarki iyi değil biz nasıl izlerdik ne yapsak zararlı okadar zor şartta buyutyoruzki anlamiycaklar en iysi takmmak
tarafından
Cok haklisin canim kendi cocuklarina bi baksa halbuki kaynimda esimde surekli hasta oluyolar asiri bunyeleri zayif su yaz sicaginda cam kapi acmaya korkuyolar hasta olcaz diye benim baktigimi begenmiyolar aman basini sisirdim kusura bakma
(557 puan) tarafından
Yaa saçmalama canim olurmu öyle şey :) insan dolup taşıyor bazen inan haklsn yani valla bn hiç sakinmadim çocuğu ama onada laf diyor eltim biz senden çok düşünüyoruz diye halbuki bn çocuklar arası kiskanclk olmasn diye çabalıyorum artk biraktm bende söylüyorum insanlar kulp aramak istediğinden nabsan suç olcak eltin iyi olur çocuğu sakiniyor diye ama sen yapsan kötü olurdun emin ol hangi oğlu kiymetliyse o gelin taç olur hicc üzülme bile sen iyi bir annesin onlar kendini sorgulasin bak bir kadın var instgramda şey diyor sizi elestiren laf sokana dinlerken sırit bu seni kale almiyorum onemsemiyorm demekmiş bn artk uyguluyorum bozuluyorlar doğru diyor kadin
tarafından
Her kelimen harfi harfine cok dogru teşekkürler canim cok dua edicem sana
(557 puan) tarafından
Yaa canim bnm cokk sağol :))
0 oy
tarafından
Ne emzik ne kundak hiçbiri yok . 4.5 aylığız. 
(557 puan) tarafından
Almayınca almıyor canim işte bide bıraktırma var hepsi ayrı zorluk alsa sanciya iyi sonrası zor ne bilim kundak evet çok sıcak ama onsuz uyumuyor hanımefendi inat tam koç burcu beşiğini görsen kenarluklari sökmüs uykusunda bı kavgası eksik öyle uyur gece kaç kere kalkıp duzeltiuroum doyuruyorum valla zor ya uyku sorunu hep var bizde ztn artk alistm
tarafından
Olsun seninki büyümüş.  Gorumcemin kzida emzigi birakmiyordu salca sürdüler sonra sobaya attılar öyle bıraktı.
(557 puan) tarafından
Valla bizde öyle edeceğiz kesin meme diye ağlıyor buldummu bı ağzına alışı var aç kalmış sanki saatlerce ham diyo:)))
tarafından
Bi şekilde biraktirirsin az daha zaman gecsin
(557 puan) tarafından
Öyle canm az daha gecsinde burwz daha anlatabilsin kendini

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy