0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Boşanma davaaı açılmadan önce çocuk kimde kalır baba vermek iatemezse polis ve ya jandarmaya haber verilince kime verir 10 aylık bebek
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,359 puan) tarafından
Yüz kızartıcı suçunuz yoksa bebek anneye verilir 
tarafından
Amin çok sağol ağlamamk için kendimi zor tutuyorum oğlunun yanında atmadığı iftira kalmadı bide üate çıkıyo
(1,359 puan) tarafından
Oğlu nerde yani eşin ve sen hala neden kayınvalidendesin
tarafından
Burda gece geç olduğu için ailem gelemedi sabah erkenden gelecekler eşim asker çarşamba günü eşyamız gelecekti taşınacaktık ama nasip olmadı
(1,359 puan) tarafından
Siz aynı evde mi yaşıyosunuz hiç muhatap olma olaylar farklı yerlere gelmesin yanında küçük bebek var sakin kal sabaha kadar zor ama en azından diren
tarafından
Yok eşim asker çarşamba günü eşyamız gelevekti tayin olduk gidecektik, zaten muhatap olmadım babası çağırdı derdimi anlattım e o da onların tarafını tuttu bende geldim sabahı bekleyecem
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Anne alır geçici olarak sonra mahkeme yine anneye verir.
0 oy
(429 puan) tarafından
Anneye verir çok küçük ama 

Mahkeme bakar cnm durumun var mı bebek için yani öyle biliyorum 
tarafından
Evet babam memur bakacak durumumuz var
(429 puan) tarafından
O zaman bebegi sana verir mahkeme kararıylada.cnm.cok.kucuk.dha anneye ihtiyacı var tabi ağır bir suçun yoksa  yuz kızartıcı diolar ya
tarafından
Kaynanam olacak şeytan yüzünden tartıştık kaynanam her lafı sayfı bana aileme terbiyesiz mi edepsiz mi demedi soytarı mı demedi
(429 puan) tarafından
Allah Allah neyinizi görmüş acaba o kadar
Hırsız dunyaki herkesi kendi gbi hırsız sanirmis cnm
Hiç takma kafana allhindan bulsun eşin ne tepki verdi
tarafından
Yüzüğüm annemlerde kayboldu ben bunu eşime söyşemedim bu akiam da düğündeydik annem söyleyince o şeytan öğrendi ben bişey demeden kocama aöyşedi tartıştık kayınbabam kaynım hele o şeytan kaynanam şuan balkonda neler söylüyo bi duysanız Allah canını alsın inşallah
(429 puan) tarafından
Allah Allah olabilir kaybolmuş ne olcak yani
Valla agizlarnn payını veirrdim ben asla lafımı esirgemm cnm
Onlar öyle konacak bn dinlicem çıkar giderdim valla iyi dayniosun
tarafından
Cevaplarını verdim tam 2 saattir oğlunu dolduruyo bana edepsiz diyo ne ki cevap vermişim ite
(429 puan) tarafından
Hak etmiş ki vermişim cnm
Eşimde önemli bu noktada ama annesine dur demeis lazim
tarafından
Ya naaıl dolduruyo zaten oda şeytan anasına düşkün Allah o kadının belasını versin sirüne sürüne ölür inşallah
(429 puan) tarafından
Ooo snn işin çok zor o zmn cnm Allah yardımcın olsun
En kısa zamanda kurtulman dileğiyle
tarafından
Amin bi duysan neler diyo bunlar böyle yapıyo ki sözünü geçireler söyşe baba evine gidince dönmek yok düşüncelere bak hele şeytana dera verir bu karı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,508 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Askeryolubekleyen (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,427 soru

24,169,094 cevap

335,777 kullanıcı

...