0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Ayy sükür ilk defa kundaksiz uyuttum kızımı evet ayakta salladım ama bunda sükür salavat eşliğinde daldı kızım ya çok sıcak ve kundakszi uyumuyor mahvoluyoruz oda bende zorla uyutuyorum inşallah devamı gelir emzigede bir kaç ay sonra yavaş yavaş elveda demeliyiz :))

3 Cevaplar

0 oy
(22,949 puan) tarafından
Hayırlı olsun ⭐ arasını biraz aç da Cok etkilenmesin. Kundağı iyice unutsun. Birkaç ay sonra emzik 
(557 puan) tarafından
İnşallah canim bnde oyle istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 bucuk yasina kadar kundak mi yaptin 
(557 puan) tarafından
Sendende razı olsun canım böyle insanları anlamıyorum ya bnmklerde aynı ufacık çocuğa şeker verdi şimdi kızım ağlıyor şeker diye abna diyoeki dışını curutceksinz ulan alistran sensn bişey desem ben kötüyüm ama diyeceğim her türlü kotuyuz ztn bidahakine deki baba ben elimden geleni yapıyorum ama genetik ne işe o olucak gayette bakiyorum el kadar çocuğun askerliginimi hesapliyor dengesizler bunlar ya bunu çocukluğu var ergenligi var elbet buyuycek geliscek kiloda iyi değil ayrıca sanki ne oluyor benm babannem hala der cevap vermiyorum böyle kalcak işte yemiyo bizimkler böyle degildi biz fanusta büyütüyoruz dedim siz gibi salamiuoeuz ekmek eline verip etraf kötü az TV izletsen diyorlarki iyi değil biz nasıl izlerdik ne yapsak zararlı okadar zor şartta buyutyoruzki anlamiycaklar en iysi takmmak
tarafından
Cok haklisin canim kendi cocuklarina bi baksa halbuki kaynimda esimde surekli hasta oluyolar asiri bunyeleri zayif su yaz sicaginda cam kapi acmaya korkuyolar hasta olcaz diye benim baktigimi begenmiyolar aman basini sisirdim kusura bakma
(557 puan) tarafından
Yaa saçmalama canim olurmu öyle şey :) insan dolup taşıyor bazen inan haklsn yani valla bn hiç sakinmadim çocuğu ama onada laf diyor eltim biz senden çok düşünüyoruz diye halbuki bn çocuklar arası kiskanclk olmasn diye çabalıyorum artk biraktm bende söylüyorum insanlar kulp aramak istediğinden nabsan suç olcak eltin iyi olur çocuğu sakiniyor diye ama sen yapsan kötü olurdun emin ol hangi oğlu kiymetliyse o gelin taç olur hicc üzülme bile sen iyi bir annesin onlar kendini sorgulasin bak bir kadın var instgramda şey diyor sizi elestiren laf sokana dinlerken sırit bu seni kale almiyorum onemsemiyorm demekmiş bn artk uyguluyorum bozuluyorlar doğru diyor kadin
tarafından
Her kelimen harfi harfine cok dogru teşekkürler canim cok dua edicem sana
(557 puan) tarafından
Yaa canim bnm cokk sağol :))
0 oy
tarafından
Ne emzik ne kundak hiçbiri yok . 4.5 aylığız. 
(557 puan) tarafından
Maşallah canım kolikti doktor önerdi emzik sonra ztn alışkanlığa döndü uyku probleminiz hep vardı emmedi gezmedigim danışman vs kalmadı olmayınca olmuyor
tarafından
2 oğlumda emzik almadı çok uğraştık.  2 emzik diruyo evde suan . Daha ugrasmicam.

Kundak konusuna gelirsek martta doğdu bebek.  Emerek uyuyodu havalar ısındı kundaga gerek duymadik. Ama buaralar uykusu azaldı yarım saat uyuyo kalkiyor
(557 puan) tarafından
Almayınca almıyor canim işte bide bıraktırma var hepsi ayrı zorluk alsa sanciya iyi sonrası zor ne bilim kundak evet çok sıcak ama onsuz uyumuyor hanımefendi inat tam koç burcu beşiğini görsen kenarluklari sökmüs uykusunda bı kavgası eksik öyle uyur gece kaç kere kalkıp duzeltiuroum doyuruyorum valla zor ya uyku sorunu hep var bizde ztn artk alistm
tarafından
Olsun seninki büyümüş.  Gorumcemin kzida emzigi birakmiyordu salca sürdüler sonra sobaya attılar öyle bıraktı.
(557 puan) tarafından
Valla bizde öyle edeceğiz kesin meme diye ağlıyor buldummu bı ağzına alışı var aç kalmış sanki saatlerce ham diyo:)))
tarafından
Bi şekilde biraktirirsin az daha zaman gecsin
(557 puan) tarafından
Öyle canm az daha gecsinde burwz daha anlatabilsin kendini

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy