0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,266 puan) tarafından
Pihipls mi braun mu

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Philipssss lumea alcam bende
(1,266 puan) tarafından
Guzel degl diyorlar
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Ben philips lumea aldım ilk kullanımda yüzümdeki tüyler baya geç çıktı şimdilik memnunun
(15 puan) tarafından
Ben Almanya’da yaşıyorum burdan indirimden aldım 280 eur 25 bin atış var
(15 puan) tarafından
Yok öyle olmadı bende
Atış yapacağın yere düzgünce oturtuyorsun beyaz ışık yanıyor o zaman atış yapıyor beyaz ışık yanmazsa yani cihaz tene temas etmedi demek atış yapmıyor ozaman
(4,071 puan) tarafından
Ondan bahsetmiyorum cihazın üstündeki numaralarda ışık yanıp sönüyor
(4,071 puan) tarafından
Beşe  kadar atış sayısı var o numaraların üstünde ışık gidip geliyor ondan bahsediyorum
(15 puan) tarafından
Anladım dediğini
Bende öyle olmuyor mesela 5 te atış yapacaksam 5e basıyorum tamam sora atışa başlıyorum yanıp sönmüyor
Ama YouTube da bi video var o numaralar aslında cihazın senin ten rengine uygun olarak gördüğü numaralarmış mesela atıyorum esmersin cihazı koluna bastırdığın zaman 3 yanıyor ozaman sen 3 te atış yapacaksın yada bacağına tuttun cihazı diyelim cihazda 2 yandı ozaman senin bacağına uygun atış numarası 2 o numarada atış yapacaksın
Ama ben bunu hiç yapmadım direk istediğim numarada atış yapıyorum
Belki böyle bişeydir senin bahsettiğin oyuzden ışık yanıp sönüyor bir araştır
0 oy
tarafından
Braun alma hiç bı işe yaramıyor Parana yazik
0 oy
(4,234 puan) tarafından
İkisi de değil bence robx diye bi marka var o çok güzel bi fenomen de gördüm halam aldı kullanıyor çlk memnun bi araştır
(1,266 puan) tarafından
Link atarmisin tekrardan atis yukleme seyi vsrmi
(1,266 puan) tarafından
Fotograf.yuklicem bak bakalim cnm
0 oy
(2,491 puan) tarafından
Philips lumea aldim dun hepsi buradadan. vatanda 16 bindi 3 taksitle pesin fiyatinaydi 6 taksitle 17500 oluyordu 9 ay taskitlede 18500 oluyordu

Geldim eve hepsi buradadan hepsi burada satıcısı olandan 14 bine 6 taksitle aldim 
(4,071 puan) tarafından
Ben vatanda aldım 12 bindi, iki ay önce aldım kullandığım zaman cihazın üstündeki numaraların ışıkları yanıp sönüyor atış yapmıyor yarın servise yolluyacam neden böyle oluyor diye
(2,491 puan) tarafından
Insallah kullanıcı hatasi demezler
Atis sayısı  tek kisi kullanacaksa 20 yil götürür desi calisan ama sanmam 10 yil götürür  
Servis arayip sordun mu neden boyle olmustir diye
(4,071 puan) tarafından
Aradım dedi getir bakalım,iki ay önce aldım
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Philips lumea aldım iki ay önce ,yarın servise götürecem,kullandığım zaman cihazın üstündeki numaraların  ışıkları yanıp sönüyor atış yapmıyor 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Philips canım kesinlikle 
(1,266 puan) tarafından
Hekreste pihilips alma dedi :)
0 oy
(1,266 puan) tarafından

image

bunu mu diyorsun cnm
tarafından
Burda çok pahalı. Trendyol da 8000
(1,266 puan) tarafından
Guzelmi iste guzel gelicekmi o var   halasi almis ne zaman aldi acaba sen kullaniyormusun bunu
tarafından
Yok ama burda gördüm bunu yorumlar çok güzel bunu almak aklıma yattı Philips biraz maliyetli bu da öyle ama bu daha iyi gibi duruyor
(1,266 puan) tarafından
Hmm bakam arasteicam
0 oy
(3,067 puan) tarafından
Philips lumea tabiki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 400 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
5 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
20 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Buket masal (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
23 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,177 soru

24,135,744 cevap

334,285 kullanıcı

...